[MT] Keeway Superlight 150 Fun Club
Reklamlar
-
abi ben 12 40 gibi ordayım inaşşalh.. sabah maçım varda
beni bekleyin tamam mı ...34 au 9101 egzosumdan anlarsınız
direksiyon sınavı o kadar yalan bir sınav ki kaldırmaları lazım 3 tane kuka nın arasında yavaş yavaş geçirtiyorlar herkezede ehliyet veriyorlar...
neyse c.tesi görüşürüz
koluna taktığın kask kafanı korumaz
Reklamlar
-
Arkadaşlar Bizim Motorlarda Kullanılan Far,Stop,sinyel ampullerini,Cam Siortalarını, Buji'lerini ve yüksek amper Akü İsteyene Akü'lerini Toptan olarak alacağım.İsteyen arkadaşlarımada gönderirim yada benden (Sirkeci) alabilirler.
FAR AMPULÜ...(Alman Malı)......3.00 ytl (10'lu Paket)
SİNYEL AMPULÜ..(Alman Malı)...0.50 ytl (10'lu Paket)
STOP AMPULÜ....(Alman Malı)...0.70 ytl (10'lu Paket)
BUJİ (NGK,CHAMPİON,BOSH).....3.00 ytl (10'lu paket)
AKÜ (BOSH MARKA)12V 9AM....35.00 ytl (2 yıl Garanti)
CAM SİGORTA(10/15amp).........0.15 ytl (10'lu paket)
NOT: Yukarıdaki Fiyatlar Birim Fiyatı Olup Akü Haricinde 1 Pakette 10 ad. vardır.Lütfen isterken bunları gözönünde bulundurun. Yukarıdaki malzemeler herzaman elimizin altında olması gerekli olduğunuda bilmeliyiz.İhtiyacı olan arkadaşlar bana özelden, forum'dan, iş telefonum (0212 5197985)dan,MSN'den,Cep (0535 9271141)den ulaşabilirler
-
Arkadaşlar liste bu pazartesi hazır olacak bilginixe.Liste 10 günde 1 update edilicektir.Listeye katılmak isteyenler özelimden gerekli bilgileri verirlerse listeye eklenebilirler.
-
izmir sl 150 fun üyesi oldum bile izmirden arkadaşlar bana ulaşsın referee35@hotmail.com
-
Çook Yakında Arkadaşlar KEEWAY 150'ler için Abart Egsoz (Denemek İçin Yapıldı ) ve Chopper Digon'u özel olarak çıkacak hem kaliteli hemde çok uygun Fiyatlara. Egsoz ses olarak süper hatta süper'in üzerinde Harley'den ayıramazsınız kesinlikle. İmalatına başlanacak en kısa zamanda Tüm KEEWAY 150'cilerin bilgilerine......
Önümüzdeki Günlerde Gezilere Katılan Arkadaşlar Benim Motor'umda Görecekler ve Test Edecekler.(En Kısa Zamanda Takılacak)
-
snrtrt adlı üyeden alıntı
abi ben 12 40 gibi ordayım inaşşalh.. sabah maçım varda
beni bekleyin tamam mı ...34 au 9101 egzosumdan anlarsınız
direksiyon sınavı o kadar yalan bir sınav ki kaldırmaları lazım 3 tane kuka nın arasında yavaş yavaş geçirtiyorlar herkezede ehliyet veriyorlar...
neyse c.tesi görüşürüz
sınavda sonra bulusalım bulusmasınada kimse gelmiycek sanırım.. bide bu polisler azıttı resmen yaa, heryerde kontrol cevirmemi var kardesim??? yuruyerekmi gidicez sınava bilmiyorum artık yaa.. bıktım bu işlerden sogudum valla yaa..
-
hocam bu gun yaşadıklarımı anlatayım:
bağlarbaşında polis durdur ehliyete baktı .. bi kaç kişiyide durdurmuştu bende önce ..
sonra geri dönüyorken arkadaşım arkadaydı kaskı ona verdim polis durduramadı ama plakamı aldı ..
ceza eve postalanırmı bide kasksız kullanmamnın cezası ne kadar ..??
internetten cezam var mı yokmu diye bakabileceğimiz site adresi nedir?
