Yurdum İnsanına Hakikatten Eğitim "Fazlasıyla" Şart Abi
Reklamlar
-
Başlığı açan kişinin üyelik tarihi 30 ağustos 2013. nicki de 'tinerci'. Troll kafasında bir arkadaş belli... Koyduğu fotoda herkesin nickini açık bırakıp uyarıda bulunanı kırmızı ile kapatmak nedir? Bulmuş 299 yapanı; 'koyayım foruma yesinler birbirlerini' hesabı yani ha?
Ayrıca hiçbir otoyolda hız sınırı olmamalı. Her zaman bunu savundum hep de savunacağım. Kaliteli yollar ve bilgili sürücülere ihtiyaç var, hız sınırlamalarına değil.
Reklamlar
-
sen ne diyorsun arkadaş?kendinizi ne zannediyorsunuz siz?
bir anlık dalgınlık yaşamayacak mı bilgili sürücü?
kaliteli yola arabadan yağ akmayacak mı?
yakmayacak mısınız başkasının da masumun da canını?
bu ülkede köpeğimi emanet etmeyeceğim adamlarla trafikte yan yana 100 le gitmek bile ne büyük tehlike göremiyor musun?
-
Hız sınırlamalarına da ihtiyaç var neticede yollar pist değil Sadece siz yoksunuz trafikte.
bir anlık dalgınlık olur, camdan bişey atan olur, önüne çıkan olur
facebook.com/SalcanoMotosiklet
-
Canlısını koyalım bari, millet 2007 yılında tartışıyormuş bu konuyu. yıl 2013 değişen bişi yok
-
Facebook ta bu Motor Delisi sayfasını bende beğenmiştim . Koyduğunuz fotoğrafıda gördüm . Saçma sapan bir sayfa , apaçilerin büyük cc kullananlarının oluşturduğu bir grup desek yalan olmaz .
-
-
Bu kavgalar bitmez
Hatalı olan hatasını bilmesine rağmen yapmaya devam ediyorsa , kendine mutlaka tutunacak bir bahane bulur. Litrelik motor vs vs komik şeyler. Bende de 650hp otomobil var ama 300km yapmıyorum yollarda. Herkes kendine göre haklı olacak , kimse dönüpte aynaya bakmayacak.
-
Elin garibanı 125cc ye egsoz taksa apaçi bunlar taksa 4 silindirli
Elin garibanı 125cc ile 100 yapsa apaçi bunlar 300 yapıyo ses yok hatta tebrık ederler halbukı kuralları cıgnıyor
-
ErknOzyurt adlı üyeden alıntı
En iyisi biz tulumlarımızı giyip sizde yeşil reflektörlü yeleklerinizi giyip yollarımıza devam edelim
Bir gün rüzgara maruz kalmak istersem merak etme binecem enduroya
Sliders eritmek şuan daha zevkli geliyor.
Saygılarımla
Yeşil reflektörlü yelek kullanmam , kıyafetim genellikle gri tonlarıdır.
Sliders konusunda gelirsek , umarım sadece pistte yapıyorsunuzdur bunu ..
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
MD.Murat adlı üyeden alıntı
sen ne diyorsun arkadaş?kendinizi ne zannediyorsunuz siz?
bir anlık dalgınlık yaşamayacak mı bilgili sürücü?
kaliteli yola arabadan yağ akmayacak mı?
yakmayacak mısınız başkasının da masumun da canını?
bu ülkede köpeğimi emanet etmeyeceğim adamlarla trafikte yan yana 100 le gitmek bile ne büyük tehlike göremiyor musun?
Alman otobanlarında yağ akmıyor değil mi? Avrupa'da kafası çalışmayan tek ülke Almanya zaten. 'Önerilen' maksimum hız diye uyarı koyup buna rağmen hız sınırlamasını otobanlarda kaldırmaları ondan olsa gerek.
Sizin bu tarz videolarda gördüğünüz sürücülerin yaptığı slalomlar, tek tekerler vs.den ötürü aklınıza gelen şey hız = kötüdür. Hız ölüme nadiren direkt olarak sebebiyet verir. Kazaların oluşmasının nedeni bilgisizliktir hemen her zaman, trafik bilgisizliği. Ayrıca herşeyi 'yağ akabilir o zaman şöyle böyle yapalım'a indirgeyeceksek o zaman yağmur yağarken de evden hiç çıkmayalım, malum kafaya şimşek falan düşer..
2014 yılına gireceğiz hala maksadı A ile B noktası arası çabuk katedilmesi olan 'otoyollarda' hız sınırlamaları var. Bu yollar ortadan ikiye ayrılmış çok şeritli yol. Hızınız düşükse sağ şeritleri kullanırsınız, yüksekse de soldakileri. Yeter ki trafik kurallarını bilin.
Tabi ülkemizde herşey tersten. Direksiyon sınavında iki kuka arasında döner adam: al ehliyet. Ehliyeti derecelendirmez; adam ilk motor olarak 1000'lik alır, sonra gelir burda hava atar (ölünce de arkasından mesaj yazarlar çok iyi adamdı diye). Okullarda trafiği eğitmez, medyada konuşmaz, hep iter hep geçiştirir.. Ondan sonra biri 200'le bi tarafa dalınca da anca sayıya odaklanır. "200'le daldı" demek basittir zira.
1400cc'lik motosikletin otobanda maksimum 110 km/h hız yapmasını beklemek aptallıktır. Benim scooterimla yanyana mı gidecek bu adam?
-
motorun duruş açısına bakın bi araç yere azcık yağ damlatsa bu pozisyonda neler olur sizce :D bence 299 çok iyi helal olsun daha iyilerini bekleriz size ne adam basmış parayı almış motoru gaz verinki en azından böyle kişiler başkalarından önce kendi başını yesinler :D devam et...
