ŞŞŞŞTTTT LOOOOOOOO , KONUYA Bİ DÖNSEKK????
Gt 135 hem çok pahalı, hem yedek parça ile ilgili kullanıcıları memnun değil, hemde ikinci eli zayıf.
Bunlar bile en iyi olmaması için yeterli sebepler.
modenasa 5000 verene kadar ybr cbf tvs alın denmeden diyeyim ben )
çinli cup alacaksan mondial al düzdede eğimdede 90 yapar o tip motor için yeterli
Mondial Snapyy x düşünüyorum ben bu motorla ilgili bilgisi olan var mı ?
İnnova en iyisidir, kullandım ybr le kafa kafaya gidiyor .Hatta düzlüklerde çok ufak ufak öne geçiyor.Kalite zaten belli...
çelik de cup değil benimki debriyajlı olanlardan bunu da sorarsan memnunum özellikle çekişi 100cc olmasına rağmen deli asılıyor ibreyi sorarsan son 120 ama N ye kadar inip gidiyor 130u görüyor ama gören sadece ibre vardır bi 100-110 da yakıtı ölçmedim bugün yedekle 35 km yaptım hala da içinde var yedek ne kadar onu da bilmiyorum sadece 10tl alırım yedeğe düştü mü tekrar 10 tl duruma göre farklılık gösterir almak istersen bu modeli de almanı tavsiye ederim biz 2100 tlye aldık daha doğrusu dedem aldı plaka dahil ama 150 150 taksitle 2012de aldık daha yeni bitti çelik jant fiyatı bir de. cuplarını sorarsan onlar da güzel arkadaşta vardı eski kasa sattı ama o tabiri caizse hayvan gibi biniyordu yeni kasalar da aynıdır herhalde bilemem
Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !
100 mfh fabrikada yok şuan ancak izmir alsancak bayinin elinde 4 tane kalmıs adam türkiyenin hiçbir yerinde bulamasın dedi haklıydı balıkesir de merkez ilceler sormadıgım bayi kalmadı fabrikayı dahi aradım ne yazıkki yok izmirden balıkesire nakliye sorunu oldugu icin alamadın daha oncede mfh kullanmıstım plastıkleri dandik motora bakarsan bırakmaz seni şuanda kanuni 100s cup aldım şimdilik fena değil . birkaç eksigi var onları da ilk bakımda halledicem ha bu arada kanunin Karbüratörleri japon ..
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
cup la 80 çok ideal hız bence bisan lifan , honda innova güzel motorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
140 ı gördün sonra bir uyandın üstün açık kalmış. 100 lük motor a düz yolda 140 ı göster motor a binmeyi bırakırım
[QUOTE=Serzenish03;3148167]açamamıştır. rodajı düzgün yapıldıgında ve dişliler küçültüp ayar verdimi uçar gider. şuan ayarlı motorum 139 görüyor.[COLOR="Silver"]
Okadar atmak da olmaz yani , 150'lik felan da olmadığına göre..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
Anladım, peki kampana fren'den memnunmusun? Ön felan kampanaymışda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)