Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Sıfır motor almakla hata mı ediyorum ?

REKLAM ALANI
    uur52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax 250i ABS
    Herkese hayırlı günler. Bir fikir alışverişi için konu açmak istedim. Yaklaşık 1 aydır ilk motosikletim olan fidlle 125i kullanıyorum. Düşerim kalkarım bir sorun olur 2. el motosiklette olsun diyerek 2. el aldım. Ama artık öğrendim dedikten sonra aşırı derecede sıfır alma istediği oluştu. İstediğim gibi düzenlemek xenondu, seleydi çantaydı eklemek istiyorum. Sıfırı 4-4buçuk civarına geliyor plakaydı ruhsattı vergiydi. Çevremde al temiz bir 2. el ya da şuanki gayet iyi devam et diyenlerle dolu. Vazgeçirmeleri an meselesi gibi. Ama size de sormak istedim. Ne yapmalıyım. Fiddle için bu kadar düşünmeye ne gerek var demeyin seviyorum fadılı :D Saygılar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    volkanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ford Fiesta 1.5 2013
    size tam bir cevap veremeyeceğim ancak;
    benim için motor bir hobi, imkanların varsa istediğini alamayacaksan ne anlarım bu hobiden
    öyle meraklıları var ki sıfırdan başka motora binmek istemiyorlar ilk rodajını kendileri tamamlamak istiyor
    kimileri imkansızlıktan veya başka bir nedenden ötürü 2. el alıyor
    veya kimileri hep hurda alıyor sıfır gibi düzenleyebilmek için
    bu motor senin için bir hobiyse bu kadar düşünmeye gerek yok derim yine de
    al istediğini kime ne
    burda görüyorum çok fazla başkalarına göre motor alan motorcu var
    aman ne derler, şunu yapsam ne derler, şunu alsam ne derler, şu şöyleymiş bu böyleymiş
    fikir alırsın, fikrini geliştirirsin ama yine de başkasına göre yaşamamalısın
    adamın tarzı racing değil ama etrafı hep racing meraklılarıyla dolu, kafasını çeliyorlar, adam gidip racinge biniyor felan
    gerek yok ne istiyorsan ve imkanında varsa ona bin
    iş içinse ayrı tabi, o başka mesele
    saygılar

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    milletin motosiklete ucuz diye otomobil yağı koydukları zaman ve mekanda ikinci el motosiklet alınırmı?
    y.akan bunu beğendi.

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Valla kimsenin lafina bakma gonlunde sifiri varsa git al ama 3 sene sonra satarim dersen sifirin mantigi yok banada bu motora cantami takilir diyolar bende bu yaris motoru deil diyorum halaaa mantik yurutuyor boyle kullanacagima hic binmem diye eee binme o zman sanane be adam yok aile motoru alaymisim o nasil oluyosa..
    www.erkakurye.com

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı çelikatlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    milletin motosiklete ucuz diye otomobil yağı koydukları zaman ve mekanda ikinci el motosiklet alınırmı?
    bunu diyenler forum üyesi bilinçli insanlar.
    birde dışardaki insanların durumunu düşünürsek
    türkiye de ikinci el motor alınmaz
    otopsici bunu beğendi.

albaywolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125
    Sıfır sıfırdır kardeşim ben iyi ki sıfır almışım diyorum. Milletin nasıl motor kullandığını görüyoruz adamlar kendi motorlarına acımıyorlar.

Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Paran varsa tabiki sıfır.

Motosikleti
    SYM Joymax 250i ABS
    Yorumlar için teşekkürler. Ben biraz detaycıyım plakasını özel aksesuarlarına her ay para yatırırım. Şurası şöyle olsun burası böyle olsun ama bu motorumda hiç içimden gelmiyo açıkcası. Temiz bakıyorum ama masraf yapmıyorum. MArşa ilk ben basmak istiyorum

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Maddi durumun müsaitse ve uzunca bir süre(en az 3-4 yıl) kullanacaksan 0 km motosiklet almak mantıklı.En azından gözün arkada kalmaz için rahat eder.Acaba önceki sahibi çok mu hor kullandı?çok mu zorladı?bakımlarını yaptırdı mı?Km orjinal mi?Ama çabuk sıkılırım diyorsan bir kaç kere daha düşün derim.

