Servis İçine Etti Motorun
Reklamlar
-
Yan ayak müşürünü iptal etsin diye servise götürdüm 4 günlük motorumu. Adam kesti kabloyu denemek için çalıştırdı ve boştayken gazı sonuna kadar açtı red line sınırına kadar getirdi devri. Bunu bi kaç kere yaptı benim içim parçalandı orda motor bağırdıkça. 20 lira aldı üstelik bide Ben 4 gündür 5000 devri geçmemek için bi taraflarımı yırtıyordum adam rodaj falan bırakmadı...
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
Reklamlar
-
Uyarmadınmı dayıı nabıyonnn rodajda motor diye.
-
Faradaybv adlı üyeden alıntı
Uyarmadınmı dayıı nabıyonnn rodajda motor diye.
Adamın kafası kırık azar yedik bide, canım çok sıkılıyor motordan soğudum resmen. İleride performansına bi etki etmez umarım
-
iyi olmuş ara ara açmak lazım
-
Beyinsiz insanlarda nedense; bu tahammülü zor, aklıma gelince kendimi kaybetmeme neden olacak kadar beni sinirlendiren takıntılı durum var.
Motoru çalıştırıp rolantide gaz açıp sesini dinlemek.
"Kafana motor kadar taş, ..çına da egsozumun sesi ...." diyesim geliyor.
Arkadaş nedir bu sığlık an-la-ya-mı-yo-rum!!!
Bu bi araç. Bi makina!!! "Hay .küz! Sırtına binip yokuş yukarı koştursam seni, eksozundan nasıl ses çıkıyor acaba???" demek istiyorum...
Hem o benim kız arkadaşımdan daha sevgili bana Çek ellerini sevdiceğimden!!!
))
Benim de rodajımda eşek sıpasının biri bunu yapmaya kalktı kafasına bir tane geçiriyordum az kaldı. Sonunda bağırarak engel oldum...
Üff, geçmedi sinirim. Özür dilerim arkadaşlar...
-
Valla aynisi benim basima geldi.Benim de yag mushiri sorunum vardi.Yamaha servisine gittim,adam gazi kokledikce kokluyor.Ben 6000 deviri gecmemisim adam redline vuruyor.Az kaldi bende ona vurucaktim.Yetmedi gitti 10 dakka gezdi geldi.Hic birsey yapmadan 60 euro mu aldi.O gun bugun dur burdaki servislere gitmiyorum.
-
arkadaşlar salın kendinizi yaw niye tutuyosunuz tmm adama kafa göz girmeyin ama gerekli şeyleride söyleyin içinizde kalmasın benimde sene 2005 de aldıgım bi kanuni hussar vardı maşşallah servisin paspallıgı sayesinde neredeyse akraba olucaktık servisin sahibi beni görünce hah yine geldi aman halledin şunun işini diyodu motoru sıfır aldıktan sonra tamı tamına 700 km de 7 tane kayış degiştirdim o zaman için kanuni ya 39 tl her bi kayışa vermiştim sonrasında bi bisiklet tamiri ve bisikler ve motor parçası satan bi abinin sayesinde kanuni merkezden kayış kodunu alıp 10 tl ye bando kayış takıp sorunum çözülmüştü
1:benim motorumla çırakları saga sola gönderemez
2:ortak almışız gibi grenaj ları söktügü zaman alalade bırakamaz kesinlikle boyalı yeri yerle temas etmemeli
3:motordan parça yıkama bahanesiyle benzin çekemez (lazımsa ben ayriyeten alırım)
4:gerekirse 10 gün sonrasına gün vermeli ancak gittigim gün beni sallamamalı
bunun gibi şeyler oldumu bagırırım ancak küfürlü veya kafa göz dalmaca degil tabi
-
HEROCAN35 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar salın kendinizi yaw niye tutuyosunuz tmm adama kafa göz girmeyin ama gerekli şeyleride söyleyin içinizde kalmasın benimde sene 2005 de aldıgım bi kanuni hussar vardı maşşallah servisin paspallıgı sayesinde neredeyse akraba olucaktık servisin sahibi beni görünce hah yine geldi aman halledin şunun işini diyodu motoru sıfır aldıktan sonra tamı tamına 700 km de 7 tane kayış degiştirdim o zaman için kanuni ya 39 tl her bi kayışa vermiştim sonrasında bi bisiklet tamiri ve bisikler ve motor parçası satan bi abinin sayesinde kanuni merkezden kayış kodunu alıp 10 tl ye bando kayış takıp sorunum çözülmüştü
1:benim motorumla çırakları saga sola gönderemez
2:ortak almışız gibi grenaj ları söktügü zaman alalade bırakamaz kesinlikle boyalı yeri yerle temas etmemeli
3:motordan parça yıkama bahanesiyle benzin çekemez (lazımsa ben ayriyeten alırım)
4:gerekirse 10 gün sonrasına gün vermeli ancak gittigim gün beni sallamamalı
bunun gibi şeyler oldumu bagırırım ancak küfürlü veya kafa göz dalmaca degil tabi
İyi güzel de sevgili arkadaşım, nerede bu servis...
