motosiklet ara gazını en çok hangi durumlarda kullanmaktan zevk alırsınız.?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
ben benim cubla araba sollarken yapıyorum o işi sanki altımda 1000lik makine var :D
-
İzmir İl Temsilcisi
-
Anlaşılan benzin zammı etkilemiyor sizi yaw
-
Motosiklet Eğitmeni
barodi adlı üyeden alıntı
peki ya siz?
Ömrümüzü senin yaptiklarini yapmamaya adadik.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
bir güldüm varya o zevk ; o yiyişmeden daha tatlıydı ."""
hmmm...
-
hey dostum sen ne içtiysen ben de ondan istiyorum.
şaka maka yazdığın 1. madde nedir ya???
-
sağa sola bakmadan önüme atlayanları ya fren sesi ile yada aragazı ile korkuttuğum doğrudur.
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
-
coq adlı üyeden alıntı
Ömrümüzü senin yaptiklarini yapmamaya adadik.
İlkay abi gorende adam oldürdüm sanicak sencer abinin sana selami var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------
sailor33 adlı üyeden alıntı
Anlaşılan benzin zammı etkilemiyor sizi yaw
Bende diyorum niye cok yakiyor makina
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
Normal yolunda giden oturup konusan sevgililere lafim yok. Sadece herkesin gözü onunde §uursuzca yapilmamasi icin tepkidir aslinda aragazi.yoksa apaci olma yasini coktan geride biraktim.gerci her insan biraz deli cilgin apaci vs.. ornekler cogaltilabilir.
1.maddeyi anlamayan arkadas simdi anladinmi ne demek istedigimi
Ben biraz gulelim diye konuyu espiri olsun diye actim.yoksa tabiki sahinlerle yaris etmiyorum aragazı icin .onume gelen sevgiliye gaz vermiyorum. Isikta beklerken
-
1. Madde çok değişik geldi, neden insanları rahatsız edersiniz ki. Kafanızı çevirmek zor değil kaldı ki bunu marifetmiş gibi söylemek. Hele ki motosiklete binen, özgürlükçü bi insandan beklemezdim.
-
Gòrende bizi aragazci apaci sanicak. Yok oyle birsey
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı
1. Madde çok değişik geldi, neden insanları rahatsız edersiniz ki. Kafanızı çevirmek zor değil kaldı ki bunu marifetmiş gibi söylemek. Hele ki motosiklete binen, özgürlükçü bi insandan beklemezdim.
Ozgurluk ulu orta yapmaksa o isi.ben oraya sahile denizi izlemeye gidiyorum. Milletin ulu orta yiyismesini izlememek icin kafami cevirmek zorunda deyilim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------
Herkes bizi yanlis anliyor .sencer abi haric .icinizde en iyi o taniyor beni.kimseye aciklama yapmak zorundada deyilim. Herkes kendi fikirlerini soyluyor.ben saygi duyuyorum. Sizlerdende saygi beklerim.
-
senın egzoz sesınden hoslanmayan bırı de sana tepkı olarak tıpaç takarsa?
sonucta senın goz zevkın bozulmus.onun da kulak zevkı.
bırbırımızın ozgurluklerını kısıtlamayalım.sevısmek guzeldır.savasmayın sevısın.
-
Neyse biz buraya ne zaman iyi niyetle birsey yazsak insanlar hemen alaylama kucumseyici konusma yapiyorlar.bu forum isleri bana gore deyil. Bu yastan sonra kimseyi cekemeyecegim icin banlanmami forumdan uyeligimin silinmesini talep ediyorum.
-
Motosiklet Eğitmeni
barodi adlı üyeden alıntı
Neyse biz buraya ne zaman iyi niyetle birsey yazsak insanlar hemen alaylama kucumseyici konusma yapiyorlar.bu forum isleri bana gore deyil. Bu yastan sonra kimseyi cekemeyecegim icin banlanmami forumdan uyeligimin silinmesini talep ediyorum.
Alinma lem hemen.
Egleniyoruz iste.
Sen eglenmek için açmadin mi konuyu?
Takil iste sende.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
ben aragazı 3 bin devire çıkartıp bir anda kesiyorum bu şekilde yapıyorum
önümde insann varsa yürüyen, arabanın arasından çıkıcaksa çakıyorum beni farkediyor..
zaten trafikte beni arabada sıkıştırmıyor hiç çok nadir onada ana avrat gidiyorum bugün gittim mesela bir anlık sinirle işte..
-
Ara gaz candıır kafanızı çevirmek zor değil diyen insan, peki bu abimiz neden onlar için kendi zevkinden mahrum kalıcak ? onların hoşuna giden sokak ortasında yiyişmekse abimizinde canı ara gaz yapmak istiyodur yaparda bukadar basit
-
ses dedin mi cift silindir jawadan cikar cogu kisi gürültü diye tabir eder ama herkesin zevki ayrı
-
aragazı frenlemede vites düşürdüğümde ve trafik lambasında öküzce bekleyen ve nerdeyse yola çıkan yayalara veriyorum..
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
ben aragazı 3 bin devire çıkartıp bir anda kesiyorum bu şekilde yapıyorum
önümde insann varsa yürüyen, arabanın arasından çıkıcaksa çakıyorum beni farkediyor..
zaten trafikte beni arabada sıkıştırmıyor hiç çok nadir onada ana avrat gidiyorum bugün gittim mesela
bir anlık sinirle işte..
Anne kutsal ya hani
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)