http://www.haberler.com/istanbul-zeytinburnu-nda-polis-siddeti-5031637-haberi/
http://www.haberler.com/istanbul-zeytinburnu-nda-polis-siddeti-5031637-haberi/
Boyle olaylar oldukcaz insanin polise olan guveni azaliyor....
yazıklar olsun ya ciddi anlamda polisleri severdim artık son zamanlarda gıdım sevgim saygım kalmadı, böyleleri kendini ne zannediyo hayvan köpekler!...
Daha saydırasım var bu polis kimliğinin altına saklanan itlere, siz anladınız neler diceğimi .!
hiçbir b.. yaramayan insan grubu. birilerinin köpeği...
cidden köpek yani. disiplin edilmemiş olanından. zararlı grup.
Bunlar bukadar erkek . Üniformayı çıkar , arka sokağa gel bakalım 1-1 ? Amaaa hayatta gelmeez. Anca 5 tane üniformalı arkadaşıyla birlikteyken kabadayılar.
bekoya katılıyorum ben hiçir polisin cesaret edipte teke tek bir kavgaya girebiliceğini zannetmem bir kere o silah belinde değilken zaten kimseye yan bile bakamaz alışmış kendini koruyan birşey taşımaya çünkü
bunlarda insan işte..
bir motosiklet olayı için bu kadar polis az değil mi?...
Bir otobüs gelselermiş ya....
yakıştıramadım...
Bir tabur polis gelecekti..
Gezi parkında polisler şöyle böyle deyince 'vay efendim polis günlerdir uykusuz, yok bu olayla uğraşmaktan psikolojileri bozuldu bilmem ne' deyip polis savunuculuğu yapanlar !
Burada da sanırım 10dk boyunca adamla tartışmaktan psikolojileri bozulmuş olsa gerek, 1'e 5 giriyorlar ortada bir şey yokken
Vatandaştan şikayetçi olup uğraştırmasalar bari.
3 tokat peş peşe kolay değil polisin kolunda bir ağrı sızı olmamıştır inşallah. yoksa vatandaşın işi zor. sürüm sürüm sürünür.
Bunların Ben Taaa Anasını, Avradını, Bacısını ....................... Boşluğu Doldurun.
Peki onlar o adamı öyle darp etmeye baslayınca adamda cıleden cıkıp bunların agzını yuzunu kırsa yıne suclu mu olur mahkemeye cıkarsa uslu uslu durup dayagını yıcektın mı derler ?
Hala nasıl polis öldürülmüyor bu ülkede şaşırıyorum.. Rize de bunu yapsa 3. kişi çeker silahı vurur bunları..
geçen gün gecenin 2sinde mahallede kavga çıktı, tam o sırada polis arabası geçiyordu yoldan. ne yaptığını tahmin edersiniz. kaçtı gitti. tavuk gibi kaçtılar.
polis dovdugu ıcın 45 gun cezaevınde yatan bırı olarak yazıyorum.hatta bacanagının meslegının polis oldugunu ogrendıgı aıle arası kıyılan sözden sonra 12 yıldır tek kelıme konusmamıs bırı olarak yazıyorum.ve hatta enıstesı polıs oldugu ıcın 12 yıldır halasıyla ve yegenlerıyle konusmayan bırı olarak yazıyorum.
düşünsenıze bu dusunce tarzı ıle özel sektorde ekmek yıyebılırlermı..........rabbım devletımıze zeval vermesın.....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Arkadaşlar , Haberin altındaki yorumlardan birinde şöyle yazıyor...
ARZU AYDIN: neden motoru çekmeye komşuyu gönderiyor çünkü ehliyeti yok memur bunu anlayınca da sen benim kim olduğumu biliyor musun maaşını ben ödüyorum ömrün boyunca motor mu gördün köyünde yobaz dedi memurda tokadı çaktı.olay budur bizzat orada izledim
Hay ellerin dert görmesin, sebebini sormuyorum bile. Binlerce kişi bunlara aynı anda küfür ediyor ve adamların umrunda değil. Durup düşünürdüm neden diye, sevilmemeyi anlarım ama bu nefret neden diye. Eskiden sevmezdim ama şimdi nefret ediyorum, selamını almam elimi bile uzatmam. Ben karıncayı ezmemek için bileğimi burktum, ben hayvanlara kıyamadığımdan et yemem, ama bunlara çölde su vermem abi.
I am the Lizard King, i can do anything
pollisler anca kalabalık olunca ötuyorlar ama bıgun bırısı cıkacak 15-20 polisi geberticek çok dua kazanacak .
( he bu arada bu sitede de birsuru polis arkadasımız var böyle serefsizler ustune alınsın sadece )
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)