Resimleri bekliyoruz, ilk buluşma için iyi oldu güzel oldu tanıştık kaynaştık devamları olsun!
Resimleri bekliyoruz, ilk buluşma için iyi oldu güzel oldu tanıştık kaynaştık devamları olsun!
Evet, güzeldi, devamını bekliyoruz...
Sabah kortej olacak, saat 11 -12 gibi çıkmayı düşünüyorlarmış...
Evet çok güzeldi bugun gidiyormuyuz tura ? Nerdeesin Emre Abi :D
çok güzel bir buluşma oldu, herkese teşekkürler.
bendeki resimler birazdan geliyor ))
bekliyoruz gürkan abi feysten atarsın benim fotoları bende konu açarım akşama doğru
İlk gidişte fark edilmedik ama güzeldi hatta müthişti benim icin
Akşam millet ayrıldıktan sonra konser neşelendi. Bir ara, herkes sahnenin önüne toplandı. Muhabbet iyiydi sonrasında da...
Ama, şifayı kaptık terli terli, soğuk birayı içince
Dün sabahki korteje katılan oldu mu? Güzel olmuştur herhalde :')
Festival alanına gidiş videomuz
az sonra kortej videosunuda yükleyeceğim
bidahakine işlh ben ve biraderimde katılmak isteriz gec haberimiz oldu..
arkadaşla karagöle çıkma planı yapmıştık, festival alanına gelince herkesin toplandığını gördük ve korteje katıldık acayip güzeldi, çok organize gidildi anayasa meydanında konuşma yapıldı çelenk konuldu, ordan da bostanlı ege park'ın orda toplanıldı. sonra dağıldık zaten. tekrar festival alanına gitmedik biz. kortej ilerlerken bayraklı motorlar sağdan soldan basıyor yolu kapatıyor tüm araçlar herkes bizi izliyor güzel bir duygu )
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Ben ilk kez bir korteje katıldım. Yeni motorum CRF250L ile bana çok güzel bir tecrübe oldu. Kortejin videosunu bekliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)