Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Madurların hemen savcılığa gitmesi lazım. Hakkını aramasını bilirsen o polislerin burnundan getirirler.
Yorumlarınızı okudum. O polis kendi şahsında yapmış hatayı. Kesinlikle bütün polis teşkilatını bağlamaz.
Her teşkilatta vardır elbet çürük elmalar. Doktor, hemşire, polis, asker, mühendis farketmez.
Kesinlikle genelleme yapmayalım.
Yolda gaspa uğradığınızda, eviniz soyulduğunda o polise, acile kaldırırldığınızda o doktora, hemşireye, evinize proje gerektiğinde o mühendise muhtaç kalacağınızı unutmayın.
Bir de bizim millet olarak şikayet etme alışkanlığımız yok. Şikayet edin. Değerlendirilmeyeceğini düşünmeyin, şikayet edin.
Ondan sonra çıksınlar televizyona polisi halka düşman ettiler diye yakınsınlar çok yazık...
Destan yazmışlar
polis hakkını aramayan veya arayamayan birini gördümü elindeki yetkiyi çok ilerde kullanıyor.... bunlara bu yetkiyi veren yada yetkisi yok ise bunları görmezden gelen başlar utansın... benim bu devletin polisine güvenim kalmamıştır.... istisnalar kaideyi bozar ama gerçek böyle....
adam orda o yapılanları hak etmemiş.. bence polis sayısıda yetersiz.. an az 20 kişi olmalı ve etrafı kontrol altına almalıydı polisler...
İçlerinde çıkıyor bazen işte böyle O..... Çocukları.
Bence bu işin sonuna kadar gidilmeli, özellikle vuran polis meslekten men edilmeli, yanındakilere disiplin cezası verilmeli.
Devletin kolluk gücü bir laf için sokak usulü işi çözecekse işimiz var o zaman. Kaldırsınlar polis gücünü o zaman nasıl olsa tekme tokat dövmüyor mu ? Kendisine hakaret varsa bunun çözümü mahkemede. Kolluk gücünün bu şekilde davranma gibi bir lüksü yok. Kanunları uygulamakla yükümlü bir kişi kendi hükmünü uyguluyorsa o kişi meslekten uzaklaştırılmalı.
Alışmış bu iyi aile çocukları bir kişinin üstüne on kişi çullanmaya.
Anında görevden alınmaları lazım ama nerde bizde o kafa.
Çok değişik küfür ve beddualar türettim... Tomayla saldırsalardı bari....
Ben merak ediyorum sitemizdeki polis dostları savunucuları nerede şimdi? Bu başlığı görmüyorlar mı? Yoksa başlık işlerine mi gelmiyor?
Dogru soyluyorsunuz da 5 polisin 5 i de saldiriyor.. hangisi curuk elma bunlarin? Birde yakin zamanda doktoru sikayet ettik kacak muayenesinde hasta bakip saglik ocaginda resmi hale getirttiriyor diye(baska doktorla).. adam savcinin yanina gidiyor bizim imzali dilekcemizi okuyor.. doktorda mhp li hani akp yandasligi da yok.. saglik bakanligina gizli verilmis bilginin gittigi yere bakin.. hangi sikayetten bahsediyoruz simdi?
Evet şikayetçi olsunlar kesin o polisleri bulurlar ve cezalarını verirler.
http://video.ntvmsnbc.com/otoparkta-...merasinda.html
Videodaki polisleri de buldular hepsininde cezasını verdiler.
İlk başta polislere kızdım. ama işin iç yüzünü bilmeden yorum yapmak olmaz.Bu yorum gerçekse eğer baya bi haketmiş dayağı.
Polis yada vatandaş kimsenin tarafını tutmuyorum. Kimsenin karşısındakine öyle hitap etmeye hakkı yok. a... k... ç... motor almakla bitiyomu iş ehliyetinide alıcaksın. Motorun sahibine çok sinirlendim yorumu okuyunca.
Bu arada polisleride hiç sevmem kimse üstüne alılnmasın
polis şu ana kadar hayrıma hiçbir şey yapmadı. bakın bu son yaşanan polisin ne olduğunu ortaya çıkaran olaylardan bahsetmiyorum ama geçen ay yolda yürürken kafası iyi adamın teki birden kolumdan tuttu ne olduğunu anlayamadan bıçakla kulağımın yarısını kesti. hastanedeki işlerden sonra polise gittim ifade vermek ve şikayetçi olmak için bana dediler ki:
''kardeş senin kafan iyiymiş haplanmışın sen''
şikayetçi bile olmadım adamdan. zaten uğraşmıycaklarını da söylediler.
eleman senın kupelere ayar olmustur da ondan yapmıstır.
hadı o serserıydı o hareketı yaptı.otekılerde polıs ya toplum un guvenlıgını saglaaları gereklı degılmı.
rahmetlı babam ın orıjınal bı lafı vardı.bu polıslerın durumunu ozetlıyor sanırım.
canım cennette s...m a...ık ta....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
bunlar polis değil it sürüsü abicim kalitesiz insan sürüsü aç köpekler
Kendi çocuklarından görsünler inşallah bende polis çocuğuyum daha önce de satırlarca nasıl davranmak gerektiğini yazmıştım da
O tokat ne bilader ya senin evladın mı da vuruyorsun aldığın maaş haram olsun ters tarafından çıksın
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)