Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Bu sefer Başarıcam Şimdiden 8 kişi olduk bile Özlem Ve Alptunay Sizlerde Bize Katılabilirsiniz ?
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Gelenler:
BULUŞMA: CUMA GÜNÜ AKŞAM SAAT 8 DE KARŞIYAKA İSKELESİNDE..
1-Ben
2-GurkanTosun
3-AbeciMotoru ( Ve Arkadaşları
4-Sodalimon
5-Cece
6-phoeNix
7-Lifan
8-Orhan Abi ( belki )
9-Atilla Abi
cuma aksamından il dısında olma ıhtımalım var ama ıptal oldugu takdırde kesınlıkle aranızda olucam... saygılar sewgıler eyyy izmirliler
cumartesi günü sabah 9da çeşmeye gidiyorum :( keske cuma olsaydi katılmak isterdim
nasıl gidileceği hakkında fikri olan var mı ?
Ben Şimdi İnternetten Araştırcam Yol tarifini
Yamanlar Dağı'na Örnekköy'den çıkarken yol üstünde sanırım. Yukarıdaki piknik alanlarında olsa gerek. Eski NATO üssü (Karşıyaka Gençlik Merkezi) konumundan 5 km geride olduğuna göre, yorum çıkarttım.
Herhalde diğer cephesinde değildir dağın...
Ayrıca programa bakarsanız başka şeyler de var, daha erken gitmek için neden olarak...
hayda izmirli olup heleki motorcu olup karagölü yamanlar dagını bilmemek olurmu
karşıyakada buluşan arkadaşlar yeni girneye gidicekler ilk.
daha sonra yeni girneden seyirtepe yoluna dogru devam edicekler yada örnekköy mezarlıgı diyim.
yeni girneden otoban yoluna cıkıp hiç bir yere sapmadan yamanlar kolejinin ordan devam edip dümdüz cıkıyorsunuz.
solunuzda tenis kortları kalıyor sagınızda karşıyaka belediyesi şantiyesi.
yine bir yere sapmadan dümdüz gidiyorsunuz örnekköy mezarlıgına geldiginizde başlıyorsunuz daga tırmanmaya.
ilk cıkıcak arkadaşların dikkat olması gereken şey arabalar virajı içten alıyorlar çogu hızlı geliyor bu yüzden korna çalın mutlaka ve çok yavaş olun viraj kavşaklarının sonu ve başı gözükmüyor zınk diye araba cıkıyor.
2ncisi mıcır var ve cok az tozlu yolda var.
3ncüsü yanınıza ceketinizi mutlaka alın kısa kolluyla gitmeyin soguktur ve eser.
Ben daha erken çıkmayı düşünüyorum, ART'ın 19'daki tam teori eğitimini dinlemek istiyorum çünkü (ne menem bir şeyse artık )...
Birlikte, erken gidelim diyenler varsa, ÖM atınız (hizipçilik oldu gibi; ama, nasılsa ekiple yukarıda buluşacağız)...
Bir de... Gidip de gece kalmak isteyen olacak mı? Çadır v.s. götürsek mi yanımızda acaba?
Öyle Bi istek olmadı daha yarın konuşulcak şey ama sanmıyorum iş çıkışı gelicek olanlar oldugu için daha erkene alamıyoruz saati
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)