Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Cbr-250 Abs Fren

REKLAM ALANI
    flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    İyi niyetli düşünüp " belki benim avatarım gibi alıntıdır " diyorum...

Yahu ben motosiklete başladığımda bırakın 56k modem adsl filan ttnet bile yoktu.Superonline'ın dandik sunucularıyla boğuşuyorduk.Şimdi sorup öğreniyoruz.Ne gereği var sallamaya...

Motosiklet güzeldir.İster 49cc mobilet olsun ister 1300cc hayabusa...Abartıp sallamaya ne gerek var ki...Hayal kurduğun şeyi var diye anlatmaya.Yakalanıyorsunuz işte...Ben gidip 1200gs hakkında 2 kelam yazsam anında kapak olurum...Çünkü bilmiyorum.Bu kadar yılda 10'dan fazla motosiklet değiştirdim ama 1200gs kullanmadım.Ne kadar doğru yorum yapabilirim ki...Varmış gibi davranıp ne kadar sallayabilirim.

Binin 4000 5000 km yol yapın öyle anlatın.2 tur binmeyle buralardan araştırmayla varmış gibi davranmak yakalatır adamı.Fantaziye gerek yok...

Onun harici,abs kitleri mevcut.Benim z750'de de yok.2. el olduğu için seçme şansım yoktu malesef...O sebeple e-bay'de ufak tefek araştırdım.Astarı yüzünden pahalıya geleceğini ve burada uygulayabilecek usta olduğuna inanmadığım için hiç girişmedim.

Zaten 250cc motosiklette gerek yok...Düzgün lastik yeterli.Çelik fren hortumu bile abartılı bırakın abs'yi...
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    sahibinden com gibi bazı sitelerde ABS/CBS seceneyi var. conbine fren seceneğini secerken kişiler ister istemez ABS yide işaretlemiş oluyor. bu alacağı motorun teknik özelliğini bilmeyenler için kafa karıştırıcı ola biliyor.

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Alıntı alevx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet bana ait değil fotografda ki benim . akrabam ile aynı semtte oturuyoruz 1-2 kere sürmüşlüğüm var 250 lik almak istiyorum ki onda ikiside var abi kardeş kullanıyorlar bende aralarına katılmak istiyorum 250 liğide çok sürüyorum bana istesemde 600 lüğü satmaz zaten. Avatar'daki yazı olmayan birşey belkı birisi soru sorar muhabbet genişler açısından yazdım. Yiğenim benden iyi sürüyor derecesinde aldığımızda birlikte sürücez ve o benden daha çok sürücek çünkü benim işlerımden dolayı sadece pazar günleri boş oluyorum motor onun gıbı bırsey olucak yani elimizde 250 lik ve 600 lük motorda var . Fakat yazın biraz rencide edici daha çok soru tarzında sora bılır neden böyle birşey olmus onuda acıklamamı ısteye bılırdın yeterlı oldumu sizler için peki yazım ?
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yalan 1 profil fotoğrafındaki bu sitedeki ''boy'' nickli abimiz

http://www.motosiklet.net/forum/moto...tml#post352944
    bir açıklama bekliyoruz???

site polisi gibi mi olduk ne??

ama ne yalan söyleyeyim bu şekilde davranışların fazlasına her zaman kızmışımdır..seninkilerde de daha neler çıkacak hiç merak etmiyorum biliyormusun???
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

-TAN- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    inazuma
    Bu işe baka moderatör falan filan olmuyormu yahu, yeniyim ama soğudum , soğuk lastik gibi siteye tutunuşum azaldı değiştiricem valla başka forumlara giricem

Motosikleti
    Yamaha MT 09 Tracer, SYM Fiddle II
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yalan 1 profil fotoğrafındaki bu sitedeki ''boy'' nickli abimiz

http://www.motosiklet.net/forum/moto...tml#post352944
    BUndan sonra yazmayacak sanırım çocuk bir daha.

Biraz konu dışı olacak ama benden küçüklerime bir tavsiye. Ya olduğunuz gibi görünün, ya da göründüğünüz gibi olun.

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    harbi amam bu tip kişiler anında belli ediyo kendi zıp diosun bi kelimeden patlıyolar çünkü alışılmışın dışında illa bişi yazıp veya konu açıp kendilerini rencide ediyolar

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Herşey ortada moderatörler neyi bekliyor ?

dockerengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 > CBF150 > CRF250L > XZ250R 4V > ?
    Bu sitede moderatör mü var? Ben moderatörün kullanıcılar olduğunu zannediyodum

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    evet görüldüğü üzere bir üye daha yitip giti böylece...dahada girip yazmaz sanırım...

diyorum size yüklenmeyin bu kadar diye..anlamıyorsunuzki???

abs nin ne olduğunu gerçekten kaç kişi biliyor burada ? Yorumlar ilginç. Arabadaki abslere kadar girilmiş ve manasız bulunmuş...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------

Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yağmurda sert bir fren yapmayı denersen ABS ne işe yarar yakından görebilirsin. ABS hız ile alakalı bir şey değildir, aracın kaygan zeminde bile güvenle durmasını, durana kadar da kontrol edilebilmesini sağlar.
    neyse bilen birileri varmış forum kültürü henüz ölmemiş...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)