Beyler ben 0km mondi almıştımda arkadaşın biri demişti motorun yanında anahtar tornavida vs. takım veriyorlar diye bunuda servisler alıyor diye CİDDEN varmı böyle bişey
Beyler ben 0km mondi almıştımda arkadaşın biri demişti motorun yanında anahtar tornavida vs. takım veriyorlar diye bunuda servisler alıyor diye CİDDEN varmı böyle bişey
yav çinli izeltaş takım mı koyuyorki servis alsın motorun yanında gelen dandik tornavidayı anahtarı
tövbe tövbe ...
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Aldığım tüm 0km motosiklerde genelde sele altında bir küçük çanta içerisinde gerekli alet edevat mevcuttu. Zaten mevcut ise, kullanma kılavuzunda yazıyor
Bir çok motosikletin takim anahtar kutusu ya da çantasi vardir.
Bu çantada acil ihtiyaçlarinizi görebileceginiz, buji anahtari gibi bir takim aletler bulunur.
Ama her motosiklette varmidir,
varsa bunu servisler iç ediyormudur,
onu bilemem.
benim arkadaşda mfh almıştı o önceden ayıktıgı için kpmış takımı bizimkini servis çarptı 500kmde bakımından 50tl para aldı şimdi zincirimde boşluk var yarın onu yaptırcam gene para isterse direk şikayet edecem inanın mondialden nefret ettim arkadaş
Mondial 150 mash imde yoktu . Fakat cbr 250r ımda vardı.
Sıfır motorda ufak çaplı alet edavat (özel bi kılıf içerisinde buji anahatarı tornavida bi kaç gerekli açık ağız anahtar birde pense) olur. Kullanım kılavuzunda avadanlık diye bahsedilir. Bunları servisler almazda ikinci ele düşünce ilk sahipleri alır bazen ondada kasıt olduğunu sanmıyorum kullanılıp bir yerlere kaldırılıp orada unutulmuş olur genelde
buji anahtari motorunda bir yerdedir ya sele altinda yada akunun altinda
Honda CBF150, Yamaha FZ6 Fazer ve tüm KTM'lerde olduğuna şahidim. Çinlileri bilemem.
motorumu toparlarken delik deşik ettiler zaten çizik çektim herşeye bugün otoyola araba sollarken bile yavaş yavaş geçiyorum sollarından kafamı kaldırıyorum motorun hızı80ne düşüyor pusuyorum 90 yapıyor cub almakla hata ettim seri seri ama uzun yoldada insan bastımı gitsin istiyor be :/
100 lük motordan ne bekliyorsun. daha yüksek sürat istiyorsan en az 250 cc bakmalısın.
mondial servis arkadaşımdır. bu zamana kadar mondialin onlarca motorunu beraber kutudan çıkarıp topladık. bırakın takım çantasını bir tane buji bile çıkmaz içinden. boşuna servisin günahını almayın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)