Motora bak be .Ne hareketler
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bi şöyle hatunumuz olmadıki bee
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Bi şöyle hatunumuz olmadıki bee
Motordan kasıt oydu :D
-
Motor kendi başına takılıyor kızın ağırlığı gram etkilemiyor ki aleti..
Arkadaş öyle motor mu sürülür.. En azından insan üşür yaw..
-
redlion999 adlı üyeden alıntı
Motor kendi başına takılıyor kızın ağırlığı gram etkilemiyor ki aleti..
Arkadaş öyle motor mu sürülür.. En azından insan üşür yaw..
Ateşlidir belki
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
Yetenek istemeyen sadece yeteri kadar cahillikle yapılabilecek birşey.Rolanti yüksek makina ip gibi gidiyo zaten,sadece üstünden düşmemeye baksa yetiyor
-
-
Hareketler vs güzel, kadında iş var.
Fakat aramızda asgari düzeyde de olsa bayan sürücüler var, neden asgari olduğuda ortada gibi. Motosiklete de kadına da "MOTOR" denmesi hoş değil.
-
Arkadaş koymayın şöyle şeyler !!
Canımız çekiyor yahu
Sevgilimden soğuyorum böyle motorcu kızları gördükce
-
Bizim burdaki yollarda gitsin yiyosa
Ayrıca
-
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
Hareketler vs güzel, kadında iş var.
Fakat aramızda asgari düzeyde de olsa bayan sürücüler var, neden asgari olduğuda ortada gibi. Motosiklete de kadına da "MOTOR" denmesi hoş değil.
yalnız o kadın korumalarını takıp adam gibi giyinip, motorda hareket yapsa kimse motor demez kadına
-
hayatında hic kaza yapmamış teni pürüzüz, bacaklarda 0 selülit. cesaret 10 numara çok şık giyinmiş. hani derlerya evlrnilecek kız diye.
-
CEM. adlı üyeden alıntı
kask yok ekipman yok önermiyoruz
anlamadıgım bir nokta gazı bırakıyor fakat motor stabil hızında hız sabitleyicimi takmış ? yada bu işin mantıgı nedir ?
Bildiğim kadarıyla stunt yapılan motorda rolanti çok yükseltilmiş oluyor
-
-
Korumaları giyip kaskı taksa apaçi diyebilirdik. Kıçını açıp yapınca beğenebiliyoruz. Aynısını erkek yapsa yerin dibine sokarız
-
Bu başlıklar foruma giren bayanlara karşı ayıp olmuyor mu?
-
Herkes evlenilecek kız demiş. Evlen bakalım. İşe güce giderken evde bıraktığında demeyecek misin eve sucu mu geldi tesisatçı mı diye?
-
yusufozugenc adlı üyeden alıntı
Herkes evlenilecek kız demiş. Evlen bakalım. İşe güce giderken evde bıraktığında demeyecek misin eve sucu mu geldi tesisatçı mı diye?
yaw arkadaş nasıl yorumlar yapıyorsunuz herkesin kültürü farklı yasantısı farklı bulundugu ortam farklı. o da zaten beni kimse almıyor evde kaldım demiyordur ben 105 kiloyum. bu hareketi yapsam motor biyana ben biyana giderim.
-
Atractionn adlı üyeden alıntı
Zamanında çok deli yarışlar yapmış bu bence .
-
ozy01 adlı üyeden alıntı
yaw arkadaş nasıl yorumlar yapıyorsunuz
herkesin kültürü farklı yasantısı farklı bulundugu ortam farklı. o da zaten beni kimse almıyor evde kaldım demiyordur
ben 105 kiloyum. bu hareketi yapsam motor biyana ben biyana giderim.
Herkesin kütürü farklı tabi ama memleketimizin kültürü de belli Yani siz saygı duyarsınız rahatsız olmazsınız, ama çevrenizde farklı kültürü yaşayan biri bu durumu suistimal etmeye çalışır, bu durumda da kan çıkar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)