Yeni kanuni modelleri (racingçiler Deer 152'ye dikkat)
Reklamlar
-
Liderler ona yer vermez aralarında
bende kanuni mz kullandım ama o motora döktüğüm para ile taksitle motor alsam daha iyiydi ve bu sene piyasa foloş olucak bence o kadar firma motor işine girdi Uğur,Ülker daha bir sürü firma bence herkezin motoru olucak
ama kalite anlatılmaz yaşanır
Reklamlar
-
ya beyler şu tiger 250 midir nedir 187 kg miş yaw bir racingten bile ağır üstüne üstlük 20 hp
bu arada şu bizim etz 251-301 ler üretimden kalktı galiba itede gözükmüyor
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
-
251-301'ler alanın elinde patladı anlaşılan Bende göremedim sitede. Herhalde ürün bantlarını tamamen yeni üretilen motosikletelere ayırmış olacaklar ki '' Deneyimsiz Acemi Firmalar gibi Daha 1 Yıl Mazisi olmayan Mallarını kendi kendilerine kötülermişcesine üretimden kaldırmışlar gibi geliyor bana'' Sen git 2004 model 251 filan al 2005 de motor mazi olsun rezilliğin daniskası!
Uçuk Örnek: Sahibi olduğum eski motorum olan Alman Üretimi MZ 125 SX'i Antalyada bir MZ servisine götürmüş bir kaç soru amacıyla servise motorla girmiştim! Ne kadar usta kalfa çırak var motorun başına toplanmış abi bu motor ne marka demişti! Meeez demiştim herkes şoke olmuş asıl bombayı usta patlatmıştı. Hadi canım Toplanmış bi motor! Puhahahaha
-
Yaw arkadaşım 2004 de var diye 2005 de olması şartı yok.. Kaç yıldan beri üretiliyor önemli olan bu... Bir VW 6 yılda bir kasa değiştirir.. Bir model biter diğeri başlar.. 2003 Şahin alan 2004 de Şahin çıkmadı diye yaksınmı arabasını? Netekim Şahin oldu Siena.. Olur öyle canımızı sıkmamak lazım
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
-
ya bu yeni titan damı kalkmıs üretimden hondanın sayfasında yokk alıp kullanan varsa yorum yaparsa diyorumhanii
-
evve, topiğe dikkatini çekerm!
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
-
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
cheetah kullanmış arkadaş varmı görüşlerini alalım 2.8 milyara değecek performansı varmı?
-
arkadaşlar,elimden geldigince size yardımcı olmaya calışayım ama,şunu bilin ki kanuni bu yıl motorsiklet piyasasında hak sahibi olabilecek derecede ve kalitede motorlar üretti.kanuni önyargısını yıkacak.bende yenii kanuni bayisiyim ama bir çok firma bu piyasaya motor cıkartırken ben yinede kanuniyi sectim çünkü gelecegi gercekten var.göztepe/merdivenköy kanuni bayii zafer 0216 411 03 33
-
Tarih: 2004-12-13, 13:05:06
-
-
kanuniler tamamen çin malı tasarımı bile çin orada tasarlanıp resimleri gösteriliyor firma kabul ederse üretime geçiliyor
-
kanuni mi?
-
ARKADAŞLAR KANUNİ FİRMASINI YETERİNCE ZENGİN ETMEDİNİZMİ KANUNİ TÜRKİYEDE EN KALİTESİZ MOTORLORI GETİREN FİRMADIR ARTIK BAŞKA MARKALARA GEÇİN HERŞEYİ SAHTE GÖRÜNTÜLERİ SÜRATLERİ NİKELAJLARI JANTLARI HERŞEYİYLE BERBAT BEN NERDEN Mİ BİLİYORUM BİRİNCİSİ KURYEYİM İKİNCİSİ ALTI SENE MZ KULLANDIM SAYGILAR
-
arkadaşlar ben kanuni bayisiyim sizin net sorularınıza yeterli bilgiyi verebilirim
GÖZTEPE/MERDİVENKÖY KANUNİ BAYİİ 0216 411 03 33 ZAFER
-
samanta, tanrı sizi kanuninin şerrinden korusun
-
bence tiger mükemmel duruyo ama işte kanuni... sele yüksekliğini biliyomusunuz boyum 165 yamaha majesty kullandım o bile zorluyodu...
-
Deer152 çok guzel bencede niye oyle kötülüyosunuzki Kanuni yi yaa
116 kilo hani ağır kaçar gitmez deseniz belki diyeceğim ama olsun. Başlangıç motosikleti olamazmı? bal gibi olur hemde Türk Malı ne guzel işte
\"Özgürlüğün İki Tekerleği Vardır.\"
Kawasaki ER-5 --> Yamaha R6. ::148::
-
ya arkadaslar ben 1 senedir kanuni seyhan 150 kullanıyorum.. suan 2-3 milyar param olsa ve motorum olmasa yine bu motoru alırdım..motordan ne bekliyosunuz ya istanbul icinde kullanıbilecek en guzel motor markalarından biri kanuni.. motor almayı dusunen arkdaslara kanuni tavsiye ederim..
-
nekadar ekmek okadar köfte
ozgurluk saclarında ruzgari hissetmektir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler