Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Cbr-250 Abs Fren

REKLAM ALANI
    alevx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr-250
    Evet arkadaşlar başlıkda olduğu gibi honda cbr-250 de üretimde abs fren vs kullanılmıyor diğer motorlar ıcınde kullanılıyormu tam hatırlamıyorum veyatta kullanılırmı genel anlamda arastırmadım fakat Sahibinden.com da baktığım bazı motorlarda ABS onaylı bazıları onaysız . bu onaylı olanlar kendilerimi takdırmıştır ve maliyet olarak nasıl olmuştur sizce bana cok mantıklı gelıyor motosiklette abs nin olması 1000 lük motora geçtiğimde takdırmayı dusunuyorum gerçi 600 lüğüm var onada takdıra bılırım sizler ne dersınız ? 250 çok baslangıc motoru oldugu ıcın 250 den yola cıkalım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    CBR250'nin ABS'li versiyonu ABD ve Avrupa'da var, Türkiye'ye sanırım gelmiyor. Teoride sonradan takılabilir, ama başka bir ABS'li motor almak daha ucuza bile gelebilir.

Motosikleti
    Cbr-250
    Geçen arkadaşlarımla öyle konusmalar yapıyorduk'da tam bilgi sahibi olmadıgım ıcın biraz fransız kalmayı tercih ettim sohbete. Şimdi fikir alayım istedim burdan . Sahibinden.com'da gorduklerım ABS'li olanlar amerikadan gelmemi oluyor . Ama öyle olsa adamlar fiyatı daha fazlaya çeker ki 250'lik bir makineye 10'binden fazla isteseler kımse satın almaz vs karışık bi durum gıbıme gelıyor biraz . cbr-250 yi 3-4 sene gibi uzun zaman kullanıcak birisinin takdırması sence uygunmudur . Ne kadara gelir onuda ogrenmek gerek aslında güvenlik acısındna. Bizim yiğene düşünüyorum cbr250 de kelle koltukda gıtmesın yavrucağız

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Alıntı alevx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar başlıkda olduğu gibi honda cbr-250 de üretimde abs fren vs kullanılmıyor diğer motorlar ıcınde kullanılıyormu tam hatırlamıyorum veyatta kullanılırmı genel anlamda arastırmadım fakat Sahibinden.com da baktığım bazı motorlarda ABS onaylı bazıları onaysız . bu onaylı olanlar kendilerimi takdırmıştır ve maliyet olarak nasıl olmuştur sizce bana cok mantıklı gelıyor motosiklette abs nin olması 1000 lük motora geçtiğimde takdırmayı dusunuyorum gerçi 600 lüğüm var onada takdıra bılırım sizler ne dersınız ? 250 çok baslangıc motoru oldugu ıcın 250 den yola cıkalım
    Alıntı alevx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen arkadaşlarımla öyle konusmalar yapıyorduk'da tam bilgi sahibi olmadıgım ıcın biraz fransız kalmayı tercih ettim sohbete. Şimdi fikir alayım istedim burdan . Sahibinden.com'da gorduklerım ABS'li olanlar amerikadan gelmemi oluyor . Ama öyle olsa adamlar fiyatı daha fazlaya çeker ki 250'lik bir makineye 10'binden fazla isteseler kımse satın almaz vs karışık bi durum gıbıme gelıyor biraz . cbr-250 yi 3-4 sene gibi uzun zaman kullanıcak birisinin takdırması sence uygunmudur . Ne kadara gelir onuda ogrenmek gerek aslında güvenlik acısındna. Bizim yiğene düşünüyorum cbr250 de kelle koltukda gıtmesın yavrucağız

kusuru baksanda yazacağım..bişey yapıyorsan atmasyondan gitme..açık açık doğruca gel sor..