-
dün ben biraz araştırdım şirinevlerde aydın sarı sürücü kursu var 150 ytl dedi ve ayrıca sağlık raporu için biz gönderiyoruz 25 ytl ye yapıyorlar dedi ayrıca bana bu ehliyetin toplam maliyetini çıkardı
sürücü kursuna 150 YTL
sağlık raporu 25 YTL
sınav harcı bankaya 25 YTL
muhtarlık savcılık v.s. için tahminen 25 YTL
trafik şöförler odası 90 YTL
TOPLAM MALİYET 315 GİBİ BİR RAKAM ÇIKIYOR
EN YAKIN SINAV 1 TEMMUZ
ARKADAŞLAR AYRICA EHLİYETSİZ BAHÇELİEVLERİN DIŞINA ÇIKMIYORUM SADECE HEVESİMİ ALACAK KADAR MAHALLEDE TURLAYIP DURUYORUM EHLİYETİ ALINCA SİZE KATILABİLECEĞİM EHLİYETİ IOLMAYAN ARKADAŞLARADA SABRETMELERİNİ ÖNERİYORUM
YAKALANMALARI HALİNDE 600 CEZA PARK IVIR ZIVIR 1000 YTL YE YAKIN PARÇALANIYORLAR NERDEYSE MOTORUN 3 DE BİR PARASI
İRAZ SABREDİP O PARANIN YARISINA EHLİYET ELIN DİĞER YARISI İLEDE TAKSİYE BİNİN DAHA UCUZ
SON BAŞVURULAR 26 MAYIS
BEN SON GÜNLERE KADAR BEKLEMEK İSTİYORUM MOTORU KAPTIRAN SÜRÜCÜ KURSUNA YAZILIYOR
KURSLAR EXTRA BİR İNDİRİM YAPABİLİR
AYRICA O TARİHE KADAR 10-15 KİŞİLİK BİR GRUP OLUŞTURARAK DAHA FAZLA İNDİRİM KOPARMA ŞANSIZMIZ VAR
KURS BAHÇELİEVLER / ŞİRİNEVLERDE
-
E-5 De yine motorcu avı
Superlight cı arkadaşlar dikkat!
Bugün E-5 Yolu Sahrayicedid mevkiinde motosiklet sürücülerine karşı çok sıkı bir uygulama yapıldı.Her gecen motosiklet neredeyse istisnasız durduruldu.
Uygulamayı yapanlar motorize polislerdi.
Ehliyetleri olmayan tüm arkadaşlar ruhsatlarının içine birtakım memur arkadaşların dayanamadığı renklerdeki kağıt parçalarından koyup hazırlıklı yakalansınlar.(Tabi dürüst memur arkadaşlar lütfen üzerlerine alınmasınlar).
Motorlu polislerde bu işe yaramıyo genelde haberiniz de olsun.
Ayrıca İstanbul Emniyeti ne bir kaç şey daha sormak istiyorum:
1)Yolları caddeleri babalarından kalmış gibi kullanan ,eşkiyalık sıralamasına göre yazacak olursam minibüs şoförleri ,halk otobüsleri,taksiciler,dolmuşlar vs için de benzer bir islah çalışmasına girilecek mi.Siz tehlikeli araç kullandığı için ceza yazılan kaç minibüs taksi gördünüz?Çok mu az dediniz?Acaba neden????
2)Trafik kurallarını bilmeyen ve motosiklet sürücülerini devrilecek kukalar gibi gören sürücülere karşı bir eğitim ve/veya ceza uygulaması düşünülüyor mu?
3)Motorlarımızı kendileri yüzünden gönül rahatlığıyla ne gündüz ne gece herhangi bir yere bırakamadığımız ,İstanbul u yaşanmaz hale getiren hırsızlara ve diğer gayrimeşru iş sahiplerinin de üzerine de kararlılıkla gidilecek mi?
Daha yazacak çok şey var ya....Neyse
-
Hammer adlı üyeden alıntı
Superlight cı arkadaşlar dikkat!
Bugün E-5 Yolu Sahrayicedid mevkiinde motosiklet sürücülerine karşı çok sıkı bir uygulama yapıldı.Her gecen motosiklet neredeyse istisnasız durduruldu.
Uygulamayı yapanlar motorize polislerdi.
Ehliyetleri olmayan tüm arkadaşlar ruhsatlarının içine birtakım memur arkadaşların dayanamadığı renklerdeki kağıt parçalarından koyup hazırlıklı yakalansınlar.(Tabi dürüst memur arkadaşlar lütfen üzerlerine alınmasınlar).
Motorlu polislerde bu işe yaramıyo genelde haberiniz de olsun.
Ayrıca İstanbul Emniyeti ne bir kaç şey daha sormak istiyorum:
1)Yolları caddeleri babalarından kalmış gibi kullanan ,eşkiyalık sıralamasına göre yazacak olursam minibüs şoförleri ,halk otobüsleri,taksiciler,dolmuşlar vs için de benzer bir islah çalışmasına girilecek mi.Siz tehlikeli araç kullandığı için ceza yazılan kaç minibüs taksi gördünüz?Çok mu az dediniz?Acaba neden????
2)Trafik kurallarını bilmeyen ve motosiklet sürücülerini devrilecek kukalar gibi gören sürücülere karşı bir eğitim ve/veya ceza uygulaması düşünülüyor mu?
