Orhan kardeşim sana bir arkadaş tavsiyesi(motorun 21.500 tl) pek ucuz sayılmaz(sağlam para)...Adanalı^^abimizin attığı ikinci fotodaki undertail(sele altı-plakalık iptali) ve hugger(arka iç çamurluk)ERmax marka(Fransız üretimi)...Aynı marka undertail+hugger kendi hornet'ime uyguladım(e-Bay'dan)Sonuç: PERFETTO-MAMMAMİA...Çok aşırıya kaçmamalısın bence - bir, iki kaliteli(marka) dokunuş + leo- vince slip-on eksoz+ BMC yada K&n perf.hava filtresi= Az ve ÖZ
Sonra gazla ve bak keyfine...Altında ASLAN kükresin-senin de kulakların pası gitsin-görselliyle de ^^gözlerin bayram^^ etsin.....
The Power of The Dreams.
Bana sorarsan barodi olduğu gibi sev kızını ;)
Yaşlandıkça -elinde tutmak istersen; bir iki yenilik ekleyiverirsin, heyecan katar ilişkinize :D
Hem fazla göze batmak iyi de değil; sonuçta, adamı evine kadar izliyor namussuzlar...
ön camı 100 tl ye koyu renk bir cam yaptırdım orjinalinin tıpa tıp aynı ebatlarında.ayrıca stickerları yaptırdım. stickerları takmaya cesaret edemedim.tüm yorumları okuduktan sonra karar vereceğim.birde fotoshoptan anlayan varsa bu resimleri makinam üzerinde giydirme yapabilirmi sanal olarak bir görmek lazım yakışıcakmı?malum sıfır seti ebayda 500 dolar. ben uygun fiyata yaptırdım tam benzemesede .ne dersiniz stickerları taksammı takmasammı kararsızım?
Uploaded with ImageShack.us
Slmlar herkeze filim uygulamasını nerde yaptıra biliriz bide söktürüptemi yaptırmak daha iyi olur acaba?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)