Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motora hiç oturmamış biri kullanmak için neler yapmalı?

REKLAM ALANI
    Mert103 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı alevx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    honda eğitimde cbf 150 lerle öğretiyorlar namıdiyar lahmacuncu motorları bi bak honda güvenli sürüş eğitime siteye fiyatlar biraz tuzludur ama adamlar sana servis veriyo yemek veriyo 3 öğün orda kaskından dizliğinden motoruna kadar herşeyi çok titiz temin ediyorlar Aklına uygun yatarsa eğitimini al kararını ona göre verırsın belkı sevmezsın hayırlı olur umarım
    İnşallah hayırlısı olur ben böyle konuşuyorum ama 1 sene kadar uzadı bu işlere girmem. Umarım daha kısa zamandı istediğim parayı toplarım. Honda eğitimde 1.75 boylarında 100 kilo cıvarına göre ekipman var mıdır acaba [COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------

Alıntı redlion999 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her tarz motorla baslayabilirsin ancak motosikleti kullanmaya basladiktsn sonra genelde tarzin oturur.. en ucuzundan keeway superlight 150 cruiser tarzi baslangic motosikletidir.. motosiklet kullanmak adina bana gore bir cross-enduro tarzi kadar yardimda bulunmazlar..

Baslangic icin hiz yapmayi aklindan ciksrmalisin bence..

Hız yapmak kim ben kim daha motoru çalıştırmayı öğrenicez sonra gelişecek herşey.
    DİREN TÜRKİYE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alevx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr-250
    Çoğu şey vardır merak etme sen zamanını değerlendir paranı topla gün ve zaman geldiğinde herşey yerine oturur

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Once ehliyet
    sonra egitim
    sonra ekipman
    sonra motor

Olmasi gereken bu bence.
    Vazgecme ihtimalin dogarsa en az masrafla kurtarirsin.

Ben ne yaptim?
    Once motor
    Ayni gun ekipman
    Sonra ehliyet (mayisda basvurdum hala bitmedi bu asama)
    Sonra bir daha ekipman (pismanliklarim var, cene acilir kask bir ornek)
    Sonra egitim. Kisa belki honda ucuzlar diye dusunuyorum. Yoksa gis akademi de olur. Yamaha kursu belki. Arastiricam.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)