motorcu motorcuya bunu yaparsa....
Reklamlar
-
Çocuk çocuk muhabbetler yakışmıyor size..
Boy pos sıkıntı değil bu arada ..
delikanlı az gücünün yetmediğine silah bıçak çıkartan çok o yüzden dikkat etmek lazım..<<
ayrıca yakın dövüşü bilen biri içinde boy pos önemli değil dikkat etmek lazım..
gerek yok aksiyona
haklı olsanda kardeşim
Reklamlar
-
burak33 adlı üyeden alıntı
yaklasik bir saat önce motorumla sakin sakin geziyodum,sag seridin en saginda bombos yolda motoruma tatli tatli rodaj yapiyodum..derken yanimdan 16,17 yaşlarinda(bedeni oyle gorundu) bagiran egzoslu bi genc oyle yakin gectiki az daha dengemi kaybediyodum yol ise bommmboştu,belliki amaci pislik yapmakti,çok sinirlendim ve bunu ilk isiklarda yakaladim..isiklarda durmus motoru bagirtiyodu..baktim yol bombos yanina yanasip kaskina bi tane tokat vurdumki sesi davul gibi afallatti...derken o saskinlikla anahtarini aliverip kenara cek dedim..cocuk 1.70 flan max 50 kilo bense 1.93 120 kg olunca sanirim bayagi bi tirsti...amacim cidden dovmekti..ama oyle yalvardi yakardi ozur dilediki dayanamadim anahtarini geri verdim,eger o motorun sesini bidaha duyarsam geri yakalarim seni dedim..cocuk sakin sakin gitti..ama dövemedim içimde kaldi o ayri mesele...
Bence haklısın az bile yapmışsın. En azından bir ders olmuştur. Cevap verenlerin genelinin ergen ve bu tür hareketler yapmaya eğilimli olduğunu düşünüyorum. Yerinde olsam anahtarı alıp fırlatır atardım. Arasın dursun p.z.venk. Ya da en iyisi anahtarı alıp polisi çağırmak. Mis olur misss.
-
Bir anlık sinirle yapmış olabilirsin ama sakin olmakta fayda var.
-
Bordo klavyeliler
-
Aga anladık, vurmalı kırmalı, sert haşin bir erkeksin de bunu burada dillendirmek niye ?
Motorcu motorcuya bunu yapar mı demişsin, herifin senin yakınından geçip sana artistlik yapmasına saydırmışsın, sonra da sen ona artistlik yapmışsın.
Üstüne yetmemiş forumda artistlik yapıyorsun 'şu kadar boyum, şu kadar kilom var, ezerim' gibilerinden.
Geçen gün yine bu forumda benzeri bir muhabbet döndü.
Sayın arkadaş forumdaki imajını zedelediğimi düşünerek dağılan karizmasını toplamak için, bana genelden "adres ver geleyim orayı başına yıkacam" tarzında bir şeyler yazdı.
Sanırım benim özelden "Kartal'dayım. Buyur beklerim" dememi beklemiyordu ki, karşılığında "neyse kardeş mübarek ramazan günü kimsenin canı sıkılsın istemem" dedi
Hayat işte...
-
sene bin dokuz yüz cift sıfır.... hint okyanusunda gazlıyoruz... baktım karşıdan 3 atlı geliyor.. çektim kılıcımı.. 2 el ates ettim... 17 si birden devrildi....
-
ergen dediğin 60 yaşında da ergen. İki emekli amcanın durduk yere bir birinin yakasına yapıştığında bunu anladım.
döverim, öperim, gömerim hep hikaye bunlar. yapacak adam yapar. bizde akşam haberlerinden izleriz.
Gerisi "15 kişiye saldırdım vurdum vurdum saymadım" türküsüdür.
-
Disine gore gorunce alirsin tabi anahtari benim kaskima vuracaktin ki eglenceyi gor bakalim kitle endeksi ve ince bilek arasindaki ayin gunese olan uzakligi hersey ogrenirdin bi anda..
-
Herkes hata yapar. Efendice uyarılır. Bu muhabbette bir yerlere sarmasın. Harbiden ayıptır. Birde birbirimize mi girelim.
