CrossMotor Mu SuperSportmu
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır konu açamıyorum çünkü aklım çok karışık artık innova 125 yetmiyor cok seri bir motor ama artik az geliyor bana diyorum 600 luk Nuked mi alsam sonra SS motorami geçsem diye düşünüyorum acayip SS merakim var ama Cross Ve Supermoto hastaliğim daha fazla hangisi alacağim hiçbir fikrim yok
Nuked = Honda Hornet 600
Cross = KTM EXC 500
SuperMoto = KTM DUKE 690
Düşünüyorum ama Karar vermedim Ne yapiyim ne diyim Vallaha yardimci olacak varmi ya aklim çok karişik ne alsam ne yapsam Çok hız meraklisi biriside değilim ama SuperMotor hastaliği var ama ne yapacağim bilmiyorum
Reklamlar
-
maddi olarak altindan kalkabilir misin mesela motoru kaydirdin dustun ss grenajlari pahali ince aurintilari da dusun oyle al bakimlari pahali olucak
-
çok karşılaştırma ya da ikilem durumu gördüm de ilk defa cross mu ss mi diye soru ile karşılaşıyorum. kendime geldikten sonra cevap vermeye çalışacağım
-
Bence ne amaçla kullanacağın daha önemli bir kriter. Çoğunlukla şehirde kullanılacaksa cross almak çok makul olmayabilir. Ancak haftasonları dağa bayıra vururum diyorsan da ss işine yaramayacaktır görüşündeyim. Bu sebeple önce çoğunlukla ne amaçla kullanacağını belirlemelisin. Bu noktada kısa vadede pişman olmamak adına duygulardan ziyade mantıklı kararlar vermek gerekir.
-
Öncelikle Nuked değil naked,
KTM EXC 500 bir cross değil enduro motordur, o kadar kuvvetlidir ki muhtemelen uçar gidersin. Orjinal lastikleriyle cadde kullanımı için uygun değildir.
Yakında bisiklet mi araba mı alayım diye soru da gelecek foruma.
-
ktm markasi biraz pahalı bi marka aslında benim kafam almıyor ktmyi güzelmi güzel ama alicaksam supersportta honda yamaha düşünürdüm buda benim düşüncem
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-10600-kmde-cok-temiz-ve-bakimli-136061386/detay
-
Bu tür kıyaslamalara karşıyım ben.
Honda ile kıyaslayacaksanız, Kawasaki, Yamaha, Suzuki gibi motorları kıyaslayın.
KTM ile kıyaslayacaksanız da SYM gibi motorları kıyaslayın.
Honda ile KTM'nin kıyaslanması anlamsız geliyor. Mercedes yada Audi ile Renault yada Hyundai kıyaslaması gibi. Diyebilirmisiniz mercedes de 1.8, Ranault da 1.8 motora sahip. Şu özellikleri renault'un daha iyi vs birşey. Tabii ki diyemeyiz. Tüm özellikleri aynı olsada, Renault daha iyi özelliklere sahip olsa da, paramız varsa Audi, BMW, Mercedes gibi markalara yöneliriz.
Paramız yoksa da diğerlerine bakarız.
-
cem_fb adlı üyeden alıntı
Öncelikle Nuked değil naked,
KTM EXC 500 bir cross değil enduro motordur, o kadar kuvvetlidir ki muhtemelen uçar gidersin. Orjinal lastikleriyle cadde kullanımı için uygun değildir.
Yakında bisiklet mi araba mı alayım diye soru da gelecek foruma.
Merhaba Nuked Naked ne fark eder yanlış yazdık olabilir
KTM EXC 500 cross değil tamam ama ben Cross olarak kullanicam
-
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Mesela ben cross olarak kullanmak ne demek anlayamadım açıklar mısın?
nietzsche adlı üyeden alıntı
Honda ile kıyaslayacaksanız, Kawasaki, Yamaha, Suzuki gibi motorları kıyaslayın.
Honda ile KTM'nin kıyaslanması anlamsız geliyor. Mercedes yada Audi ile Renault yada Hyundai kıyaslaması gibi. Diyebilirmisiniz mercedes de 1.8, Ranault da 1.8 motora sahip. Şu özellikleri renault'un daha iyi vs birşey. Tabii ki diyemeyiz. Tüm özellikleri aynı olsada, Renault daha iyi özelliklere sahip olsa da, paramız varsa Audi, BMW, Mercedes gibi markalara yöneliriz.
Sana CBR'ınla iyi eğlenceler
-
Şimdi KTM kötü bir marka mıdır ? SUZİKİ , YAMAHA neyse bence KTM o yani
-
KTM de, SYM de kötü markalar değildir muhtemelen. Yanlış anlaşılmasın. Ama honda, yamaha, kawasaki ile kıyaslanır mı? Bence kıyaslanmaz.
Kızmayın hemen yaa
Sadece şahsi fikrimi söylüyorum.
-
KTMle Honda'yı kıyaslamak Jeep ile Porsche Panamera kıyaslamak gibi bir şey bence
-
Ktm hakkında biraz bilgi sahibi olmalısın,fikirlerin bu bilgi birikimi ile biraz dandik kalmış.
KTM de, SYM de kötü markalar değildir muhtemelen. Yanlış anlaşılmasın. Ama honda, yamaha, kawasaki ile kıyaslanır mı? Bence kıyaslanmaz.
Kızmayın hemen yaa
Sadece şahsi fikrimi söylüyorum.
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
-
Beyler konu yanlış yerlere gidiyor ben size Honda İle KTM yi karşılaştırın demedim diyorumki SuperSportmu,Crossmu,SuperMoto mu olayı yanlış yerlere çekmeyin
-
bence cross hocu..düzgün bi motorla uzun yolada cikarsin,yeri gelir asfalttan caaart die dag yoluna dalar zevkin keyfin dibine vurursun..yuksek olmasi ayri bi zevk...cross candir
-
pekala ben de ss ile supermoto arasında kalmıstım
kişi her ikisini de isteyebilir
illa ss ya da supermoto modelleri arasında secim yapmak zorunda değil
duke almadan once sym wolf 250 naked duke 200 ve ninja 250 arasında kalmıstım
aynı zamanda yamaha wr 125 x modeli de ilgimi çekyordu
boyle seyler normaldir
kişiye illaki ya ss ya naked ya da cross seç ona göre tavsiye verelim demek olmaz
nuked yazılmıs olabılır goren duyan da burdaki herkesin tdk'da calıstığını düşünecek
ktm ile honda arasında kalan arkadas ktm neymis bi arastırsın derim
soruna gelirsek senin istediğin naked derim .) duke 690 al ardına bakma
-
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
Ktm hakkında biraz bilgi sahibi olmalısın,fikirlerin bu bilgi birikimi ile biraz dandik kalmış.
Dandik!!!
Çok saygıdeğer bir cevap.
Yaş mı 15, zeka yaşımı 15?
Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...
Nietzsche
-
geçen razgatlıoğlunun yarışı vardı ve herkesin motoru nedense ktm
Dandik!!!
Çok saygıdeğer bir cevap.
Yaş mı 15, zeka yaşımı 15?
-
KTM ile SYM yi karşılaştır diyen arkadaş!
şimdi ellerini gidondan yavaşça çek ve o motosikletten uzaklaş. hatta tüm motosikletlerden...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
ktm yi kıyaslayacaksanız ne bileyim karşısına bir sherco koyun bir tm racing koyun hm moto koyun.
bu isimleri daha önce duydunuz mu?
ktm nin dieğr motorlarla kıyaslanıp da 2. sıraya düştüğü durumlar nadirdir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)