600 lük motoru olan adamın avatarında hayalini kurduğu cbr 250 yazar zaten genellikle...ha bide ya bi arkadaşa lazımdır yada yeğene...

açık konuşalım..motorun filan yok,ama cbr 250 almak için çabalıyorsun değilmi??? bu ayıp değil..

ama diğeri ayıp...
    -TAN-, zaferkarizma, tr_select ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı Samet Ağır adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kusuru baksanda yazacağım..bişey yapıyorsan atmasyondan gitme..açık açık doğruca gel sor..

600 lük motoru olan adamın avatarında hayalini kurduğu cbr 250 yazar zaten genellikle...ha bide ya bi arkadaşa lazımdır yada yeğene...

açık konuşalım..motorun filan yok,ama cbr 250 almak için çabalıyorsun değilmi??? bu ayıp değil..

ama diğeri ayıp...
    Helal usta güzel yakalamışsın da... Hevesli (attraksiyonlu yada bol atmasyonlu) gençleri bu şekilde de kırmamak gerekli diye düşünüyorum....Bu işler hayal etme ile başlar...
    The Power of The Dreams.

Motosikleti
    Cbr-250
    Motosiklet bana ait değil fotografda ki benim . akrabam ile aynı semtte oturuyoruz 1-2 kere sürmüşlüğüm var 250 lik almak istiyorum ki onda ikiside var abi kardeş kullanıyorlar bende aralarına katılmak istiyorum 250 liğide çok sürüyorum bana istesemde 600 lüğü satmaz zaten. Avatar'daki yazı olmayan birşey belkı birisi soru sorar muhabbet genişler açısından yazdım. Yiğenim benden iyi sürüyor derecesinde aldığımızda birlikte sürücez ve o benden daha çok sürücek çünkü benim işlerımden dolayı sadece pazar günleri boş oluyorum motor onun gıbı bırsey olucak yani elimizde 250 lik ve 600 lük motorda var . Fakat yazın biraz rencide edici daha çok soru tarzında sora bılır neden böyle birşey olmus onuda acıklamamı ısteye bılırdın yeterlı oldumu sizler için peki yazım ?

Motosikleti
    bişey nsormak istiyorum..cevabına göre yorum yapacağım yada yapmayacağım..son mesajından bişey anlamadım çünkü..

kaç yaşındasın? ehliyetin varmı??

atmadan ama...

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Ne abs si ya neyin pesinde kosuyonuz sanki motorda 60 70 beygir guc varda zaptetmek icin abs olsa iyi olacak topu tufegi 160 yapiyor frene dokandinmi zaten 60 a duser
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    Cbr-250
    20 ehliyetım var profil içersindede gözüküyor

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı ERROR88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne abs si ya neyin pesinde kosuyonuz sanki motorda 60 70 beygir guc varda zaptetmek icin abs olsa iyi olacak topu tufegi 160 yapiyor frene dokandinmi zaten 60 a duser
    Yurt dışında cbr 250r'ın ABS' li versiyonu da satılmaktadır....
    The Power of The Dreams.

Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Adam ilan verirken önüne gelen her seçeneğe tıklıyor. Ondan sonra gelsin ABS/CBS-Elcik ısıtmalı cbrlar.
    flame, CEM. ve TATLIHIZ bunu beğendiler.

Motosikleti
    gerçi 600 lüğümde var onada taktırabilrim dediğin için sana yanlışını göstermek istedim,rencide etmek değil..üstelik kompozisyon konusunda hiç iyi sayımazsın..derslerindeki başarından daha iyi olmalısın motosiklet üzerinde..

aslında bu konularda ne kadar hevesli meraklı ama bir o kadarda tecrübesiz ve bilgisiz olduğun ortaya çıkıyor..
    ne demişler bilmemek değil öğrenmemektir ayıp olan...güzelce mantıklı sorularınla istediğin cevapları alabilirsin buradan....sana sorulanlara da dürüstçe cevap vermelisin ki ihtiyacın olan şeyi en güzel şekilde alabilesin..

