Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

CrossMotor Mu SuperSportmu

REKLAM ALANI
    phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    bu milletin parası olsa ortalık turuncudan geçilmezdi ktm şahsi fikirlerle yargılanacak bir motor değil maalesef.

mesela bakıyoruz dakar sıralamasına aaa ilk beş hep KTM, hem de 4 ayrı takımdan

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Çalındı almayı düşünmüyor
    Arkadaşlar Konu iyice saptı ben dedimki CrossMotormu Naked mi SuperMotor mu dedim ortalik fazlasiyla Herkez KTM savunuyor ben size HONDA SUZUKİ KTM yi karşılaştırın demiyorumki SuperMotor mu aliyim Cross mu dedim Naked mi dedim siz nerelere çektiniz arkadaşlar lütfen ben konuma daha cevap alamadim

Motosikleti
    2014 FAZER8 ABS
    Alıntı mertoreis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Konu iyice saptı ben dedimki CrossMotormu Naked mi SuperMotor mu dedim ortalik fazlasiyla Herkez KTM savunuyor ben size HONDA SUZUKİ KTM yi karşılaştırın demiyorumki SuperMotor mu aliyim Cross mu dedim Naked mi dedim siz nerelere çektiniz arkadaşlar lütfen ben konuma daha cevap alamadim
    Haklısın hocam kusura bakma. Benim yüzümden dağıldı konu.

Çok deneyimli değilim ama yaptığım araştırmalardan birşeyler söylemek isterim:
    SS asfaltta iyidir. Motorun üzerine yatarsın ve fazla rüzgar yemezsin. Virajlarda da çok daha rahat yatar motor. Oturuş pozisyonu itibariyle uzun yolda sıkıntılıdır.
    Naked: Oturuş pozisyonu rahattır. Biraz fazla rüzgar alır. Uzun yolda güvenilirdir.
    Cross: Bence şehiriçi kullanıma pek uygun değil. Amortisörlerinin aşırı yumuşak olduğunu, asfaltta çok rahatsız edeceğini düşünüyorum. Dağ bayır için muhteşem.

Süpermoto hakkında hiçbir fikrim yok. Bu konuda çok cahil olduğumu senin yazında öğrendim doğrusu. Acaba süpermoto'dan kastı Super Sport mu diye düşündüm ama bakınca öyle olmadığını anladım

Kullanım amacına göre seçim yapman gerekiyor.

Şehiriçi kullanımda insanların 600 cc motorlarını satıp 250 cc'ye yöneldiğini çok görüyorum. Bunu da bir düşünebilirsin.
    Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...

Nietzsche

ferad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Klx 250 D`Tracker
    Asvalt agirlikli kullanilicaksa supermoto
    Arazi agirlikli kullanilacaksa cross
    Yok ben fazla uzun yol yapan biriyim diyorsaniz naked.Cunku genelde supermoto ve crosslarin selesi dar ve sert olur

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)