Merhaba arkadaşlar bu sorum daha çok forumda olan yaşlı kurtlara olacak yeni ve hevesliyim motor sürmeyi az çok biliyorum ehlıyet kursuma gidiyorum sınav günümü beklıyorum ve ehliyetimi aldıkdan sonra ekipmanlarımla motorumu aynı gün alıcam fakat motor alırken etrafımda bir çok ss tipi motor kullanan abilerım var saolsunlar yardımcı olucaklar benle teslim almaya giderken. honda ali esengül'e götürecez motoru almadan önce diyor kadıköyde ana yeri sanırım ben bilmıyorumda benle gelecek abi biliyor . 100 tl karsılıgında makineyi teste soktuklarında herşeyi çıkıyormus ortaya böyle birşeye gerek varmı sizce yoksa tamam kardesım sana guvenıyorum hmm sicil kağıdı temiz motorun kazası yok güzel bişeyi yok gibi görünüyor diyip almak yanlış mı olur sizce . yoksa çok deneyımli tamirci akrabamda var otosanayıde senelerini vermiş ben bi motorun ustune bınıp gaza basayım anlar diyor onamı guvensek. Motorun sahibi satış için geldiğinde ugrasamam ben öyle testle mestle derse kendisinden hazırlmış oldugumuz kağıda imza attırarak mı almak ıyı olur hani . " ...... Kişiden motosikleti hiç bir kazası çıkığı sahteciliği vs vs vs .... yok olduguna dair kişinin imzası olarak da alsak sonra gotursek bız motorda sıkıntı cıksa mahkeme açsak fln oda sıkıntı direk al götür götürmem dersede almıyoz de çek git dimi . kendım sorup kendım cevap verıyorum