Mont-Ceket Tavsiyesi (Mümkünse Acil... )
Reklamlar
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Mevsimlik olarak çok iyimiş ozaman. Ben yanılmışım, yakından görmedim de, fileli sanıyordum ben o montu... Peki yazın için nasıl olur, gündüzleri malum ülkemizde çok sıcak. Yani rüzgar geçirmiyor demişsiniz de, yazın da biraz terletir gibi ??
Sanırım yanlış yönlendirmişim seni, kusura bakma, 3 mevsim için ideal bir mont gibi. Ayrıca bende de bering var, 600TL fiyatı varken bering'in aynı deriye sahip 1-2 marka bakmıştım 1000 TL den aşağı değildi. Yani bir yerden sonra tamamen marka ismi satış yapıyor. Bence gönül rahatlığı ile kalitesine güvenilcek bir mont diye düşünüyorum
Yaz mevsimi, öğlen sıcağında tabikide terletir... Ben yazlık-fileli mont içerisinde pişiyordum Gülü seven dikenine katlanır misali. Canınızı veya ailenizi düşünüyorsanız, terlemeyi göze alarak giyeceksiniz...
Malum sonbahar ayındayız. Hava kaç derece tam bilmiyorum fakat öğlen 3-4 sularında ışıklarda durduğum zamanlar hariç bir terleme olmadı... İçerisinde bunalmıyorsunuz yani...
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Reklamlar
-
www.motoavm.com bir ziyaret edin derim...
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Yaz mevsimi, öğlen sıcağında tabikide terletir... Ben yazlık-fileli mont içerisinde pişiyordum
Gülü seven dikenine katlanır misali. Canınızı veya ailenizi düşünüyorsanız, terlemeyi göze alarak giyeceksiniz...
Malum sonbahar ayındayız. Hava kaç derece tam bilmiyorum fakat öğlen 3-4 sularında ışıklarda durduğum zamanlar hariç bir terleme olmadı... İçerisinde bunalmıyorsunuz yani...
Güle güle kullanın, mont gerçekten güzel Ben sadace şu klasik prohel fileli montlar ile kıyaslamak istemiştim, 30~40 kmh den sonra rüzgarı zbam diye göğsümüzde hissettiğimiz Onlar kadar geçirgen değil anladığım kadarıyla, ki böylesi daha sağlıklı. Kenarların deri olması ise favorim zaten, asfaltta yazlık ince tekstilin pek bir şansı yok gibi...
-
Konu biraz dağıldı mı sanki? Kim hangisinden neyden bahsediyor karıştı galiba.
-
Ben aldim kushitani motomaxtan.
Kemer hizasinin tam uzerinde duruyor motora binip kollarinizi uzattiginizda beliniz acilicaktir.bana gore kisin kullanmaya pek musait degil. Dirseklerde ve omuzlarda korumalari var.hakiki deri dericiye gisterip onaylattim :p kalitesi 10 numara.
Fakat ben dahil birkac arkadasimada denettim uzerine iyi oturmuyor koltuk alti hizasinda arka taraftaki koruk gibi zimbirtilar cok kaba arkadan bakinca bir potluk olusturuyo kollari gidona uzattiginizda bile potluk kaliyo.goruntu cok rahatsiz edici. Ben degisim istedim hafta sonu gidip farkli bir model alicam. Deneyerek. Deneme sansiniz varsa deneyin belki bizde iyi durmadi arkadan bakinca ucgen vucut gibi gozukuyodum :D
-
-
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
Kushitaninin korumaları jel koruma sert koruma degil birde fiyatın uygun olma sebebi o ürünün oldukca eski olması sanırım 2009 veya 2010 sezon urunu kushitanin sitede falan yok nettede doru düzgün satan yer yok kalanlar donuyor pıyasada
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Kushitaninin korumaları jel koruma sert koruma degil birde fiyatın uygun olma sebebi o ürünün oldukca eski olması sanırım 2009 veya 2010 sezon urunu kushitanin sitede falan yok nettede doru düzgün satan yer yok kalanlar donuyor pıyasada
Motomax bir kaç yere yeni şube açıyor. Ellerinde çok fazla olduğu için stok eritme adına fiyatları düşürülmüştür diye tahmin ediyorum....
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
K-Foam yazıyor sitede, sert olmayan yumuşak bi malzeme ama jöle gibi bi şeyde değil. Dirsek korumaları dirsekten başlayıp kol manşetlerine kadar devam ediyor, omuzlarda ise aynı malzemeden ama biraz daha kalın korumalar mevcut.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)