bakın bir link
http://www.motorcycleraceparts.co.uk...-rear-sprocket
evet buradan, inazuma için özel olarak uretilmiş parca alınabilir ama genede sorun cıkarsa düzeltme sansın zor olur
orası öle. rental marka yazıyor rental da kalitedir
ön veya arka dişliyi değiştirmeyi düşünenler, orjinal büyük veya küçük dişliler chinde inazumanın montajın yapıldığı fabrikasında üretiliyor yani Haojue/Suzuki fabrikasında parçalara ulaşabilmek için www.aliexpress.com'dan spariş verebilirsiniz. ben şahsen spariş verdim 37 gün sonra ulaştı PTT sağolsun geçikti.
Fabrika çıkışı inazuma göstergesi %10 fazla gösterdiğinden 16 T ön takarak eşitleniyor ben arkayıda değiştirdiğimden %10 az gösteriyor. yani 100 yazıyorsa göstergede aslıda 110 la gidiyorsun önemlimi kullanıcı bilir beni rahatsız etmiyor .
Şu anda ön dişli 16 T arka dişlim 42 T kullanım süper değişti sanki 600cc touring kullaniyorsunuz, yakıt tüketimi azaldı tam ölçmedim ama benim gibi uzun yol sakin hız yapmayı sevenler için birebir 6. vites 6500 devirde 115 km/h.
Artıcı ve bagaj dahil motor pek zorlanmiyor, kalkışta zorlaniyor ama hız aldıktan sonra rampa falan banamısın demiyor.
Uyumlu dişli modelleri; üstündeki ön dişli kalınlığı 8.7mm dir. GN250 in 7mm dir 1.5mm pul koyduktan sonra problem yok.
Suzuki GN 250
Suzuki TU 250 x
Suzuki SP400
Suzuki SFV 650 Gladius
Suzuki GSX 600 (servise gittiğinizde bu modelin yağ filtresini takıyorlar)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)