Selamlar.Gecenin bu saatinde size kask telsizi soracağım Eski başlıklarda faydalı bir bilgi bulamadım.Kullanan eden varmıdır ?
Selamlar.Gecenin bu saatinde size kask telsizi soracağım Eski başlıklarda faydalı bir bilgi bulamadım.Kullanan eden varmıdır ?
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Kask telsizinden kasıt intercom ise evet kullanıyorum. Midland bt x2 modeli var. Müzik dinlemek, artçı ile konuşma, 800 metreye kadar 2 motorcu ya da araba ile bağlantı gibi özellikleri var. Su geçirmiyor, müzik dinlerken 180+ ya kadar sıkıntı yok. Hıza göre sesi otomatik artırıp azaltıyor. Zaten o süratlerde yola odaklanıyorsunuz, müzik hikaye. Telefon görüşmelerini de sağlıklı olarak 120 ye kadar yapabildim. Ama genelde çağrı geldiğinde sağ şeride geçip yavaşlayıp öyle konuşuyorum. Benim çok işime yarıyor. Bazen 10 km lik sürüşte 3-4 farklı telefon görüşmesi yaptığım oldu. Gayet yararlı. Tavsiye ediyoruz.
Biraz daha paraya kıyayım dersen radyolu ve konferans yapabilme özelliği olan modeller de var. Bunun yanında Çin'den 100 liraya tedarik edip kullanan ve çok memnun olan arkadaşım da var. Aklıma gelmeyen ve soracağınız bir şey varsa cevaplayayım.
Kask intercom olduğunu yeni öğrendim şu an Çok teşekkürler...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
her türlü kaska monte edilebiliyor mu, aşağıdaki adreste kask dışında bir foto var buna bakarak soruyorum..
Satış linki verebilir misiniz arkadaşlar. Bende almayı düşünüyorum.
Ben kullanıyorum gayet memnunum
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=motorcycle+bluetoot h&_nkwusc=motocyclet+bluetooth&_rdc=1
Çin malı olanlardan 4-5 tane kullandım, bir süre sonra ya pilden ya da kısadevreden hepsi bozuldu. Şu an Midland Bt1 kullanıyorum. İnanılmaz memnunum ve yurtiçinden aldığımdan dolayı garantili, tavsiyem yurtiçinden alınmalı.
öncelikle bu başlık açıldığı için teşekkürler benim de çok ilgimi çeken bir konu bu. malum genellikle arkadaşımla motora bindiğim için ve uzun yollara da gittiğim için kask içi intercom hep istedim fakat öğrenci olmanın getirdiği ekonomik çıkmaz hiçbir zaman bunlardan almaya bile yaklaşamamayı getirdi. benim şu ana kadar gördüğüm kullanılabilir bluetooth modeller hep 400-500 lira civarıydı. 100 liraya çin malı alınabiliceğini söylemişsiniz. nerden bulabilirim ne artıları eksileri vardır? telefon görüşmesi müzik dinlemek vs benim için zaten çok da önemli değil.
ucuz çin malı almanızı tavsiye etmem . Midland bt1 yaklaşık 6 senedir kullanıyorum çok kaliteli satıcısıda düzgün tavsiye olunur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)