Merak ettim, 111 ile giderken ceza kesilen yerde hız limiti kaçtı ?
Merak ettim, 111 ile giderken ceza kesilen yerde hız limiti kaçtı ?
berlingo deyince aklıma geldi geçen bizim berlingoda gps ile hız testini karşılaştırdık 2-3 km daha fazla gösteriyor ibre.aynı şekilde yolda hız sınırını belirtmekiçin koyulan gülen/ağlayan yüz tabelalarında da 50 km de iken 47 gösteriyor.
112 ile yakalandıysanız ibre 115 de dir en az.
aklınızda bulunsun diye yazdım.
uzun yolda katlanır plakalık candır...
konu gerçekten ilgimi çekti, takipteyim
http://www.mynet.com/video/teknisyenarif/acilir-kapanir-kumandali-arac-plakasi/475386/
herkeze lazım
otoyolda 100 uzun yolda 90 hız sınırı. aşmayın.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
bende plaka takma karşıtıyım ne biliyim türkiyede korna çaldı diye polise şikayet eden bile war doğrusu ceza yicem diye korkuyorum mondial drifte göre açılır kapanır plakalık bulsam çok güzel olucak.
Kimliğinle ehliyeti de at tam olsun şasi numarasını zımparayla yok edersen kimse elleşemez sana.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
işte 4 tekerden bile düşük olması çok saçma bizim ülkemizde öyle.
-Kaza oldu
- yavaş gitse olmazdı
böyle bir mantık var işte motosiklet hep çok hızlı adam kırmızıda geçti geldi bana çarptı ki ben onun geçtiğini görünce durdum . ordan geçen suçlu motor çok hızlıydı diyor.
kahrolsun bazı kurallar
Hesabı yaparken, o %10'un, bizim aracımızın hız göstergesindeki hata payı olabileceğini düşününce -psikolojik olarak- hız sınırına tutunmak daha kolay oluyor.
90'la gidilmez mi gidilir; ama konu o değil. Bölünmüş yollar çoğunlukla iki şerit ve sağ şeritler ya kamyonlarla çok yoğun ya da kamyonlar nedeniyle çok bozuk. Soldaki trafiğe uymakla sağdaki trafik arasından kurtulmak arasında, seçimi insanı sıkan / yoran bir dert hasıl oluyor insana...
Bir de çok yerde şimdi asfalt çizme modası çıktı. Motora değil de lunapark trenine binmiş gibi gidiyor insan. Sol şeritte de adamı yiyorlar: kapışanı, sıkıştıranı, ittireni, kaktıranı.
Ben şahsen zaten çoğu zaman basıp gitmek değil sakin sakin dolaşmak istiyorum. Arabada da bu bir sıkıntı idi, motorda daha da çok sıkıntı. Trafiğin parçasıyım; ama, bu hakkımı yaşayamıyorum.
Tekrar soruyorum:
90'la gidilmez mi?
Gidilemiyor işte...
Bu gerçekten ciddi, somut bir sıkıntı.
Belki; milyon adam olup bir kampanya yürütsek, şu hız limitlerimiz için bir şeyler yapılmasını istesek, taşları yerinden oynatamasak bile, bu konuda bir farkındalık yaratabilir miyiz acaba...
Güçlü bir motorum olsa bende plakamı gizlerim
Hem otomobille hız sınırı aynı olmayacak hemde otomobiller motorları saymayacak
Yok öyle bir dünya
Güçlü bir motorunuz varsa katlanır plaka yaptırın
Bir üstad açıklayabilir mi
Bu katlanır plakayı hangi amaç veya amaçlarla kullanıyorsunuz?
Şunları tahmin ettim
Ücretli geçiş olan yerlerden kaçak geçişler
Ve
Plaka hızı kesmesin veya rüzgardan flap flap ses yapmasın diye
6.sınıf hgs ye sahip olmama rağmen 1. köprü hep 7 tl çekiyor.. siz de bakın.. günahtır
Başlığı görünce aklıma gelen şarkıyı eklemek için geldim.
https://www.youtube.com/watch?v=0pSmymVljns
Dört senelik başlığı hortlatmışsınız.
Artık cezası 77 değil. Baya var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)