-
toomuchcc adlı üyeden alıntı
Başlığı açan kişinin üyelik tarihi 30 ağustos 2013. nicki de 'tinerci'. Troll kafasında bir arkadaş belli... Koyduğu fotoda herkesin nickini açık bırakıp uyarıda bulunanı kırmızı ile kapatmak nedir? Bulmuş 299 yapanı; 'koyayım foruma yesinler birbirlerini' hesabı yani ha?
Ayrıca hiçbir otoyolda hız sınırı olmamalı. Her zaman bunu savundum hep de savunacağım. Kaliteli yollar ve bilgili sürücülere ihtiyaç var, hız sınırlamalarına değil.
Merhaba tanıştığıma memnun oldum öncelikle. 30 Ağustos 2013 tarihinde üye oldum. Motosikletim olmadan önce de ve uzun süredir forumu dışarıdan takip ediyorum. "Bir karış" bilgi edinmeden foruma üye olup atıp tutmak istemedim; ancak üye oldum ve bir karış bile yol alabildim mi bilmiyorum.
Adım Ulaş Karabulut. Amacım trollük yapmak değil. Dilersen Facebook profilimi ve cep telefon numaramı da verebilirim. İsmimi Google ya da Youtube sayfalarına yazıp ararsan gerçek olduğumu kanıtlayan bilgilere ulaşabilirsin. Her neyse..
Tinerci olarak seçtiğim nick'in içerdiği ironiyi sen hariç bir çok kişi anlamıştır sanırım.
Açmış olduğum konuya eklediğim fotoğrafta yorum yapanın adını kırmızıyla kapatmamın sebebi (kırmızı ya da siyah renk önemli değil); farkında olmadan bilgisayarda eşimin Facebook hesabı üzerinden yorum yapmış olmam. Daha sonra yorumun kalmasında bir sakınca görmedim. Ancak paylaşıma ve dikkat çekmeye açtığımda gizleme gereği duydum; bilmem anlatabildim mi?
Konuların açıldığı başlığın adı "Moto Sohbet" olduğundan dolayı konuyu sohbet amaçlı açtım; 299 yapanı; 'koyayım foruma yesinler birbirlerini' fesatlığında bulunmak için değil.
Yanlış anlaşılmaya maruz kaldıysam şimdiden kusura bakmayın. Birilerine küçük de olsa bir öğüt, örnek teşkil edebilmesi temennisinde bulunuyorum.
Saygılar, selamlar.
-
-
-
Basılcak yer var basılmıcak yer var. Şehir içi olmaz ama şehirler arası yol müsait ise olabilir...
Veya Otobanda...
ama şehir içi olmaz...
wolrath adlı üyeden alıntı
"""endurolarının bazılarından kaçabilmek için altında hatırı sayılır bir SS olması şarttır yoksa ensende bitiverirler"""
http://www.youtube.com/watch?v=1Nv35BrMgAY
bu kullandıgın motor tıpı harıcındekılerı ezme,kucumseme kullanıcıları basıtlestırme,hor gorme nasıl bır davranıs bıcımıdır ya?
arada bır rastlıyorum boyle tıplere. genelde selamımı alırlar. ama bazı ısmınıkoyamadıgımgıller afra tafra yapar,gormezden gelır,araya almak ıstemez vs.
yahu amacın ne ?
garıp...
Bu arada... küçümseme değil sanırım arkadaşınki. bende uskuturcuyum. 125 cclik küççük bir uskuturum var. arada yılda belde arkadaşlar çevresinde söylerler 150cclik çin uskuturları "kapışak" veya "kalkış yapalım" diye. Ben motoruma kısa vadede güvenmem yani yavaş kalkar , bir çin motoru kadar (mesela mondial 150HS) hızlı gitmez top speed olarak ama.... ama ben motorumla kontak kapatmadan 300-400 km gidebileceğimi söylerim. hadi uzun yola gidelim güvenirseniz motorunuza derim. ki bazı endurolarda ss. hızlarına ulaşabilirler. Hatta Barkın emminin bir videosunda vardı 260 küsürlerde hızı var diye bir enduro nun... tam videoyu hatırlayamadım...
kısacası motor var motor var... fazla fiyat , performans , marka , aerodinamik vs vs varki rekabet var.
Birinin yapamadığını biri yapar , birinin kini başkası...
-
wolrath adlı üyeden alıntı
"""endurolarının bazılarından kaçabilmek için altında hatırı sayılır bir SS olması şarttır yoksa ensende bitiverirler"""
http://www.youtube.com/watch?v=1Nv35BrMgAY
bu kullandıgın motor tıpı harıcındekılerı ezme,kucumseme kullanıcıları basıtlestırme,hor gorme nasıl bır davranıs bıcımıdır ya?
arada bır rastlıyorum boyle tıplere. genelde selamımı alırlar. ama bazı ısmınıkoyamadıgımgıller afra tafra yapar,gormezden gelır,araya almak ıstemez vs.
yahu amacın ne ?
garıp...
Kendi yazdıklarınla çelişiyorsun farkındamısın
-
heee cıftkısılıklıyım ben
yok yahu kımseyı ezdıgım.ınsanlar fızık kurallarına aykırı konusunca bana boyle bı tıtreme gelıyor.tepkımı vıdeo ıle verıyorum farkındaysan vıdeoda sempatık bı vıdeo. gulmelı vs ;)
-
herşey bir kenara ülkemizin en büyük sorunu eğitimsizliktir, iyi eğitilmiş bir toplum olsaydık daha yaşanılabilir bir ülke haline gelebilirdik..
-
1000cc makina alıp 90i geçmeden kullanan insan yoktur.
o hızlara çıkılıyosa demek ki yol 299 yapmaya müsait.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)