Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

B+A2

REKLAM ALANI

Arkadaşlar b+a2 için ehliyete yazılmıştım 24 ağustosda sınava girdim b sertifikası için yazıyodu listede
    sınavı şükür geçmişim şimdi sırada a2 var tekrar sınava girecekmiyim yoksa direk direksiyon sınavınamı tabii olucam
    Kurs sağlıklı bi bilgi veremiyo oturtmuşlar oraya bi bakkal çırağı ne zamn gitsem kimse yok diyo bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

2 kasımda normal sınav var sen tahmini kasım sonu gibi direksiyon sınavına girersin direk bende giricem kasımda direksiyona

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Ne kadara yazıldınız iki ehliyet için (kurs ücreti)

ercan41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500&Sym Wolf 250
    sadece motosikletin direksiyon sınavına giriceksin 8 çizdiriyorlar 20 cm genişlikteki 4 metre civarı platformdan geçiyorsun dubalarda slalom yapıyorsun 15 dakika boyunca sonra 3 motor toplanıp araba ehliyeti alırken çıktıgın parkurun aynısını motosikletle yapıyorsun arkandan takip ediyorlar sınavın bitiyor 2 güne açıklanıyor 1 haftayada ehliyetini elini alabiliyorsun...

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    arkadaşlar arabada direksiyon sınavı nasıl yapılıyor yani şuanki yeni sistemde

dogrusukru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250cc +toyota yaris
    Alıntı serdar6o adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar b+a2 için ehliyete yazılmıştım 24 ağustosda sınava girdim b sertifikası için yazıyodu listede
    sınavı şükür geçmişim şimdi sırada a2 var tekrar sınava girecekmiyim yoksa direk direksiyon sınavınamı tabii olucam
    Kurs sağlıklı bi bilgi veremiyo oturtmuşlar oraya bi bakkal çırağı ne zamn gitsem kimse yok diyo bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
    Adam ne sormuş millet ne cevap vermiş ilginç

Hocam ben yardımcı olayım ehliyet sınavlarında görev aldığım için biliyorum.B sınavına girdikten sonra a2 için tekrar yazılı sınava girmiyorsun. Sadece direksiyon sınavına giriyorsun. Bu arada kursiyerden alınan direksiyon sınav ücreti yasal değildir vermeyiniz....

Alıntı dogrusukru adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hocam ben yardımcı olayım ehliyet sınavlarında görev aldığım için biliyorum.B sınavına girdikten sonra a2 için tekrar yazılı sınava girmiyorsun. Sadece direksiyon sınavına giriyorsun. Bu arada kursiyerden alınan direksiyon sınav ücreti yasal değildir vermeyiniz....
    Teşekkür ederim hocam

delidoktor96 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı dogrusukru adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Adam halkı B aldıysan birdaha hiçbir teorik sınava girmiyorsun
    serdar6o bunu beğendi.
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.
    Motor Tutkusu olan Fakir Öğrenci

Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne kadara yazıldınız iki ehliyet için (kurs ücreti)
    hocam 800 liraya anlaştık kursda derslere veya herhangi bir eğitime katılmadım ama mecbur para veriyomuşuz ehliyet güzel olacak gibi bana 2 ay içerisinde 3 kere üst üste ceza yazan trafikçi abimin yanına çay içmeye gidicem

dogrusukru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250cc +toyota yaris
    Alıntı serdar6o adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim hocam
    Rica ederim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)