kankam sağol...arkamda olmanın verdiği rahatlığı ve güveni şimdiden hissediyorum...karsberSky adlı üyeden alıntı
sgt phoneix öpüldün...
kankam sağol...arkamda olmanın verdiği rahatlığı ve güveni şimdiden hissediyorum...karsberSky adlı üyeden alıntı
sgt phoneix öpüldün...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
güsel uydurmusun
yaratıcılık süper mete_han abi ellerine sağlık
[B]RR gençliği[/B]
onrbab güzel uydururum...eyvallah...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
işte şiir bu ama neden racing sahibi olmadığını şimdi daha iyi anlar herhalde insanlar:D
anam bu hortladımı şimdi pardon :S
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Konu hartladı hortlayamada ben görmemişim.
Kendi sesinden şiiri...
http://www.youtube.com/watch?v=hU_LTCezlrQ
[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=hU_LTCezlrQ[/MEDIA]
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
bunu ancak sen başarabilirdin abicim bravo sen beni güldürdünya Allahta seni güldürsün
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
puhahahaha abi ne atmışsın helal olsun
Asfalta Bakarsam Dua Alırım, Racıngten Ayrılsam Nerde Kalırım
ne alakaysa
abi valla helal sana diyorum başkada birşey demiyorum..
Senin başka işin gücün yok mu abi
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
abi bide sarki soylesen bunla beraber,youtube'e vermistik seni ,unune un katardin
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Aradan epeyi bir süre geçmiş ama yeniden gündeme geldiğine göre bizde üzerimize düşeni yapalım bari...
Yaw mete senin başka işin yok mu diyecem olmayacak...
Neyse güzel olmuş..Aşırmayla ancak bu kadar olur...
Bundan iyisi Şam'da kayısı..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Tarihe bakılırsa şiirlerin devamı gelmemiş.........
puhahah mete facebook' ekledim altınada senin imzanı attım hehe
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
benim sadık yarim kara jawa dır /((: olsa daha iyi olarrmış gibi geldi bana
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
avy abiler eski bişeyler hortalmış yine...vasco de gama haylazı sağolsun...en hep burdayım efenim...bekler hürmet ederim efenim...velinimetimsiniz......
Adam topic açamayınca üretken oluyo.. İyi bişiy sanırım bu
Güzel uydurmuşsun metehandro, tebrikler
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
süpermiş eline saglık :d
chooper icinde yazrmısın sana zahmet (:
Evet ya, uretkenligine gem vurmussun Metehan, olmamis. Oysa ki devamini beklerdik senden.
= = = Be Aprilia racer! = = =
valla cok guzelmıs zaten eskı halıde super sıırın yenı halıde elıne saglık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)