arkadaşlar ben yamaha 125 lik almayı düşünüyorum ilk motosikletim olucak başlamak için sizce nasıl?
arkadaşlar ben yamaha 125 lik almayı düşünüyorum ilk motosikletim olucak başlamak için sizce nasıl?
eğer 125lik yamaha dediğin ybr125 ise burada baya bilgi bulabilirsin
yamaha ybr 125 ten bahsediyosun herhalde,öyleyse hiç düşünme al derim.
bence başlangıç motoru olarak ,fiyat ,görüntü ,rahatlık ,kalite ve yakıt yönünden en iyi motor .forumları araştırırsan bu konu hakkında daha önce çok topik açılmıştı oradanda fikir edinebilirsin.
evet ya ybr ama hatırlayamadım heyecandan öle yazdım
çok teşekkürler..
evet ya ybr ama hatırlayamadım heyecandan öle yazdım
çok teşekkürler..
fiyatına da baktım ucuz geldi bana ama diğer geçmişte kalan forumda 2000ytl diyor ben 3500 filan diye tahmin ediyodum
Hiç durma, git al.
Sonrası için değiştirmeyi düşüneceksin muhtemelen. O zamana kadar da Allah Kerim. Çok seçenekler çıkar.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
arkadaşım, bence de en uygun motor.
fiyatı da anahtar teslim 3050 YTL, 3500 değil. sakın bir kuruş fazla verme!!!
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Bu motoru alıpta "lanet olsun" diyen duymadım.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
bende 2004 model ybr var ve aldıgıma hıc bırgun bıle pısman olmadım taş gibi motor
Bayilerle sıkı pazarlık yap, liste fiatı 2950 + plaka ama onlar 2750 + plaka gibi veriolar şu an. Bilgileri YBR başlıında bulabilirsin.
Bu konuda başka başlık olduu için bunu kiitliyorum, zaten yanlış yerde açılmış
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)