slm arkadaşlar ben iki motor arasında kararsız kaldım. 2006 kanuni trex mi 2007 mondial 150 hs mi?
slm arkadaşlar ben iki motor arasında kararsız kaldım. 2006 kanuni trex mi 2007 mondial 150 hs mi?
1000 km kadar oldu 150 hs kullanıyorum motor ilk aldığımda 6.5 lt yakıyodu daha sonra hava filtresi yağ buji değiştirdim 5.5 e düştü şuanda hava ayarını kıstım 4.7-8 e düştü daha nası düşürebilirim bilmiyorum ama bu motorun yakıtı oldukça fazla ama çekiş konusunda hiç korkum yok şu rampayı iki kişi nasıl çıkarım diye hiç düşünmedim malzeme kalitesi bildiğimiz çinli viraj vb. şeyler mevcut değil sürekli düşecekmişim gibi bir hissi var.Diğer scoteri hiç kullanmadım ama bu kadar yakmaz ve daha küçük olduğu için daha güzel sürülebilceğini düşünüyorum karar sizin .
Bence ikisini de alma. Ama illa alacaksan, daha temiz bakımlı ve daha düşük km li olanı al, o yaşta bir çinli scooter için mondial veya kanuni olmasından çok daha önemli.
alabilirsen Honda Beat - Activa al. Bunlar kadar hızlı gitmez son 80 yapar ama yinede kat kat kalitelidir, güven verir.
Mondial 150 Hs bende kullandım. çok atak bir motor , iyi gidiyor ama virajlarda Honda Fizy'm kadar güven vermiyor.
Enson 110 civarı yapmıştım ama güven sıfır, bitiyor artık. yok illa 2sinden birisi ise Mondial. Hem parça ucuz hem servis çok.
ikisini de alma,ikisi de eski,çinli alacaksan 2012 ve üzeri al,japon alacaksan model önemli değil temiz olsun yeter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)