Ehliyetsiz birine motor verirken iyi düşünün...
Reklamlar
-
2. motorumu aldığım için eski motorumu bir arkadaşıma sattım parasını peşin aldım ama motoru daha sonra alacağını söyledi. Benimde koyacak bi yerim olmadığından tanıdık bir arkadaşa verdim. Bakımını filan yapsın göz kulak olsun diye(motor kullanmasını bilmediği için verdim).. Bu bi gün anahtarı üstünde unutmuş onunda arkadaşı anahtarı üstünde görünce binmiş motora gitmiş (kendisi öyle anlatıyo pek inanmadım da) çocuk motoru aldıktan 10 dk sonra kaza haberi geliyo vefat ediyor.. Arkadaşı da alıp jandarmaya gittim hal durum böyle çalıntı raporu tuttular..Neyse kurtuldum sandım ama nerdeeee, Motoru parktan cıkarmaya gittim 270 tl lerde bişi ödedim, Motoru tamirciye götürüm ortalama 1500-2000 milyar arasında masraf çıkardı yaptırmadım trafikten düşürdüm orda 30 tl civarı bi para ödedim, parasını aldığım arkadaşa 2.200 TL verdim, ve en son olarak devlet bunlarla kurtulacağını mı sandın deyip 1.407 TL ehliyetsiz kişiye motor verdin deyip kitlediler cezayı..
Bir kaza sonucu en ağır bedeli tabi ki de ölüm onun yanında benden giden paraların lafı bile olmaz ama maddi olarak da baya sıkıntıya giriliyor.. Toplamda 6107 Tl filan zararım oldu
Size tavsiyem kim olursa olsun en samimi can ciğer kırk yıllık motor ustası arkadaşınız da olsa vermeyin...
Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri gelir herşeyden önce
Vaadetmeseydi cenneti ALLAH, ona bile etmezlerdi secde...!
Reklamlar
-
Senin adına üzüldüm dostum . O, hatasının bedelini canıyla ödedi,
ama ceremeyi geride kalanlar çekiyor. Büyük geçmiş olsun,
Allah yardımcın olsun..
-
Kazadan sonra çalıntı raporu tutmaları ve tuttukları rapora rağmen ehliyetsiz cezası ilginç . Geçmiş olsun .
-
Sağolun.. Bende onu anlamadım itraz için ceza sulh mahkemesine gittim. Devlet bu parayı senden öyle ya da böyle alacak şimdi dosya açsak bir de bizim dosya avukat paramızı ödemek zorunda kalırsın dediler..
-
-
Gerçekten çok kötü olmuş, her keze karşı. Motorumu isteyenler oluyor ve vermemek için ben götürürüm diyorum, Allah göstermesin hiç bir şekilde mesuliyet alacak halim yok. Çok geçmiş olsun size
-
Kanuni racer 200.. İşin tuhaf yanı ne biliyormusunuz yeni aldığım motorla sürüş yaparken bi viraja girdim. Viraj birden düzleşiyor son anda kaldırıma sıyırarak kurtardım. Çocukta tam da orda kaza yapıyor kurtarayım derken motoru yatırıyo motorla birlikte kayarak kaldırıma vuruyorlar..
-
gectıgımız hafta motorumu satarken gelen arkadas ''ehliyeti kazandım.. henuz kart cıkmadı'' dedi.. abicim kusura bakma bınersın arkama oyle denerız denemek için bile veremem.. satısı alırsın motoru evıne kadar getırırım.. dedim.. nihayetinde öyle oldu
-
emanet motosiklet isteyene bundan sonra 1407x2= 2814 tl verirsen veririm demek daha mantıklı
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
emanet motosiklet isteyene bundan sonra 1407x2= 2814 tl verirsen veririm demek daha mantıklı
Abi parasını s... Can var işin ucunda ya birde başkasına çarpsa ...
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
Oldjack adlı üyeden alıntı
Abi parasını s... Can var işin ucunda ya birde başkasına çarpsa ...
Aynen birine çarparsa altından kalkamazsın hadi benim ki çalıntı diye bana kamudan filan ceza gelmedi anahtarı bizzat vermiş olursanız hapise kadar yolu varmış..
-
Size geçmiş olsun, vefat eden arkadaşın ailesine de Allah sabır versin..Emanetin canı az oluyor işte...
-
Ben aslinda motorun kimseye verilmemesi taraftariyim da...
Senin olayinda motoru 1 kapali otoparka koysaydin aylik 100 lira garaj parasi verseydin kafan rahatti. Ama iste hep iyiniyetten gelir insanin basina.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)