Yeni baslıyorum sizce ne kullanmalıyım ?
Reklamlar
-
Merhaba herkeze ben forumda da yeniyi motosiklet dunyasına girmek istiyorum . ankarada oturuyorum normalde ama tatil icin tokata geldm memleketime burada genelde motorsiklet kullanıyolar benm kuzenmn arkadasına gordum braz surme fırsatm oldu cok begendm mondial marka bi motor surdum motorlardan anlamam baya arastırdım yakısıklı motorlara baktm genelde . gorunuse onem verdım yanı ama kararsız kaldım cok motor var tvs apache rtr die bi motor cok hosuma gıttı ama gorunusu dısında hic bi bilgim yok . bende burada en azından biraz bilgi sahibi olurum die kayıt yaptım 20 yasındayım hangi motor baslangıc olarak iyi gider yardımcı olursanız sevinirim ...
Reklamlar
-
Öncelikle forumun arama kısmını kullanmanı öneririm.
-
Forum da arama yapmalısın .
-
Usenmeden arama yapın once ehliyet alın sora kask ve koruma ekipmanı yoksa motorcu degil bize gore apaçi olursunuz
-
Ehliyet + kask + koruma+ TVS RTR = Başlangıç için mükemmel kombinasyon
Tvs 'yi birçok yeni başlayan tercih ediyo Fiyat-performans eğrisi rakiplerine göre iyidir. Bende ilk tercihimi ybr 125 den yana kullanmıştım hala bu motoru kullanıyorum. Artçımla birlikte(madem yenisin artçı arkana aldığın arkadaşa diyoruz biz bu camiada) 100 km yolu 14 tl ye gittik yani km başına 14 kuruş yaktı, artçı olmadan 11-12 kuruş civarı yakar . bu tip motorlar hem yakıt hemde bakım maliyeti olarak seni üzmeeeezzzzzz
-
tesekkür ederm bilgileriniz için ben forumda baya arama yaptım birde kendım acmak istedim .
peki ankara içinde alabilecegim guvenılır bı yer varmı bu tvs apachenın
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)