İzmir Karşıyaka 3.Motorsiklet Festivali İçeri Gelin :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Sen başarıcaksın bu işi ben inanıyorum
-
Teşekkürler Gürkan Abim Birilerinin Bu İşi Başlatması Lazımdı.Ben Başlattım İzmir Motor Severleri Biraraya Getirmeye Uğraşıyorum İşte
-
Ah ah keske herkes senin gibi bulusmak ıstese berkcan
-
-
ne zaman alıyorsun sen motosikleti ?
-
Babamlara Bağlı Onları Bekliyorum Sınıfını Geç Alcaz Dediler Yakında İnşallah Abi Fizik Dersimi Verdim Sınıfı Geçtim Ehliyetimde Cüzdanda
-
iyi fikir ayrıca forum dışından da bir iki arkadaşa haber verdim, herhangi bir motor grubunda olmadan kabul ediyorlar mı bilmiyorum dışardan bu şekilde intikal edebiliyorsak gidelim katılalım derim.
-
Motor Grubundan Olmadan da Gidiliyor Herşey Ücretsiz Giriş Bile..Sabah Boyozu Kaçırmamak Gerek Aslında
-
iyiymiş yer olarak bilgisi olan? yamanlar yolu üzerinde galiba dedikleri yer karagöl yolunun oralarda biyerler görmüştüm.
-
Yamanlar gençlik merkezi festival alanımıza oratala 5 km ileridedir gün içinde tüm misafirlerimizi ağırlamak için bizlere hizmet verecek.
Böyle Yazıyor Abi. 12 Eylül Perşembe Uygun Mu Buluşma İçin ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------
Cumartesi 14 Eylül Daha Uygun Diye Kararlaştırdık Buluşma Nerde Olucak ?
-
Karşıyaka İskele uygun mudur?
-
Bilmem. Büyük Bi Alan Sonuçta Birbirimizi Bulabilcekmiyiz ?
-
iskelenin önünde kesin buluruz birbirimizi de, önemli olan yamanlardaki gençlik merkezini nasıl bulucaz :D
-
Buluşalım O da Bulunur Abi :D Ben Tarifini Telefona Kaydedeyim Bari
-
cumartesı calısmaz ısem bende gelmek ısterim cuma günü akşam haber verırım gidecek olan varsa.
-
KSKLİ_ÖMER adlı üyeden alıntı
cumartesı calısmaz ısem bende gelmek ısterim cuma günü akşam haber verırım gidecek olan varsa.
Evet Gidiyoruz 5 Kişi Falan Varız Aramızda Görmek İsteriz Cuma Akşamı Özelden Mesaj Atabilirsiniz Bana
-
Karşıyaka festivali kaynak olur...
Eğlenirsiniz...
Kortej de yapılır....
Katılmanızı tavsiye edrim...
-
Bekozade adlı üyeden alıntı
Bilmem. Büyük Bi Alan Sonuçta Birbirimizi Bulabilcekmiyiz ?
MT'nin reflektörlü yeleğinden olsa idi sizlerde bulmanız kolaylaşırdı...
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)