GoPro Hero 3 - White Edition !!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Goprolar bu haliyle su geçirmez özelliğe sahip mi yoksa su geçirmeme özelliğini kaskınızda görünen şeffaf kap mı sağlıyor? O kap aksesuar mı yoksa kutu içeriğine dahil mi?
-
720 de 4-5 saatse iyi ben de ayarı düşürüp test edeyim 2 saatte ya kart doluyor ya pil bitiyor. benimki black edition harici mic girişi mi varmış? teşekkürler bilgi için cunku kaskta ses cekilmiyor
-
hayırlı olsun kardeşim ama bu sürünü yerine hero 2 alsaydın çok daha güzel çekimler yapabilirdin.hero 2 çok daha gelişmiş bundan.yine de güle güle kullan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
yusufozugenc adlı üyeden alıntı
Goprolar bu haliyle su geçirmez özelliğe sahip mi yoksa su geçirmeme özelliğini kaskınızda görünen şeffaf kap mı sağlıyor? O kap aksesuar mı yoksa kutu içeriğine dahil mi?
sakın öyle bir hataya düşeyim deme o şeffaf kap sayesinde su geçirmiyor.ayrıyetten kabın kapalı kapağı var eğer su altı çekimi yapacaksan onu takıyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
ben de şu anda hero 2 sürümü kullanıyorum gerçekten adamlar yapmış yaa bir extrem kamerada olması gereken her özelliğe sahip.benimki motosport sürümü tabi aparatları ona göre .ama hayalimde hero 3 black edition var
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
yusufozugenc adlı üyeden alıntı
o kaska takılı olan su geçirmez kap içerisine yerleştiriyorsun ürün açık halde su geçirir su geçirmez kaba koyacaksın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
pistolpitt adlı üyeden alıntı
720 de 4-5 saatse iyi ben de ayarı düşürüp test edeyim 2 saatte ya kart doluyor ya pil bitiyor. benimki black edition harici mic girişi mi varmış? teşekkürler bilgi için cunku kaskta ses cekilmiyor
ben gopro hero 2 de gördüm mic girişini yetkili gopro hero 3 silver ve black edition da oldugunu söyledi ama gözümle görmedim. Ve o kap aldıgın gopro paketinin içerisinde çıkıyor extra olarakta satılıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
speed_dream adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kardeşim ama bu sürünü yerine hero 2 alsaydın çok daha güzel çekimler yapabilirdin.hero 2 çok daha gelişmiş bundan.yine de güle güle kullan.
keşke gopro hero 2 alsaydın demişsinde görüntü fps bakımından arada çok fark var. Gopro hero 2 de mic girişi filan var dış kabı şuanki gopro hero 3 white 'a göre daha gelişmiş ama görüntü kalitesi fps gibi özelliklerde hero 3 daha üstün ve go pro hero 3 white edition ile hero 2 nerdeyse aynı fiyat gibi bişi
-
Hayırlı Olsun artık şehir içi videolarini çekersin varya brazilyada felan Kawasaki Z 750 ile video çeken adamlar onun gibi kanal aç yap zevk işi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)