Hayabusacının Kediye gösterdiği saygı (Anadolu yakasından)
Reklamlar
-
arkadaşlar bugün bayağı sıcak ve güzel bir gündü farkındaysanız...neyse anlatacağım hikaye biraz komik... 11.30 civarları patronumla Anadolubank Çiftehavuzları şubesine gittik...bir iş dolayısıyla...ben bu arada patronu arabada bekliyorum...yol kenarında arabamda oturmuş hatunlara...motorlara..köpeğini gezdirenlere falan bakıyom...arabada canım sıklıdı...klimayıda açamıyorum...patron yok ama gelirse araba niye çalışıyor hesabı kıllanmasın diye... :-)
neyse arabadan indim bide ne görim...bir tane hayabusa gelmezmi...seside 100 mt öteden uğultu halinde duyuluyor...siyah tombiş bişey...plakasıda 34 DBB 94...1300lük oluyor galiba hayabusalar öyle yazıyor yanlarda eşşek gibi...motora bakmamak büyük aptallık...dev makina netekim...ama elemanda kask yok...kep var...artiz tayfadan...yavaş yavaş geliyor...:(
bide baktım kaldırımdan siyah beyaz aptalmı aptal mıymıymı mıymıy bir sokak kedisi karşıya geçmeye çalışıyor...bu kedinin atalarından biride benim en sevdiğim karakter Kötü Kedi Şerafettin...ama bu salak bi hayvan...sallana sallana geçiyor karşıya...tam Hayabusayla karşı karşıa geldiler...arkadaş resmen durdu...saygıdan...yok abi hayvan hakaret etmiyor...çünkü motorun uğultusuna kafayı takmış...irkilmiş bi şekilde bakıyor motora...tren ve öküz misali... :D
neyse eleman gaza bir yüklenir yok hafif hafif 2 yüklenir kedide tık yok...baba en son bir verdi gazı rölantide bodobommm diye... çevre esnaf ve kedi doğal olarak bizde ani bi refleks yaşadık...noluyo lan ambiansı oldu...bide baktım kedi karşıya geçtiği gibi bi arabanın altına kendisini atmış...yani olay abartısız böyle oldu...keşke dijital makinem olsaydıda olayın kahramanlarını size çekebilseydim...biz motorcular iyi insanlarız yav...eşe dosta çevreye doğaya saygılı insanlarız...neyse sizlerle paylaşmak istemiştim...sevgilerimle...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayabusacı en asil duygunun insanıdır
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
hoş bi olay yaa fotoğraflar iyi olurmuş ama neyse paylaşım için saol(ne klişe bi laf yaa)
-
Hayvanseverlerin hali bambaşka oluyor, özellikle kedi seven insanlara da özel bir sempati duyuyorum.
-
kedinin kuLakLarı umarım sağır oLmamıştır
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur
)
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Moderatör (forrap)
Mete abi o kedi son anda seni gördüğü için kaçmış olmasın arabanın altına
-
"kedi karşıya geçtiği gibi bi arabanın altına kendisini atmış..."
Ben anlamadım kedinin altına atladığı araba duruyormuydu gidiyor muydu?
Yada şöyle sorayım kedinin altına atladığı arabanın tekerine göre konumu ne idi?
2 teker arası mı?
Teker üstte kedi altta mı?
-
-
Abi sanada geçmiş oLsun adamın... Bu arada ismim caner tanıştığımıza memnun oLdum abi seninki metehan galiba
)
-
-
Çok zor oLdu ama başardım
)
-
hanların hanı kankaların kankası güzel bir paylaşım teşekkürler resimli olsaydı kedinin tüyleri,parmaklarını 220 ye sokan kadının saçları gibi olurdu herhalde
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
sadobey kanka Anadolu bankın karşısında ışıklar var...ordan ana caddeye karışan yolun kenarında park halinde olan araçların altına tüydü salak hayvan...
Yaşadığına sevindim kediciğin. Malum kedilerin yaşayanı makbüldür.
-
-
yaşasın kedi sever motorcularr
-
İnsan nasıl sevmez bu:
hayvanı.
-
-
kankam beyaz eşyanın hepsini vestel yaptımda vestel marka mobilya bulamadım ama haftaya sipariş verdim fenerli marka oturma grubu alıcam italyada modaymış fenerli marka
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Abi Vestel'de kampanya var diyorlar, 5 alıp 3 ödüyormuşsun, ondan mı bozuk acaba siniri
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler