HANGİSİ DAHA İYİ
Cevap: Mondial (Bence)
mondial neden mi ?
kanuni ye göre daha bol ve ucuz yedek parça sıfır fiyatı daha uygun sonuçta ikiside çin malı.
keşke hiçbiri seçeneğini de koysaydın
mondial sifirlarda teknolojiyi ilerletmis crosslarda vibrasyon flan kalmamis ama kanuniyi bilemem...kullanicisi olarak mondiali oneririm
yedek parça sıkıntısı çekmemek için mondial
Mondial'in Yedek Parçası Bakkalda Bile Satılıyor
Kaza En Ağır Cezadır...
Kanuni çevremden etkilenerek varılan karar tanıdıkta windy s var 42000 kmde hala taş gibi yaylada eşek çıkmaz diye düşündüğüm yerden çıktı bizde de bs var ama gösterge pert oldu onun dışında iyi gidiyor 10000de bi de
gerçekten kanuninin parçaları çok pahalı piyasaya bakıyorum mondial hem model olarak iyi motorlar çıkarıyor hemde parçası ucuz kubayı bılmemde yuki olsun kanuni olsun onlara göre parçası ucuz...
kanuni bora - pumayı ayırırım.
mondial de 1 tek drift derim gerisi çer çöp benim için
kullanıyorum diye demiyorum ama mondial kullnan arkadaşlaım var,artık onlarmı çok hor kullanıyo benmi çok özen gösteriyorum bilememde,125kt yi 150 c le aynı zamanda aldık arkadaşla,motoru görseniz aglanacak halde,modialin çok dayanıklı oldugunu düşünmüyorum..
yaygın servis agı yaygın yetkili satıcı bol yedek parço konusunda mondial derim kanuninin eksi motorları sağlam ama yeni mondiallerde titreşimi önlediler kanunilerde hala var deniyor
anket saçma geldi bana
ikisinin de güzel iş yapcak modelleri var çöp modelleri de var
servis ağı, firmanın arkasında durması olarak diyosan mondial bence
kesin ve net 2.el japon kanuni sahibi olarak satması dert sürüş keyfi dert ybr'ye filan binince eşeğe bindiğini anlıyosun
hocu ybr diyosan zaten burda cbf de tartisilmali hayvan teknoloji harikasi ..enjeksiyon,sifir vibrasyon flan az yakiy
Kanuni daha sağlam servisini de bulman lazım her servis iyi değil . Mondial yedek parça falan durumları var işte . Ama 2 el Japon al bir kanuni kullanıcısı olarak öneriyorum . Bence ybr falan bnm motordan daha rahat değil ama sıkıntı yine de .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)