2014 modelleri ne zmn çıkar ona göre bekleyebilirim. Bilgisi olan var mı ?
2014 modelleri ne zmn çıkar ona göre bekleyebilirim. Bilgisi olan var mı ?
valla bende sıfırcıyım.. mantığım 2.el diyor ama.. kalbim hep sıfırından yana...
Sıfır malın hissiyatı çok farklıdır kabul ama çok fazla maddi gücün yok ise bildiğin birinden 2. el almak daha güvenli.Dün bir arkadaşımız 3000 e like 125 aldı 2011, hem tanıdık olduğundan fiyatı düşebilirsin hem bilindik motor sıfır gibi olacaktır.Ayrıca genelde 2. el aksesuarlı da olursa seni birçok masraftan kurtarabilir.Keşke ilk motorumu 2. el alsaydım bu kadar kendimi sıkıştırmasaydım dediğim çok oluyor
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Yaklaşık bir ay önce bismillah deyip motorumun marşını ilk ben çevirdim km 00000'dı. Buda başka bir hastalık
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
Önceden sıfır motosiklet isteyenleri anlamazdım...
Satmak istesen kafadan zarar, illa ki düşüp kalkacaksın, için gider vs diye düşünüyordum...
Ama kendim 2. el motosiklet ararken öyle şeyler gördüm ki
Km oynanmamış, rodajı düzgün yapılmış, hor kullanılmamış motor bulmak çok çok zor...
Ben şanslıydım ve arkadaşların yardımı ile bulabildim temiz motor...
Burada bile okuduk, motoru satmaya karar verince araba yağı koydum vs. diyenleri
Bulabiliyorsan, çevren varsa ve şanslıysan elbet 2. el mantıklı, ancak şanslıysan tabi
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Sağolun arkadaşlar abiler. Sıfır almaya karar verdim. Tabiki motorumu satar satmaz
ilanı burada da paylaş fiyatta anlaşırsak görmek isterim.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
İlanı düzenledim fiyatı düşürdüm. İncelenmesi bitsin yayınlandığında paylaşırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6334742/detay/
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)