Seni çok iyi anlıyorum ve sana hak veriyorum. Ancak, var mı böyle bir yer?
Ben de İzmir'deyim, bunlara katlanan yeri bileyim...
Yıllarca arabamı servise bırakmadım; girdim birlikte çalıştım adamlarla, sırf ne dolaplar döndüğünü çok iyi bildiğim için güvenemediğimden... Servisin sahibine güvensen, ustalara güvensen bile çalışanlara güvenilmiyor ki...
Geçen gün motoru bıraktım servise, 1.5 hafta kadar sonra farkettim, sağ koruma takozumun kenarında bir iz, ezik, çentik gibi bir şey var... Haydi bakalım, nereden bileyim? Onlar mı yaptılar? Ben mi bir yere sürttüm? Yoksa şirkette çocuklar mı düşürdüler?
Adamlar teslim alırken form bile doldurmuyorlar ısrarlarıma rağmen, bana hazarsız-çiziksiz teslim aldıklarına dair bir belge bile vermediler -Türkiye merkezini aradığım halde. "İstemezsen bırakma." diyor. Garanti yüzünden "it" gibi mecbursun.
Yaptığını söylediği şeyi yaptığını nereden bileyim ben? 1000km'deki motorun yağı zaten renksiz, değiştirmese nereden bileceğim anlayacağım?
Kafa bu kafayken!!!
Neyse... Ne yakınmanın faydası var ne de faydası olacak bir başka eylem türü var...
-
ben servise gitmiyorum başıma böyle işler gelmiyor Allah sıfır motor aldırmadıkçada gitmeye niyetim yok..
gerçi sıfır motor işi zor 2. motor olarak cruiser alacağım için; kavasaki vn800 düşünüyorum..
sizlere tavsiyem garantisi yoksa dalın motora ustadan daha fazla bozacağınızı zannetmiyorum
-
valla bu konuda şanslıyım kendim motosikletten anlarım çoğu yerini kendim yaparım bu servis diye gezenlerin dünkü çırak yaşlı olanlarıda iyi kötü iş yapan adamlar
yalnız sizde susmayın ters bi iş yaptıklarında hemen belirtin içinizde dert olmasın ....
-
lickup adlı üyeden alıntı
İleride performansına bi etki etmez umarım
Dostum rahat ol o kadar devirlenmeden bir şey olmaz sen rodajına devam et yeter.
-
motosiklet uzerınde agırlık yokken ve bostayken ben bı zararı olmuyor dıye bılıyorum ama tabı mantıklı olarak motorun 11bin devirde calısması pıston vurusu krank donusu monusu ınsanın aklına gelınce rahatsız edıyor
-
Motorun ömrünü yemiş...
Hayır gelmez artık....
-
bana sorarsan hiç kafana takma o servisi boşver sanayide sağlam usta bulmaya bak tanıdıklarına falan sor çevrende motor kullanan vardır heralde
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Motorun ömrünü yemiş...
Hayır gelmez artık....
Yeni bir motosiklet kullanıcısıyım çok anlamam dalga mı geçiyorsunuz? Eğer ciddiyseniz yarın gider dağıtırım orayı
-
Motorun ömrünü yemiş...
Hayır gelmez artık....
Adam haklı.
-
lickup adlı üyeden alıntı
Yeni bir motosiklet kullanıcısıyım çok anlamam dalga mı geçiyorsunuz? Eğer ciddiyseniz yarın gider dağıtırım orayı
Aman sakin olun , şaka yapıyor tabiki. İçiniz rahat olsun .
-
Rodaj hassas bir konudur fakat düşündüğün gibi değil yaş pasta değilki parmak attın bozulsun
insan üstündeyken yapıyor ustanın yaptığını kimisi motor açılsın diye aldığı gün otobana çıkıyor. Cortlasaydı onlarınki cortlardı
sen yine sert fren ve ani gazdan bir süre daha kaçın sonrası hiçbirşey olmamış gibi devam et.
Performansında hiçbir eksilme olmayacak ve motoruna hala yüksek km ler için bakir gözüyle bakabilirsin.
kazasız belasız kullanman dileğiyle
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Haşa...
Dalga ne demek....
Espri mahiyetli....
Korkma bişey olmaz...
Hatta git 2 de sen çevir gazı...
Korkak alıştırma...
500 km geçtiysen tamamdır....
500 mü Daha 25 km de
@cece89 Hocam içime su serptiniz geldiğimden beri kendimi yiyorum hala kulaklarımda motorun bağırması
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)