o fotoda gordugun arkadas bızım pandamız meshurrrr metehandro dur.egelım 43 yanı ahmet abı sana ornek verdı.bak donen tekmeden vazgectım voltranı kurucam sımdı.....hatta golgelerı gucu adına guc bende artıkınnnnnnnn.
salcano 125 wolf u de ıncele bakalım cbf aache kalıbında 2000 tlye bıle bulursun ekonomıktırde.forumdakı cemalos benım salcoyu almıstı.ben memnundum oda memnundur dıye dusunuyorum.salcano sayfasınıda bı ıncele.
hadı bakalım forumları ınceledıkten sonra haber ver dönen tekme atacam
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Uzun Mutlu takılıyor sana gecenin bu saatinde koca forumda sen ben Mutlu ve 3-5 kişi daha varız maksat muhabbet
Yok eyvallah bundan önce dediğin şeyi yaptım başkaların dediklerine yoğunlaştım ve araştırdım ve sonunda kararımı verdim.Şuanlık rtr 150 ya da cbf 150 karar kıldım bu ikisini de deneyeceğim ve sonunda kararımı vereceğim.Bu dönen tekme işine de epey meraklısınız galiba yıllardır eğitimini aldığım konulardır bunlar bir ara özel ders verebilir tekniklerini anlatabilirim yanında uçan tekme,duruş posizyonlarıda olabilir neyse verdiğin bilgiler içinde teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------
Yok abi anladım zaten siz artık epey samimi olmuşsunuz birbirlerinizi tanıyorsunuz gerek buradan herkesin hakkında yazdıkları dedikleri filan sonucunda kötü biri olacağını pek düşünmüyorum sadece biraz fazla takılıyor alışılır bir durum
sıkılmıyor abi adam motordan. cbfle gelmiş cbfle gidecek.
inazuma alıyor adam begenmiyor satıyor tekrar cbfe biniyor.
yarın bu adama lotodan totodan goldwing cıksa binmez satar.
onun yerine 20 tane cbf alır her gün birine biner..
hiç çizgisini bozmuyor mete abi kral adam gerçekten
Biz o dediklerini öğrenecek çağı geçtik artık Uzun bu zamandan sonra bildiklerimiz kafi bize ha kafi gelmediği yerde sizlerden yardım isteriz merak etme sonuçta gençliğe güvenmicezde kime güvencez değilmi ama
---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:43 ----------
İnazumayı sıkılmadan ödeyebileceğine emin olsaydı binerdi Mete hele loto toto bir vursun pandayada sen o zaman gör helikopter motorlu özel yapım motor yaptırıyomu yaptırmıyomu
Panda bu felsefesi daima yeniye iyiye
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Öğrenmenin ne sonu ne yaşı vardır da kendi adıma konuşayım valla o dediğin fiziksel aktivitelerin 10 da birini öğrenmeye kalksam 3 gün kalkamam yerimden onun için o konuyu uzmanına bırakmayı yani bi sorun olursa sizin gibi gençleri çağırmayı yeğlerim açıkcası
metepandro bekcısı teknolojık bı telefon almıs.faceden yazısıyoz bana hzlı yazıyomusum dıye oha cçüş gıbı olumsuz cumleler sarfettı.allahm dedım sen bunun tekeregının havasını 15 ps ye ındırt kı telaşe yapsın kımın ahını aldım allahım desın.tutar benım dedıklerım ehe ehe....
uzun muhabbet edozda sen nerden oldugunu demedın daha.yarın oburgun senın o tarfa gelsek bı cayını ıcemıcez,sende bu şeker gıbı ınsanlarla tanısma fırsatın olmucak.buyuk kayıp yemınle.
mete bşgan o makınaya bındıgı ıcın memnundur bu kesın...ıyıdeo makınanın durumu nedır bılen varmı.....
Baslıgı gorunce bır an ahmet cakar sandım megersem arıfın mencıstıra attıgı penaltıymıs nereye geldigimi bende bilmiyorum :D
cbf 150 yi Meteye değil Meteyi CBF 150 ye sorcan dion he ne çekiyo bakam garib motorcuk
budamı gol değil yaaaa
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)