Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kışın buzlu ve karlı yollarda pistteki gibi motosiklet kullanabilirmiyiz. bence kulla

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    evet bir resim gördüm dikkatimi çekti bu şekilde motosiklet kullanmak lastiklere veya motosiklete zarar verirmi. ve karlı ve buzlu yollarda motosiklete binmek çoğumuz için hayal olabilir.peki bu şekilde bir sistem yaptırabilirmiyiz sizce? veya yaptırılırsa kaç tl maliyeti olur.arabalara zincir çözümü var peki ya motosikletler için bu tarz şeyler yaptırmak mümkünmü istanbulda?

Uploaded with ImageShack.us

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hyce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Bu tip hazır lastikler var zaten

CanKarsiyaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ8Naked
    Maliyeti çok fazla olucagına emin gibiyim diyebilirim fakat sistem çok güzel bi sistem ama türkiyede çok çok zor bence sebebini sorarsan türkiyede yurtdışındaki gibi anlayış yok orda tüm arabalarda zincir oluyor fakat bizim haberlerde çıktığı gibi arabalar kayıyor geriye dogru en güzeli kışın motosiklet sürmemek TABİKİ BU BENCE BENİM KARARIM

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı hyce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu tip hazır lastikler var zaten
    hiç bir yerde görmedim ve bu şekilde kullananada rast gelmedim. istanbulda veya türkiyede de varmı peki ve maliyeti ve her motosiklet için uygun mudur?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------

Alıntı CanKarsiyaka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maliyeti çok fazla olucagına emin gibiyim diyebilirim fakat sistem çok güzel bi sistem ama türkiyede çok çok zor bence sebebini sorarsan türkiyede yurtdışındaki gibi anlayış yok orda tüm arabalarda zincir oluyor fakat bizim haberlerde çıktığı gibi arabalar kayıyor geriye dogru en güzeli kışın motosiklet sürmemek TABİKİ BU BENCE BENİM KARARIM
    altı üstü demirden bir malzeme ile döşemişler lastikleri okadar da maliyeti olabilirmiki? araba için zincirler çoğu yerde ucuza satılıyor.bu tip şeyler çok maliyetli olmaması gerekmezmi?

Motosikleti
    Mondial 100 ukh, 2001 Titan Deluxe
    Cengiz Çoşkun bu tip lastik kullanıp tuz gölünde video çekmişti isteyen http://www.youtube.com/watch?v=fBeCJ7Jljx4 izleyebilir
    barodi bunu beğendi.

hasanfuat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr .13
    bu civiler daha sonradan lastik üzerine takılıyor
    araba lastiklerinde ön hazırlık ( yuva ) var ama düz lastiklere de takan var demişlerdi

fatboyyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suziki GW250 Inazuma
    Normalde fazla kar yağışı olmayan yerler için uygun değil. Yerler tutacak sonra biraz ilerleyeceksin asfalta geçiceksin sanada motora da yazık. Tabi bu çiviler takılıp çıkarılabiliyorsa başka.

Gerçi forumda birisinde görmüştüm karların arasında sürüyordu. Biraz da öğrenmek ve havaya da bağlı tabi, yoksa kayacak olan bu lastiklerle de kayar.

Motosikleti
    henüz yok
    usta türkiyede bu sistem işlemez türkiyede işleyen sistemi anlatıyorum nalburdan tanesi 10 kuruşa 20 tane kelepçe alıyorsun plastik kelepçe desen verirler

lastiklere takıyosun kar kış hiç bişey olmuyor bizim burda dominos burgerking ve daha bir çok firma bu sistemi uyguluyor
    barodi bunu beğendi.

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Alıntı alikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    usta türkiyede bu sistem işlemez türkiyede işleyen sistemi anlatıyorum nalburdan tanesi 10 kuruşa 20 tane kelepçe alıyorsun plastik kelepçe desen verirler

lastiklere takıyosun kar kış hiç bişey olmuyor bizim burda dominos burgerking ve daha bir çok firma bu sistemi uyguluyor
    nasıl bişey onlar bi resim varmı ? :D

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    o lastıkler tuzlu gelır kardesım
    arkadasın dedıgı gıbı bı yol bulmalısın.
    lastıklerın yapım asaması ıcın

http://www.youtube.com/watch?v=QHPOw-Xmm4o

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    tr de kışın, yağıpta yerden 5 ay kalkmayan kar olmadığı için gereksiz

hercul3367 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt660r innova 125

Motosikleti
    2014 FAZER8 ABS
    Alıntı initial-D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tr de kışın, yağıpta yerden 5 ay kalkmayan kar olmadığı için gereksiz
    Katılıyorum arkadaşa. Yanında bu lastiği taşıman gerekir çünkü tuzlanmış asfaltta bu lastiği kullanamazsın. Ara sokaklarda takıp, asfaltta çıkarman lazım bunları. Bunlarla ancak Uludağ'a falan çıkılır.
    Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...

Nietzsche

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Bende bir video ekliyeyim, benim neyim eksik

Motosikleti
    henüz yok
    usta sorunu şimdi gördüm

http://www.google.com.tr/imgres?sa=X...24&tx=64&ty=53

CIRT KELEPÇE diye geçiyormuş bunlardan lastiğin ebatına göre alıcaksın lastiğe takıcaksın fazla kalan kısmını kesip ata bilirsin

arka e ön lastiye 5cm aralık ile taksan işini görür belki bizim burda ışın paket servis yapan elemanlar kullanıyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)