Nikahtan çıkanların arasına motosiklet daldı Feci kaza
-
Reklamlar
-
Ah be arkadaş yazık değilmi şimdi o kadınla kızına.
-
Sahil yolunda denetim yok Motorcusu Araba Kullananımı Dersin Azrail Gibi sürüyorlar. ALLAH RAHMET EYLESİN Korkunc acı bir durum Aileleri Lanetle Anacak Motosikletlileri.
-
Değer mi be. Bitti işte buraya kadarmış. 15 20 bin denkleştiren SS motor alıp caddeleri de yarış pisti bellerse olacağı bu. Haberlerde gördüm de içim cız etti.
-
-
Yazık olmuş kadına allah rahmet elesin sürücüye işllh ömür boyu hapis verirler
-
Plakası bile yok, söyleyecek söz de yok...
Ama burayı okuyan herkese çıkaracak bir ders var !
-
ehliyeti de yoktur nasılsa forumda ehliyetsiz gezdikleriyle övünen ARKADAŞLAR var.
-
böyle cahilleri,pistlerde görmek isteriz.
kızının en mutlu gününde hayata veda etmek
zorunda kalan bir anne,en mutlu gününde ki
acıyı ömür boyu unutamayacak bir genç kız.
sebep kendisini ve diğer insanların hayatını
hiçe sayan bir apaçi sözde motorcu.
-
drsteel adlı üyeden alıntı
ehliyeti de yoktur nasılsa forumda ehliyetsiz gezdikleriyle övünen ARKADAŞLAR var.
İşten güçten vakit bulamıyorlar haklarını yemeyelim. Hem ehliyet mi kullanıyor motosikleti dimi
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
İnşallah kendiside geberir yada sakat kalırda başkalrın başını yakmaz bir daha. Allah belasını versin kadına yazık değilmi. Yani amaç nedir kimin si...de senin motorun hızı artis şerefsiz.
-
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
İşten güçten vakit bulamıyorlar haklarını yemeyelim. Hem ehliyet mi kullanıyor motosikleti dimi
foça daki 155 i aradım. eşgalini verdim az önce.
seni durdurup ehliyet soracaklar abi
-
Haberlerde izledim üzüldüm gerçekten. Motosikletli düğüne gelmiş ön grenaj da havlu bağlı çünkü. Tabi televizyonda gördüm o havluyu burada gözükmüyor. Vatandaşın biri "Gelin arabasıyla yarışıyorlarmış galiba" dedi o daha da çok acıttı.
-
Hastane'de tedavi gören yaralılara acil şifalar diliyorum...Ölen genç kadına da ^^ALLAH'tan^^ rahmet diliyorum...
-
bunlara da apaci denilir giderler motor alirlar insanin gectigi bir yolda hiz yapilir mi gecenin bir yarisi cik otobana istedigin kadar bas
-
Geçen aylarda da maltepe sahilde bir kaza olmuştu sürücü polisten kaçarken genç bir kızı ezip öldürmüştü ve olaydan sonra kaçıp ertesi gün teslim olmuştu sonra ne oldu dersiniz katili serbest
bıraktılar.Niye polisten kaçtı kesin alkollüydü ve sabah teslim oldu çünkü alkolün etkisi geçti .Malltepe sahilyolu tam bir yarış yolu sport otomobiller ve racingler dip gaz gidiyor o yolda daha çok canlar yanlar
-
Düğün konvoyu , sünnet konvoyu , asker uğurlama konvoyu , protesto konvoyu v.b.
Bazı kardeşlerimiz maalesef konvoyun amacını unutup kendi kişisel şovlarını yapmaya başlayınca işler yolundan çıkıyor.
Maalesef durum sadece motosikletler ile sınırlı değil otomobil , minibüs , kamyonet hatta kamyon la aynı şova girişenler yüzünden her yıl yüzlerce kişi ölüyor.
Allah rahmet eylesin kadıncağıza...
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
foça daki 155 i aradım. eşgalini verdim az önce.
seni durdurup ehliyet soracaklar abi
Kasksızları toplasınlar sonra benim gibi ehliyetsizlere sıra gelir elbet
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
oocan adlı üyeden alıntı
Düğün konvoyu , sünnet konvoyu , asker uğurlama konvoyu , protesto konvoyu v.b.
Bazı kardeşlerimiz maalesef konvoyun amacını unutup kendi kişisel şovlarını yapmaya başlayınca işler yolundan çıkıyor.
Maalesef durum sadece motosikletler ile sınırlı değil otomobil , minibüs , kamyonet hatta kamyon la aynı şova girişenler yüzünden her yıl yüzlerce kişi ölüyor.
Allah rahmet eylesin kadıncağıza...
haklısın vallahi...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Kasksızları toplasınlar sonra benim gibi ehliyetsizlere sıra gelir elbet
abi seni polis durdurunca ehliyet sorabiliyor mu ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)