-
Çok iyi yapmışsın keşke 2-3 tane vursaydın
-
Malesef ülkemizde cahil takımı çok fazla ve bunlar aslında insan değil hayvan ile insan arasındaki geçiş varlığı. Şerefsizler masum insanlara zarar vermeye devam ediyor, kimisi trafikte kimisi düğünlerde maganda kurşunuyla ve bunlar görüldüğü yerde kafaları ezilmeli ama sayıları o kadar fazlaki soyu tükenmez bunların birde şu motorcu ayağını bir kenara bırakalım emin olunki bunlar hem motora biniyor hem arabaya ikisindede aynı şeyi yapmaya devam ediyor...Bu ülkede iyi ve akıllı merhametli insan sayısı çok az malesef ve bu sitedede oldukça sayıları fazla heryerde olduğu gibi...
-
ero__ adlı üyeden alıntı
Bence haklısın az bile yapmışsın. En azından bir ders olmuştur. Cevap verenlerin genelinin ergen ve bu tür hareketler yapmaya eğilimli olduğunu düşünüyorum. Yerinde olsam anahtarı alıp fırlatır atardım. Arasın dursun p.z.venk.
Ya da en iyisi anahtarı alıp polisi çağırmak. Mis olur misss.
Hocam ergenlik geçici bir dönemdir biliyorsundur sende bunu mühim olan kafa yapısının ergen olarak kalmaması
-
ha yani canimiza kasteden adam,suçlu biziz öylemi?...bunu diyen arkadaslara allah vermesin yarin birgun anasina babasina boyle bitanesi carpar!.ondan sonra goruruz bakalim sakince uyariyolarmi?..orda bana bi dokunsaydi o veya bana bisey olusaydi gorurduk aileler ne kadar sakin...ha o cocugu dovmek istesem anahtarini alip kenari cek demez giderken motoruna bi tekme atar devirirdim veya daha kotusunu yapardim..indekse gelince dovsem haklisiniz ama dovmedim zaten konustum!...boşuna şöyle böyle demeyin..şimdi cocuk dovmus muamelesi yapmayin adama!.
-
reizz ne tuhaf bir insansın demek isterdim ama diyemicem :D
burak33 kardeş iyi ki dövmemişsin o korku ona yeter
-
herkez o haklı bu haksız diyerek olaya dalmış ama sanırım atladığınız ufak bir nokta var 16-17 yaşında demişsiniz yani daha reşit değil muhtemelen ehliyetide yok. simdi diyeceksiniz. ne önemi var motoru ehliyetmi kullanıyor hayır tabiki kullanmıyor ama herhangi bir kaza durumunda haklı bile olsa haksız durumuna düşüyor ehliyetsiz olan kişi.
-
ne diyim arkadaslar siz boyle konustukca cidden utandim yaptigimdan...dogru diyosunuz...bi anlik heyecan veya sinirle hareket etmemek lazim
ne yaptığın değil nasıl yaptığın önemli, anahtarı alıp, cüsse orantısını konuya dahil etmesen.. sonuna güzel güzel anlattıp, bilinçli bir motosikletli olmasını sağladım desen.. sen o zaman sana olan övgü mesajlarını gör....
-
ve hatalı olanlar hatasını anlar..
-
ne diyim arkadaslar siz boyle konustukca cidden utandim yaptigimdan...dogru diyosunuz...bi anlik heyecan veya sinirle hareket etmemek lazim
ne yaptığın değil nasıl yaptığın önemli, anahtarı alıp, cüsse orantısını konuya dahil etmesen.. sonuna güzel güzel anlattıp, bilinçli bir motosikletli olmasını sağladım desen.. sen o zaman sana olan övgü mesajlarını gör....
-
konuyu açan arkadaşımız başından geçen olayı anlatmış.diğer arkadaşlarda ben olsaydım görürdün gününü şöyle olurdu böyle olurdu,arkadaşımızı tanımıyoruz.mtr da olan çocuk iri yarı olsaydı belki yine aynı hareketi yapacaktı ne biliyorsunuz. tanımadığınız kişi hakkında yorum yapmayın.bana yapamazdın ben şöyle yapardım diyenler var. sen kimsin. deveden büyük fil var.kimin ne olduğu kim olduğu belli değil. tanımadığınız şahsiyetler hakkında yorum yapmayın.konuyu okursun işine geliyorsa yorum yap gelmiyorsa yapma.yarın bir gün seninde başına bir olay gelecek burada paylaşacaksın o zaman aynı muameleyi sende göreceksin bunada bil.saygılar
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)