hyosung 250 gtr düşünüyorum fikirleriniz??
Reklamlar
-
arkadaşlar uzun bir zamandır forumda yoktum şu sıralar hyosung 250 gtr almayı düşünüyorum. bu motoru kullanan arkadaşlar varsa bu motor hakkında biraz bilgilendirirlerse sevinirim. özellikle üzerindeki orjinal lastikleri, yolda gidişi, hızı, frenlemesi, titreşim olayı ve yakıtı hakkında bilgi verilebilirse çok memnun olurum. birde bir ara hyosun kanuniden çıkıp tekrar kendi markasıyla üretiliyormuş doğrumudur. bir ara kanuni üretiyordu. herkese yardımları için şimdiden çok teşekkür ederim.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
kardeşim yanlış anlama sakın ama açtıgın konuyu çok saçma buluyorum. O kadar fazla konuşup o kadar fazla tartışıldıki forumda yüzlerce yazı mecvut hemde onları okusan burda cevaplanandan daha çok şey ögrenecegin kesin.
Piyasaya yeni giren bir model olsa anlayacagım fakat yıllardır piyasada olan bir motor için böyle konu açılmasını saçma buluyorum.
Zaten hyosungu bi ara kanuni üretiyordu yazmanla sıfır araştırma yaptıgını düşünüyorum ne diyeyim.
Hyosung gtr 250 başlıgına girip aradıgın cevaplardan ötesini bulabilirsin.
-
CEM. adlı üyeden alıntı
kardeşim yanlış anlama sakın ama açtıgın konuyu çok saçma buluyorum. O kadar fazla konuşup o kadar fazla tartışıldıki forumda yüzlerce yazı mecvut hemde onları okusan burda cevaplanandan daha çok şey ögrenecegin kesin.
Piyasaya yeni giren bir model olsa anlayacagım fakat yıllardır piyasada olan bir motor için böyle konu açılmasını saçma buluyorum.
Zaten hyosungu bi ara kanuni üretiyordu yazmanla sıfır araştırma yaptıgını düşünüyorum ne diyeyim.
Hyosung gtr 250 başlıgına girip aradıgın cevaplardan ötesini bulabilirsin.
Hocam ben konuyu acan arkadasa hak veriyorum. Bi hyo 250r konusunda 300 sayfa yorum var adam hangi birini okusun sorularinin cevabini bulabilmek icin.
-
İzmir İl Temsilcisi
-
Zamaninda gt250r kullanan biri olarak kullanmasi biraz zor motor guzel motordur diyebilirim.ayrica 2el alacaksan cok dikkatli ol derim
-
Söylendiği gibi forumda çok tartışılmış konular. Araştırıp detaylıca bulmalısın. Ben yine de bir özet geçeyim. Çok eğlenceli ve güzel giden bir alet. Aldığımın ikinci günü pratik yapıyım diye çıktım 101 km yapmışım boş boş dolanarak, sen düşün eğlencesini. Oturuşu oldukça rahatsız, alışana kadar bileklerdeki ağrı çekilir dert değil. V motor titreşim motorun çalıştığını anlayacak kadar var sadece. Her motorun titrediği bir devir vardır. Hyosungta 5000-6000 devir aralığında hafif bir titreşim mevcut, o da varla yok arası aynalardan farkediyorsun. Üzerindeki shinkolar berbat. Bilmiyorum benimkiler daha mumlu diye midir nedir, habire göt atıyor istemsiz, ne kadar yumuşak kullanmaya çalışsam da. Çok dikkat isteyen bir alet. Bütçeni ayarla alır almaz ilk iş güzel bir takım lastik al. Frenleri kötü değil. Yani muhteşem frenleri var 1. sınıf falan diyemeyiz ama idare eder bir sorun göremedim ben, durmak istediğimde durdu hep çok şükür. İkinci eli en çok dikkat isteyen motorlardan biri. Onun da motorun kalitesiyle zerre alakası yok, tamamen kullanıcı kitlesiyle alakalı. Öyle 4 5 bin tllik eski çizik içinde p*ç edilmiş motorlara bakma bile. İmkanın varsa taksit vs yaptır sıfır al ya da nakit varsa elinde 2010 üzeri bak. Sağlıklı bir hyonun yakıtı devirli bile kullansan 4.2 civarlarını geçmez. Ortalama yakıtını 4 lt düşünebilirsin.
Hyosungu hiçbir zaman kanuni üretmedi. Motoru alıyor kolisini bile açmadan satıyor. Bir dönem yalnızca S&T logosunun altına adını yazdı, sonra dava açıldı ve bir daha yazamadı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)