Motosikleti
    SYM Joymax 250i ABS
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maddi durumun müsaitse ve uzunca bir süre(en az 3-4 yıl) kullanacaksan 0 km motosiklet almak mantıklı.En azından gözün arkada kalmaz için rahat eder.Acaba önceki sahibi çok mu hor kullandı?çok mu zorladı?bakımlarını yaptırdı mı?Km orjinal mi?Ama çabuk sıkılırım diyorsan bir kaç kere daha düşün derim.
    Sıkılma gibi bi durum olmaz ama askerlik yaklaşıyor açıköğretim 3 sene uzamanın ardından bu sene bitiyor kısmetse. Tek kafamı kurcalayan konu bu

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    kafadan 1500 lira zarara girersin ...bende temiz 2.el taraftarıyım...
    cece89 bunu beğendi.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ne motorlar var servis bakımlı adam gibi kullanılmış eğer fiyat makul ise 2. el almak maddi açıdan çok daha iyi
    cece89 bunu beğendi.

y.akan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı çelikatlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu memlekette 2. el dedin mi hızla kaçıcan. Şu güne kadar 2. el alıp kazık yemediğim tek bir nesne yok.

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kesinlikle sifir almali. Ama en az 2 yil kullanmali.

mtasdel60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Rs 200 2019
    Al sıfırını dostum parayı mezara mı götüreceğiz?

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    benim ilk motorum bu.nakit param olsaydı temiz 2. el bişey bakacaktım,nakit param yoktu.bankadan kredi çekincede 300-500 faiz giriyor nerdeyse sıfırla aynı fiyat oluryor.Ne anladım o işten dedim taksitle sıfır aldım.Benim avantajım motoru aldığım gün 4.800 tlydi.şimdi 5.200 oldu fiyatları.Ama 2. el şans meselesi..

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    valla hocam bende net birşey söyleyemeyeceğim, 2. el şans işi diyenler olmuş haklılar galiba, ben 3 motosiklet aldım hepside ikinci el di ve çok iyi durumdaydı, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Maddi durumun el veriyorsa tabiki sıfır alarak gönlünü rahat ettirebilirsin ama temiz 2. el motosiklette bulabilirsin çok çekinme.

cece89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 390
    bak bu motoru 2.elde olsa kullandın kesinlikle harika bir motordur fiddle II bende geçen yaz almıştım.
    İzmirde kaldı Şimdi istanbuldayım ben bile düşünüyorum aynısından birtane daha

Ama sen elinde varken Kullan gidip sıfır alma derim çünkü alıştın buna ve git gts 250 evo ya bak git xmax 250 ye bak git 200 lük joyride bak cc yükselt ve daha rahat konforlu keyifli bir motorun olsun..

Senin motor kaç km de ? var mı bir sıkıntısı ?
    Yoksa eğer aynı olacaktır eğer kronik bir arızaya denk gelmediysen bence fiddle II varken fiddle II sıfırını almak çok amaçsızca.
    https://www.facebook.com/cenk.toker.3
    Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]

Motosikleti
    SYM Joymax 250i ABS
    Alıntı cece89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak bu motoru 2.elde olsa kullandın kesinlikle harika bir motordur fiddle II bende geçen yaz almıştım.
    İzmirde kaldı Şimdi istanbuldayım ben bile düşünüyorum aynısından birtane daha

Ama sen elinde varken Kullan gidip sıfır alma derim çünkü alıştın buna ve git gts 250 evo ya bak git xmax 250 ye bak git 200 lük joyride bak cc yükselt ve daha rahat konforlu keyifli bir motorun olsun..

Senin motor kaç km de ? var mı bir sıkıntısı ?
    Yoksa eğer aynı olacaktır eğer kronik bir arızaya denk gelmediysen bence fiddle II varken fiddle II sıfırını almak çok amaçsızca.
    Düz 10bin km'de diyelim. Daha 500 km kullandım. Bi sıkıntısı olmamakla birlikte yeni modellere göre baya yüksek. Ben de boy problemi oldugu için yükseltmeyi düşünmüyorum. Yükseklik ağırlık ne kadar artarsa o kadar sıkıntı olur trafikte. Alçak boylu yüksek cc varsa düşünebilirim ama. Şuanki fiddle tek ayak ucunda kullanıyorum ama yeni modellerde iki ayağım yerde. Biraz da o sıkıntı var ama dediğim gibi sıfır alıp biraz masrafla çok daha iyi bişey yapmak istiyorum.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    sıfır al garantisi olsun, bişey geldi mi başına ver servise rahatına bak.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)