Arka teker havası birden boşaldı
Reklamlar
-
sym 250 evo kullanıcısıyım geçen sabah otoparktan motosikletimi çıkarıp arkama arkadaşımı alıp yola çıkmıştımki arka teker yalpaladı birde baktım teker inmiş canta oturmuş hemen lastikçiye gittim ne yaptıysak patlak bulamadık iki gündür basılan havaylan öylece duruyor ne olduğunu anlamadık bu gibi olaylan karşılaşan oldumu saygılar sunarım
Reklamlar
-
Lastik tubless ise, belli bir basıncın altına düştüğünde yanaklardan gittikçe daha fazla kaçırmaya başlar.
Senin lastik henüz çok o aşamada değilmiş ancak arkaya bir kişi daha binince lastik kenarları açılarak tüm havayı boşaltmışa benziyor.
Lastik basıncını arada bir kontrol etmen iyi olur.
-
Allah allah
nasıl olur yahu. ama arkadaşın dediği mantıklı. jant falan yamuk mu kontrol ettin mi ?
-
Çocuğun biri indirmiştir :D
-
Siboptan kaçırıyordur yoksa lastikte yarık olmadıkça bir anda inmesi zor gibi.Benimde başıma geldi lastik indi , lastikçi patlak bulamadı en son sibobu esnetince dibinden çürümüş olduğunu farkettik.
-
Bir benzeri benim başıma geldi, sibop içindeki yayın bozulmasından olabileceğini söylemişti lastikçideki usta.
-
valla sıkı kontrolden geçirdik nafile hiç birşey bulamadık
-
Yeni bir sibop takıp denediniz mi? Çözülmezse sorun jantta olabilir.
-
siboptan olabilir büyük ihtimal eğer ondan da değilse düşük basınçta tubeles lastikler janttan kaçırır motosiklet kullanıyorsan her gün bakıcaksın lastiklere inik mi değil mi diye
-
Yardımlarınız için tessekurler
-
lastik basıncı, sibop ve bozuk jant buna sebep olmuş olabilir. lastik basıncı daha olası gözüküyor.
-
arabamda karşılaşmıştım uzun yola gidecektim bütün lastiklerin hava basıncını kontrol ettim, 200 km gittim, park ettim, yemek yedim, arabanın yanına geldim, lastik , inmiş patlak falan yok sibop kapağının contası sibobun iğnesine temas etmiş o yüzden yavaş yavaş kaçırıyormuş. lastiği şişirdikten sonra komple bi suyun içine koy kaçak belli olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)