İyi niyetli düşünüp " belki benim avatarım gibi alıntıdır " diyorum...
Yahu ben motosiklete başladığımda bırakın 56k modem adsl filan ttnet bile yoktu.Superonline'ın dandik sunucularıyla boğuşuyorduk.Şimdi sorup öğreniyoruz.Ne gereği var sallamaya...
Motosiklet güzeldir.İster 49cc mobilet olsun ister 1300cc hayabusa...Abartıp sallamaya ne gerek var ki...Hayal kurduğun şeyi var diye anlatmaya.Yakalanıyorsunuz işte...Ben gidip 1200gs hakkında 2 kelam yazsam anında kapak olurum...Çünkü bilmiyorum.Bu kadar yılda 10'dan fazla motosiklet değiştirdim ama 1200gs kullanmadım.Ne kadar doğru yorum yapabilirim ki...Varmış gibi davranıp ne kadar sallayabilirim.
Binin 4000 5000 km yol yapın öyle anlatın.2 tur binmeyle buralardan araştırmayla varmış gibi davranmak yakalatır adamı.Fantaziye gerek yok...
Onun harici,abs kitleri mevcut.Benim z750'de de yok.2. el olduğu için seçme şansım yoktu malesef...O sebeple e-bay'de ufak tefek araştırdım.Astarı yüzünden pahalıya geleceğini ve burada uygulayabilecek usta olduğuna inanmadığım için hiç girişmedim.
Zaten 250cc motosiklette gerek yok...Düzgün lastik yeterli.Çelik fren hortumu bile abartılı bırakın abs'yi...