İzmir Fuar Macerası :) İçeri Gel
Reklamlar
-
Reklamlar
-
O kadar çok gelmek istiyorumki... fakat motosıkletımde plaka yok cıkartamıyorum dışarı ve arabada yok gelicek yoksa katılmayı çok isterim ama :( kalabalık gıtsek cok iyi olabilir
MT IZMIR SES VER
-
Herkes İstiyor Ama Adım Atan Yok.. Toplanmalıyız Artık ve fuar büyük bir bahane oluyor bence
-
CanKarsiyaka adlı üyeden alıntı
O kadar çok gelmek istiyorumki... fakat motosıkletımde plaka yok cıkartamıyorum dışarı ve arabada yok gelicek yoksa katılmayı çok isterim ama :( kalabalık gıtsek cok iyi olabilir
MT IZMIR SES VER
Zaten arabayla, motorla gidilecek yer değil ki... Şahsen orada makinamı sahipsiz bırakmaya korkarım, en iyisi atlayıp metroyla gitmek lazım.
O kalabalıkta, çalmasalar, çizerler. Binmeseler, düşürürler, her halt olur.
Çok iyi anımsamıyorum tabii ama, bir de sanırım; zaten, fuar zamanları içeri araç alınmıyordu, yanlış mıyım?
Geçenlerde, akşam Çeşme'den dönerken Basmane'den geçtim. Allahım ne kalabalık o öyle... Herkes, "Kalabalık gidelim." demiş sanki :D
-
sodalimon adlı üyeden alıntı
Zaten arabayla, motorla gidilecek yer değil ki... Şahsen orada makinamı sahipsiz bırakmaya korkarım, en iyisi atlayıp metroyla gitmek lazım.
Çok iyi anımsamıyorum tabii ama, bir de sanırım; zaten, fuar zamanları içeri araç alınmıyordu, yanlış mıyım?
Geçenlerde, akşam Çeşme'den dönerken Basmane'den geçtim. Allahım ne kalabalık o öyle... Herkes, "Kalabalık gidelim." demiş sanki :D
Karşıyaka'dan gelirken fuar istikametine girdiğnde Türkiye Gazetesini geçer geçmez, Kahramanlar girişine gelmeden önce Palmcity Hotel var. Bu günlerde mesaiyi akşam 11:00'de alıyorum. Siz yeterki gelmek isteyin, biraz erken gelip size uygun yer gösterebilirim. Hatta ve hatta otelin yanındaki mermer zemin üstüne demir "baba"lardan vidaladılar. Yaklaşık bir metre genişliğinde 2,5 araba boyu doğal park yeri oluştu Oraya parkedip kitlerseniz hiç sorun oluşturmaz..
-
Abi Motorlarla gidilir tabi metroda toplaşıp Metro Mt Olarak mı gidicez bi tuhafsın :D Yemezler motorunu korkma Eyvallah İlkay Abi
-
sodalimon adlı üyeden alıntı
Fotolardaki kapalı fuar alanının yanında ayrı bir otomatik kapı daha var , o kapının da 20 m arkasında sadece fuara katılanların kullandığı , fuar dışına açılan bir kapı daha var , ilk dediğim kapının iç tarafında 15 tane çeşitli marka kirli çamurlu motor vardı , bir taneside yeni içeri giriyordu , herhalde otopark gibi kullanıyorlardı orayı !.
Ayrıca lozan kapısının yan tarafında motorsiklet park yeri mevcut , fuar zamanı oradan motoru çalmak bayağı cesaret ister çünkü her yer polis kaynıyor !!.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
-
motorum bozulacağı zamanı buldu hafta sonu yine de gitmeyi düşünüyorum. bir organizasyon yapalım millet.
-
Valla bu konu büyüsün herkes toplansın bugün sigortamı yaptırıyorum bende yarında takipciye vericez hayirlisiyla koşarak bile gelirim yeterki siz toplanın
-
keşke gelebilme şansım olsaydı
-
Serzenish03 adlı üyeden alıntı
keşke gelebilme şansım olsaydı
Bi sen eksiktin zaten.
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Bi sen eksiktin zaten.
nerden geldin yine sen ya. motorunun eksoz kapagı düşsün susturucuları delinsin inş.
-
nerden geldin yine sen ya. motorunun eksoz kapagı düşsün susturucuları delinsin inş.
Ben hep burdaydım , senin gibi 4 kere ban yiyip tekrar hesap açmadım ;)
-
Ben hep burdaydım , senin gibi 4 kere ban yiyip tekrar hesap açmadım ;)
ban yiğidin kamçısıdır kardeş ;)
-
ban yiğidin kamçısıdır kardeş ;)
Kaç kere daha yemeyi düşünüyorsun ?
-
yemeyi düşünmüyorum. ben kendi halimde foruma girip konuları okuyorum kimseye bi zararım yok.
-
Abi hayırdır bi sorun mu var ?
-
Bekozade adlı üyeden alıntı
Abi hayırdır bi sorun mu var ?
Yok yok takılıyorum aramız pek iyi değil efecanla da o yüzden. Zamanında adıma konu açıp hakaret etti , üstüne tüm BURSALI lara ""top"" kelimesini sarf etti . O yüzden pek sevilen biri değil kendisi.
-
yani sonuç olarak toplanıp gidiyormuyuz ? aslında ben gittim geçen hafta fuara hiçbir numarası yok ama önemli olan toplanıp tanışmak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)