şimdi gelelim abs olayına...ne işe yarar bir bilgin varmı???

Motosikleti
    Cbr-250
    Hmm valla ne desem bilemedim. Adımız yalancıya çıktı neyse öyle tanınalım bakalım Sorularınıza umarım açıklık getirmişimdir . Sormak istediğim cbr250 için abs takdırmak o masrafa girmek değer mi, değmez miydi konu cok farklı yerlere gitti . sahibinden.com'da gordugum bir kaç cbr250 de abs var bazılarında yok göstermişler . Şimdi takdıran alırken mi vardı yoksa kendısımı takdırmıs bunu merak ettım bizim akrabada yok mesela .

Abs tekerlerin kitlenmemesine yardımcı olan birşey frenleme esnasında.

Motosikleti
    Transit te de var abs ne ise yaradigini cozemedim hala 120 den yukari cikmiyor zaten takside zorunlu olmasi taraftariyim 600 ve ustu cc de motor icin de gerekli ama bence dusuk cc de abs satis politikasi dir tvs nin .bi modelindede var abs ondan once motora irc deil michelin lastik taksin cekikgozlu kankilerim
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    Cbr-250
    Sonuçta üstüne biniyor dostum alacak kişi güvenli duruş için bir ekstra bir ekstra'dır diye düşünüyorum Ama o masrafa değer mi gerçi masraf hakkında tam bilgi sahibi değilim maliyeti ne kadar tutar bilmıyorum .

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Alıntı ERROR88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Transit te de var abs ne ise yaradigini cozemedim hala 120 den yukari cikmiyor zaten takside zorunlu olmasi taraftariyim 600 ve ustu cc de motor icin de gerekli ama bence dusuk cc de abs satis politikasi dir tvs nin .bi modelindede var abs ondan once motora irc deil michelin lastik taksin cekikgozlu kankilerim
    Yağmurda sert bir fren yapmayı denersen ABS ne işe yarar yakından görebilirsin. ABS hız ile alakalı bir şey değildir, aracın kaygan zeminde bile güvenle durmasını, durana kadar da kontrol edilebilmesini sağlar.

Motosikleti
    Estağfirullah,yalancı demedim ben sana..
    evet ABS tekerleklerin kilitlenmesini önleyen bir sistemdir..
    kabaca mükemmel hızlı bir şekilde freni sıkıp bırakır diyebiliriz...
    ama bahsettiğin motorlara o sistemi takmak mümkün olsa da.....

orjinalinde ABS li olan bir motosiklet almak hem daha ucuz hemde daha sorunsuz olacaktır...

Motosikleti
    Cbr-250
    Hmm öyle olması daha uygun ve mantıklıdır fakat . Gönlümüz cbr250'den yana benımde sahip olmak ıstedıgım bır motor sürüş keyfi var gerek yakıt tuketımı servisi parçaları vs çok uygun daha sonrada akrabadan 600 lüğü satın alırım onun olması ayrı benım motorum diye bilmem cok farklı geliyor bana bir yola çıktık bakalım sizce ne kadardır böyle bir sistemin motora uygulanması tahmınınzce hem satarken 250'liği biraz bunun ıcınde fıyatı yukselte bılırız

Motosikleti
    Biliyorum zaten sifir olarak kullanmaya baladim transiti 3.5 senedir kullaniyorum olmasada olurdu diyorum yararini elbette biliyorum yani birazda performans araclarina gerekli bence yoksa kesinlikle zorunlu olmasi gerekli bu aracta hava yastigi bile var is arkadim ayni modeli pert etti ama yastik bile patlamadi nasil arac bi turlu anlamadim
    www.erkakurye.com

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Yalan 1 profil fotoğrafındaki bu sitedeki ''boy'' nickli abimiz

http://www.motosiklet.net/forum/moto...tml#post352944
    dockerengin bunu beğendi.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)