Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yenilere Tavsiyeleriniz

REKLAM ALANI

Motosikleti
    SYM Fiddle II 125 S
    Öncelikle herkese selam,

Aranıza yakın bir zamanda "SYM FIDDLE II 125 S" alarak katılıyorum.

Benim merak ettiklerim;
    -Aksesuarlar için nerelerden çok alışveriş yaparsınız.
    -Motorların muayene yerleri Otomobil muaynelerinde yapılmıyor diye duydum. Doğru mu?
    -Yeni alınan motorlarda Rodaj denilen bir dönemi var. Bu dönemde en çok nelere dikkat etmeliyim.
    -Genelde zincirle bağlayacağım fakat alarm taktırmak gerekir mi?

Bunlara ek yenilerin bilmesi gerektiğini düşünüz şeyleri eklerseniz sevinirim. Seçtiğim motora o kötü bundan al diye yaklaşmazsanız çok sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CanKarsiyaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ8Naked
    1. olarak senin motosikletine aksesuara gerek yok bence
    2. olarak tabiki otomobil muaynelerinde yapılmaz ,0 alırsan yaptırıcagın yeri söylerler 2. el alirsan forumdan aynı şehirde olanlar sana güzel yerler tavsiye ederler
    3. olarak Rodaj dediğimiz şey sistemdeki sıkışık parçaların birbirlerine alışmasıdır işte 1.000km ye kadar birazcık dikkatli olman gerekir
    4. olarak senin koyucagın yere bağlı benimki garajda yatıyor sokakta bırakıcam diyorsan ona özel bir sürü sistem var tabiki
    5. olarak EHLİYETSİZ TRAFİGE CİKMAMAYİ , KASK , DİZLİK ALMAYI KESİNLİKLE UNUTMA
    Hoşgeldin diyelim şimdiden tekerin düz bassin

Motosikleti
    SYM Fiddle II 125 S
    Sırf motorsikletim için değil kask'tı dizlikti vs.. bu tarz şeyleri aldığınız güvenilir memnun kaldığınız yerlerden bahsetmiştim. Teşekkürler bilgiler için.

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    motomax dükkanları iyidir

ozy01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 SUZUKİ HAYABUSA
    internetten alma sakın bunları. git dene rahat ediyorsan al. etmiyorsan sakın alma. rahatsız bir kaskı yola çıkarken takmak istemeyeckisndir.

CanKarsiyaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ8Naked
    İnternetten alabilirsin artik eskisi gibi değil adamlar sana deneyip geri yollama şansını veriyorlar.. tabiki kask için ayni şeyi demiyorum ama eldiven , dizlik gibi ekipmanları düşünmeden motomaxdan alabilirsin... önemli degil ne demek

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)