kanka yok o kampanya şöyleydi...3 verip 1 i alıyomuşun...Khutuck adlı üyeden alıntı
galatasarayda hiç vermeyip şampiyonlar ligi şampiyonu olur artık...
0 koyup (hatta - 20)100 alıyolar...
kanka yok o kampanya şöyleydi...3 verip 1 i alıyomuşun...Khutuck adlı üyeden alıntı
galatasarayda hiç vermeyip şampiyonlar ligi şampiyonu olur artık...
0 koyup (hatta - 20)100 alıyolar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaşın durumunu gayet iyi anlıyorum (hayuabusada olanının durumunu), baya bi' terlemiştir.
seninle iyi anlaşırız o zamanKhutuck adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
kankaaa alemsin bugün alemmmmm
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
lütfen kedilere saygılı olun bizim yakın akraba olurlar yanlış olmasın yerim sizi!!!
ayrıca manisalı olarak bütün febelilere geçmiş olsun westelden bişi isteyen olursa siparişleri alayım
HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
<<<puma>>>
benim de burası dikkatimi çekti acaba forumu yenge de okuyormumete_han adlı üyeden alıntı
metehan gezilere gelmiyorsun üzülüyorum formunun zirvesindesin
way bee.. işte demiyolar.. hayatbuysa hayabusa..
CBR 600F Honda,
Hoş bir anı...
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
kanka herşey yalan bu dünyada ...Mete Han kardeşinde yaalan olmuş...boşver kankam yav...sanal bir alemin sanal bir parçasıyız zaten...gelsemde farketmez...ashes adlı üyeden alıntı
tigermbz kankam keşke olsada forumu okusa...eşim kızım yanımda olsa siteye uğrarmıyım be kankam...
sevgiler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Abi baya dertLi gördüm seni hayıRdır ???
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur )
dertliyim dertlisin dertli...dertliyiz dertlisiniz dertliler...diyerek konuyu dağıtma ambiansına giriyorum...ayrılık ambiansı kanka...önemli olan ayakta kalabilmek...
yıkılllmadımmm ayaktayımm...
Allah sana saBır veRsin ne diim başka bişi buLamadım tabiri caizse diLim tutuLdu
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)