3)Motorlarımızı kendileri yüzünden gönül rahatlığıyla ne gündüz ne gece herhangi bir yere bırakamadığımız ,İstanbul u yaşanmaz hale getiren hırsızlara ve diğer gayrimeşru iş sahiplerinin de üzerine de kararlılıkla gidilecek mi?
Daha yazacak çok şey var ya....Neyse
hocam seni canı gönülden kutluyorum
yarın kimse gelmez herhalde??? dimi valla ehliyetsiz çıkmayın abii
-
Dostum özellikle bu aralar mümkün olduğunca çıkmayalım.
Bizim memlekette işler nasıldır bilirsin.
Şimdi bunlar bi gaza gelmişler.Cadı avına çıkmış gibi motorcu kovalıyorlar.
Hararetleri gecer yakında.Normale döner.
Acaba diyorum tepedekilerden birinin ya da es-dost ,cocuğunun bir motorcu kardesimizle bir sorunu mu olduda gelen bir emir üzerine bunlar işlerine gözlerimizi yaşartacak kadar dört elle sarıldılar.
Nasıl olsa motorcu dediğin nedirki?Üç-Beş serseri culsuz un teki onlara göre.
-
snrtrt adlı üyeden alıntı
hocam bu gun yaşadıklarımı anlatayım:
bağlarbaşında polis durdur ehliyete baktı .. bi kaç kişiyide durdurmuştu bende önce ..
sonra geri dönüyorken arkadaşım arkadaydı kaskı ona verdim polis durduramadı
ama plakamı aldı ..
ceza eve postalanırmı bide kasksız kullanmamnın cezası ne kadar ..??
internetten cezam var mı yokmu diye bakabileceğimiz site adresi nedir?
imzalamadığın bir cezaya itiraz edebilirsin ve faiz işlemez. Satarken karşına çıkabilir o zamanda itiraz edersin.
Gelirler.gov.tr den motorlu taşıtlar vergi dairesine gir oradan üzerine kayıtlı araçların her türlü bilgisine ulaşabilirsin.
-
sağol hocam imzalamadık tabii ama yazdı plakayı..faiz işlemiyorsa kalsın öyle kasksız motor kullanmanın cezası ne kadar bilen varmı..??
site için sağol
AYRICA;
saat 12 40 bostancıdayım tabi ehliyet var bende rahat rahat kimse yoktu caddede turladım döndüm
bi ay sonra ehliyet alan arkadaşlarla devam ederiz
-
http://rapidshare.de/files/18803764/...Liste.xls.html
Evet Keeway SL150 Fun Club listesi internete yüklenmiştir.Şu an listede 31 kişi vardır.Yeni eklenmke istiyenler bana özelden mesaj atıp istenilen bilgileri versinler.Liste haftada bir yenilenecektir.Bilginize....
http://rapidshare.de/files/18803764/...Liste.xls.html
-
ya beyler motogp ye gıden var dımı pazar gunu bulusuruz bu gezıdede sl150 ustunluğu ele alsın
-
Merhaba Aranıza bende katıldım
birlikte güzel günler geçirmek dileği ile
motosiklet dünyasına tekrardan merhaba
-
aidikurt adlı üyeden alıntı
ya beyler motogp ye gıden var dımı pazar gunu bulusuruz bu gezıdede sl150 ustunluğu ele alsın
Alper Sl ci arkadaşlarımız GP'ye pek ilgi göstermedi.
Bizden bildiğim kadarıyla sen,ben, cobalt ve Serkan gidecek. Ceko'da gidecek ama o önceden bilet aldığı için açıkta bizlerle olamayacak. Serkan ve ben polis korkusundan motorsuz geleceğiz. Bu durumda sadece sen ve cobalt motorla gidecek.
Hadi arkadaşlar canlanın ve listeye adınızı yazdırın. 2,5 YTL'ye Otohaber alın içinden 3 günlük açık tribün bileti çıkıyor.
-
nerden baksan gene 10 sl olur gıbı gelıyor ruzgarınoglu falanda gelıyormus
-
Fun Club pek aktif olamadı bence.
Bunda bir çoğumuzun henüz ehliyetinin olmaması etkili olmuştur umarım.
İleride bu sayfanın yapmış olduğumuz etkinliklerin muhabbetleri ile dolup taşmasını dilerim.
-
Selam millet,
Benim SL150 bugun itibari ile resmi islemleri (plakasi 34 ED 0798) bitmis vaziyette kendisini Cumartesi gunu almam icin kuzu kuzu yatiror
Tabii ki once deneyim ve tecrube diyerek henuz trafige cikmiyorum, ama kisa bir sure sonra aranizda olacagim....
Yani beni de kulube dahil edersiniz artik
Kazasiz belasiz gunler dilerim
PS. Bu imza kismini da degistireyim artik dimi yani
Keeway Superlight 150 :cherry:
34 ED 0798 (namı-diğer "vın vın")
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler