Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Allah sabır versin..

REKLAM ALANI
    Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    Haber sitelerinde gezinirken böyle bir haber gördüm keşke görmeseydim . Allah sevenlerine sabır versin ... Bazen ne kadar iyi bilsek ve ne kadar iyi sürsek ne kadar dikkatli olsak'da böyle kazalar insanın içini çok ama çok üzüyor :(((

http://www.sacitaslan.com/yasam-yurek-daglayan-trafik-kazasi_85207.html

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Allah rahmet eylesin. 7 yaşında bir çocuğun üstelik bu şekilde ölmesi gerçekten çok üzücü.

Arkadan gelen kamyonet üstlerinden geçtiğine göre uygun bir takip mesafesinde olmadığı sonucu ortaya çıkar.
    Akla şimdi bu kamyonetin adamın dibine kadar sokularak sıkıştırmış olabileceği ve motosiklet sürücüsünün bu nedenle hakimiyeti kaybederek düşmüş olabileceği geliyor. İnşallah öyle değildir.
    ÖzLeMKaYrA bunu beğendi.

ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin. 7 yaşında bir çocuğun üstelik bu şekilde ölmesi gerçekten çok üzücü.

Arkadan gelen kamyonet üstlerinden geçtiğine göre uygun bir takip mesafesinde olmadığı sonucu ortaya çıkar.
    Akla şimdi bu kamyonetin adamın dibine kadar sokularak sıkıştırmış olabileceği ve motosiklet sürücüsünün bu nedenle hakimiyeti kaybederek düşmüş olabileceği geliyor. İnşallah öyle değildir.
    Aynen katılıyorum... Allah o anneye ailesine sabır versin...
    Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...

Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    Bende gorunce dedim Allah allah kamyonet görmüyor mu adam yere sürüklenıyo fren yapıp direksiyonu kıra bılır hatta kendi aracını bile devirip onları ezılmekden kurtara bılır . umarım ihmal yoktur işin içinde varsada gereken kişiler cezalarını bulurlar :(

Sözün bittiği yer,ne desek boş gidenler geri gelmiyor maalesef.Allah rahmet eylesin,akrabalarına sabır versin çok zor çok...

sodalimon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha S10
    Arkadan sıkıştırırlar, çok da zevk alır kansızlar, doğru...
    Ancak...
    7 yaşında çocuğunu arkana alıp şehirlerarası karayolunda motosikletle ne işin var senin be adam :(
    7 ya, 7 yaş... Ufacık çocuk...

:( Çok üzücü...

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    benim ilk aklıma gelen yolun en sağından gitmeye çalışan sürücüler oldu. genelde ortalama 80-90 ile gidilen yolda 40-50 ile gitmeye çalışırlar diğer araçlar geçsin diye en sağdan giderler. araçlar da tabi geçeyim derken sıkıştırırlar ve yolun sağında mıcır gibi sıkıntılı yerler varsa düşme riskleri çok olur.
    allah rahmet eylesin.

kamyonun kurallara uyduğu nerede görülmüş zaten, takip mesafesini geçtim sadece sıkıştırmalar olmasa yeter.
    kamyon, minübüs, ticari taksi
    bu üçünden uzak durmayı öğrendim çok şükür.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)