Yavaşça seyir halinde giderken korna selektör!?
Reklamlar
-
Rastgele bir günde, bayır aşağı 20-30la gidiyorum. Yaz ayının güzel akşamüstlerinden biri. Güneşin batışı bu zevkime tat veriyordu.
Fakat arkamda bir sivil araç belirdi. Önden passata benzettim ilk önce selektör yaptı, kornaya bastı aynadan uzun süre baktım ve panjur içinde ki ledleri yaktı.Yavaş gitmem dayımızı kızdırmıştı belliki. Mavi - kırmızı ledler. Haberlerde gördüğüm insanları korkutmak için takılan ledler geldi aklıma. Aynı hizaya geldim "Hayırdır" der gibi elimle işaret yaptım. Olduğum tarafa bakmadı bile. Bende de ehliyet yok korkusuyla bastım gittim. Plakası sivil, araç sivil, içindeki gözlüklü dayımız sivil ve polislerin kullandığı "horn" denilen kornada yok. Böyle bir durumda kasklı, eldivenli ve montluydum. 17 yaşındaymış gibi göstermiyordum sanırım Böyle bir şeyle karşılaşırsanız yanına yaklaşıp camını tıklatın ve kimlik isteyin. Vermezse plakasına dava açma hakkınız var. Yaşım 1-2 yaş daha büyük olsaydı yapacağımı biliyordum ben ona
Reklamlar
-
Genelde sağ tarafa çekilip yol veririm münakaşaya girmemek için. Çok zorlar ise el kaldırıp "NE VAR LAN" Şeklinde tepkimi dile getiririm. Yine çok zorlar ise olay şiddete döner ve olanlar olur.
Not: Suçlu iken kesinlikle heyt demem, gerekirse özrümü dilerim. Öküz ile öküz itina ile olunur. 2.not: Kesinlikle önermem...
3.Not: Polis olması durumunda hönk şeklinde kornasını öttürmesi gerekli. Gerekirse kimliğini göstermek zorunda. Ben nereden bileyim polis kornası takan apaçilerden olmadığını? Yasaları öğrenin ve vatandaş olarak hakkınızı arayın.
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Genelde sağ tarafa çekilip yol veririm münakaşaya girmemek için. Çok zorlar ise el kaldırıp "NE VAR LAN" Şeklinde tepkimi dile getiririm. Yine çok zorlar ise olay şiddete döner ve olanlar olur.
Not: Suçlu iken kesinlikle heyt demem, gerekirse özrümü dilerim. Öküz ile öküz itina ile olunur. 2.not: Kesinlikle önermem...
3.Not: Polis olması durumunda hönk şeklinde kornasını öttürmesi gerekli. Gerekirse kimliğini göstermek zorunda. Ben nereden bileyim polis kornası takan apaçilerden olmadığını? Yasaları öğrenin ve vatandaş olarak hakkınızı arayın.
Bayır aşağı 20-30 km ile gitmek suçmudur hocam?
-
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
hacı güzel anlatmışsın da sen önce ehliyet al
bak forumda konulara 1 ay içersinde konu acan ehliyetsizlikten yakalanıp alınan cezalara
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
hacı güzel anlatmışsın da sen önce ehliyet al
bak forumda konulara 1 ay içersinde konu acan ehliyetsizlikten yakalanıp alınan cezalara
Yaş tutsa ilk işim o olacak Hiç net bir bilgiye ulaşamadım 97 mayıslıyım biri diyor yıla göre ehliyet veriyorlar biri diyor aya göre veriyorlar bekliyoruz sadece.
-
adam haklı bende benim motorla gidince tırlara arabalara sellektör korno yanına gelincede bi aragaz çekiyorum zevk meselesi ama sen önce bi ehliyet al arkadan gelen adam sana vursa polis gelse hertürlü haklı memur bey birden fren kıstı bakın ehliyetide yok sonra abim japonların atasözü var belki anladın söylemiyorum sitede uyarı aldım
-
Tek şeritli yolda yavaş gidemezsin trafiği aksatmaman lazım arkadaşım.Ama yol müsaitse o zaman yavaş gidebilirsin.
-
Karlıyollar adlı üyeden alıntı
Tek şeritli yolda yavaş gidemezsin trafiği aksatmaman lazım arkadaşım.Ama yol müsaitse o zaman yavaş gidebilirsin.
Öndeki araçla aramda toplasan 2 araçlık mesafe var ve arabanın solumdan geçebileceği hizada gidiyordum.
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Şu salak gibi yeşil yanar yanmaz korna basanlara uyuz oluyorum. Bir gün patladım birine; "ne var lan it biz kör müyüz görmüyor muyuz ... kornasını" şeklinde. Arkama bile bakmadım trafikte sıvıştım ehehe..
-
ben en cok hız sınırına ya da takıp mesafesıne uyarken selektor-korna yedıgımde cıleden cıkıyorum.sol elım cok calısır benım ya.gebertesım gelıyor ayıları.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)