kışın buzlu ve karlı yollarda pistteki gibi motosiklet kullanabilirmiyiz. bence kulla
Reklamlar
-
evet bir resim gördüm dikkatimi çekti bu şekilde motosiklet kullanmak lastiklere veya motosiklete zarar verirmi. ve karlı ve buzlu yollarda motosiklete binmek çoğumuz için hayal olabilir.peki bu şekilde bir sistem yaptırabilirmiyiz sizce? veya yaptırılırsa kaç tl maliyeti olur.arabalara zincir çözümü var peki ya motosikletler için bu tarz şeyler yaptırmak mümkünmü istanbulda?
Uploaded with ImageShack.us
Reklamlar
-
Bu tip hazır lastikler var zaten
-
Maliyeti çok fazla olucagına emin gibiyim diyebilirim fakat sistem çok güzel bi sistem ama türkiyede çok çok zor bence sebebini sorarsan türkiyede yurtdışındaki gibi anlayış yok orda tüm arabalarda zincir oluyor fakat bizim haberlerde çıktığı gibi arabalar kayıyor geriye dogru en güzeli kışın motosiklet sürmemek TABİKİ BU BENCE BENİM KARARIM
-
hyce adlı üyeden alıntı
Bu tip hazır lastikler var zaten
hiç bir yerde görmedim ve bu şekilde kullananada rast gelmedim. istanbulda veya türkiyede de varmı peki ve maliyeti ve her motosiklet için uygun mudur?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------
CanKarsiyaka adlı üyeden alıntı
Maliyeti çok fazla olucagına emin gibiyim diyebilirim fakat sistem çok güzel bi sistem ama türkiyede çok çok zor bence sebebini sorarsan türkiyede yurtdışındaki gibi anlayış yok orda tüm arabalarda zincir oluyor fakat bizim haberlerde çıktığı gibi arabalar kayıyor geriye dogru en güzeli kışın motosiklet sürmemek
TABİKİ BU BENCE BENİM KARARIM
altı üstü demirden bir malzeme ile döşemişler lastikleri okadar da maliyeti olabilirmiki? araba için zincirler çoğu yerde ucuza satılıyor.bu tip şeyler çok maliyetli olmaması gerekmezmi?
-
Cengiz Çoşkun bu tip lastik kullanıp tuz gölünde video çekmişti isteyen http://www.youtube.com/watch?v=fBeCJ7Jljx4 izleyebilir
-
bu civiler daha sonradan lastik üzerine takılıyor
araba lastiklerinde ön hazırlık ( yuva ) var ama düz lastiklere de takan var demişlerdi
-
Normalde fazla kar yağışı olmayan yerler için uygun değil. Yerler tutacak sonra biraz ilerleyeceksin asfalta geçiceksin sanada motora da yazık. Tabi bu çiviler takılıp çıkarılabiliyorsa başka.
Gerçi forumda birisinde görmüştüm karların arasında sürüyordu. Biraz da öğrenmek ve havaya da bağlı tabi, yoksa kayacak olan bu lastiklerle de kayar.
-
usta türkiyede bu sistem işlemez türkiyede işleyen sistemi anlatıyorum nalburdan tanesi 10 kuruşa 20 tane kelepçe alıyorsun plastik kelepçe desen verirler
lastiklere takıyosun kar kış hiç bişey olmuyor bizim burda dominos burgerking ve daha bir çok firma bu sistemi uyguluyor
-
alikan adlı üyeden alıntı
usta türkiyede bu sistem işlemez türkiyede işleyen sistemi anlatıyorum nalburdan tanesi 10 kuruşa 20 tane kelepçe alıyorsun plastik kelepçe desen verirler
lastiklere takıyosun kar kış hiç bişey olmuyor bizim burda dominos burgerking ve daha bir çok firma bu sistemi uyguluyor
nasıl bişey onlar bi resim varmı ? :D
-
o lastıkler tuzlu gelır kardesım
arkadasın dedıgı gıbı bı yol bulmalısın.
lastıklerın yapım asaması ıcın
http://www.youtube.com/watch?v=QHPOw-Xmm4o
-
tr de kışın, yağıpta yerden 5 ay kalkmayan kar olmadığı için gereksiz
-
-
initial-D adlı üyeden alıntı
tr de kışın, yağıpta yerden 5 ay kalkmayan kar olmadığı için gereksiz
Katılıyorum arkadaşa. Yanında bu lastiği taşıman gerekir çünkü tuzlanmış asfaltta bu lastiği kullanamazsın. Ara sokaklarda takıp, asfaltta çıkarman lazım bunları. Bunlarla ancak Uludağ'a falan çıkılır.
Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...
Nietzsche
-
Bende bir video ekliyeyim, benim neyim eksik
-
usta sorunu şimdi gördüm
http://www.google.com.tr/imgres?sa=X...24&tx=64&ty=53
CIRT KELEPÇE diye geçiyormuş bunlardan lastiğin ebatına göre alıcaksın lastiğe takıcaksın fazla kalan kısmını kesip ata bilirsin
arka e ön lastiye 5cm aralık ile taksan işini görür belki bizim burda ışın paket servis yapan elemanlar kullanıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)