Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kararsızım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kanuni trex 150
    slm arkadaşlar ben iki motor arasında kararsız kaldım. 2006 kanuni trex mi 2007 mondial 150 hs mi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    volkanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ford Fiesta 1.5 2013
    mondial al

babaduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yılların Eskitemediği Peugeot 103-CBR 250 R(2011)
    1000 km kadar oldu 150 hs kullanıyorum motor ilk aldığımda 6.5 lt yakıyodu daha sonra hava filtresi yağ buji değiştirdim 5.5 e düştü şuanda hava ayarını kıstım 4.7-8 e düştü daha nası düşürebilirim bilmiyorum ama bu motorun yakıtı oldukça fazla ama çekiş konusunda hiç korkum yok şu rampayı iki kişi nasıl çıkarım diye hiç düşünmedim malzeme kalitesi bildiğimiz çinli viraj vb. şeyler mevcut değil sürekli düşecekmişim gibi bir hissi var.Diğer scoteri hiç kullanmadım ama bu kadar yakmaz ve daha küçük olduğu için daha güzel sürülebilceğini düşünüyorum karar sizin .

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence ikisini de alma. Ama illa alacaksan, daha temiz bakımlı ve daha düşük km li olanı al, o yaşta bir çinli scooter için mondial veya kanuni olmasından çok daha önemli.

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    alabilirsen Honda Beat - Activa al. Bunlar kadar hızlı gitmez son 80 yapar ama yinede kat kat kalitelidir, güven verir.
    Mondial 150 Hs bende kullandım. çok atak bir motor , iyi gidiyor ama virajlarda Honda Fizy'm kadar güven vermiyor.
    Enson 110 civarı yapmıştım ama güven sıfır, bitiyor artık. yok illa 2sinden birisi ise Mondial. Hem parça ucuz hem servis çok.

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    ikisini de alma,ikisi de eski,çinli alacaksan 2012 ve üzeri al,japon alacaksan model önemli değil temiz olsun yeter

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)