Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

cup dış carbon fiber kaplama hakknda

REKLAM ALANI
    rambomert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk 125/ zealsun ms 150-7
    arkadaşlar bir yerde gördüm çok hoşuma gitti cup motorun dışını carbon fiber ile kaplamışlar acaba böyle bir kaplama yapmak için nekadar karbon lazım nekadar hellaflus(mesela ölçüleri sallıyorum ( kırmızı karbon 300x300 -siyah karbon 100x50-hellaflush 100x50 ) kendim çekmek istiyorum onun için sizden ölçülerini istiyorum internettten isteteceğim

Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    henüz yok
    aaa 3D karbonmuş 2d gibi duruyor valla al eline metreyi parçaları tek tek ölç işte biraz fazla olsun bişey olmaz

kaplama konusunda çok dikkatli olmalısın

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:45 ----------

kesinlikle 3D karbon kullanmalısın yoksa kötü durur
    rambomert bunu beğendi.

HEROCAN35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter
    genelde orjinalciyimdir motora tek bi tane bile sticer yapıştırmam ama kırmızı karbon çok tatlı olmuş heleki az miktarda olan siyahla harika olmuş sadece renkli olanlar işi batırmış bencede parçaları biraz pay vererek ölç hem bi iki santim kenarda olursa içine kıvırırsın açılmada olaz bitirince resimleri bekleriz kolay gelsin şimdiden
    rambomert bunu beğendi.

rambomert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk 125/ zealsun ms 150-7
    parçaları ölçeceğimde internette hep standart ölçüler satılıyor acaba toptan alabileceğim bir yer varmı varsa telefon numarasını verirseniz sevinirim

Motosikleti
    henüz yok
    usta standardın altında olan parçaları standar ölçüde satılan karbonları keserek kaplarsın soun olmaz bence yarın bi oto aksesuar satan bir yere git o seni yönlendirir toptan alırsın hatta belki bir ustayla fln tanışırsın usta eli değerse daha iyi olur belki 20-30 işçilik alır ama temiz olur diyer türlü kabarçık olur tam kaplanmaz

birde bu kaplamalarda yıkama işi sorun olmuyor mu ? tanzikli su zarar vermezmi ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)