2013 diversion f beyaz full modifiye yardım lütfen
-
hellboys adlı üyeden alıntı
bu arada vidaları da unutmayalım orhan abi önce bi renkte karar vermelisin herkes gold diyor ama sen ne istiyorsun ne renk beyaz ve siyah üstüne mi yapıcaksın yoksa tamamen mi değişime gideceksin ?
Tamamen degil.orjinalligi bozmadan o resimde gormus oldugunuz sticker set varya sari makinada olan benim beyaz makinada aynisini yan sanayi ve ucuza yaptirabilirmiyiz diye dusunuyorum.komple modifiye icin suan erken ve okadar para yok .plakalik iptali dusunuyorum birde.
Reklamlar
-
ne istiyorsun sıfır motordan
-
orhan abi tanıdığın reklam işiyle uğraşan birileri var mı yoksa da git bir reklamcıya göster böyle yapabilirmiyiz diye motor komple sarı kaplanacak o zaman plaklık olarak orjinali buldum aslında istanbulda bulup deneyebilirsin olur mu olmaz mı ?
-
speed_dream adlı üyeden alıntı
ne istiyorsun sıfır motordan
Tabiri caizse ''Irzına'' geçmek istiyor....
---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:50 ----------
barodi adlı üyeden alıntı
modifiye işinden anlayan bana yardım edebilecek fotoshop yöntemiyle bana en güzel şekil ve yazıları paylaşabilecek motosikletimin boyutuna modifiye yapılacak yerlerine göre düzenleme yapabilecek güzel modifiye sticker yazı ve resimleri araştırıyorum. şu resimdeki motosikleti benim için modifiye edebilecek varmı güzel bir şekilde?
http://img22.imageshack.us/img22/5264/1ioj.jpg
Uploaded with
ImageShack.us
Arkadaşım makinanı sıfır almışın....hayırlı-uğurlu olsun...allah kaza-bela vermesin.....arka plakalık iptal etsen bile bir ''Racing Bike'' görüntüsü hiç bir zaman vermeyecek...not: kuyruk sıvri ve yukarıda değil+sele tek parça , üstelik arka lastik 160'lık....
-
evet arka lastiğin büyümesi gerek yoksa motoru göstermiyor
-
orhan abi tanıdığın reklam işiyle uğraşan birileri var mı yoksa da git bir reklamcıya göster böyle yapabilirmiyiz diye motor komple sarı kaplanacak o zaman plaklık olarak orjinali buldum aslında istanbulda bulup deneyebilirsin olur mu olmaz mı ?
Sariya boyatmayacagim degeri cok duser sonra.sadece o sticker setin kopyasini beyaz diversion da hangi renk uygulanarak hos durur ayni desen ayni yildizlar ve yazilar hangi renklerden oluşursa ;suan sadece bunu dusunuyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------
Plakalik icin sinyallere yer varmi ve adres neresi .almany sticker var sadece sticker cizip yapiyor daha iyi neresi var bilmiyorum.pek ilgilenmiyor musteri ile.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Tabiri caizse ''Irzına'' geçmek istiyor....
---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:50 ----------
Arkadaşım makinanı sıfır almışın....hayırlı-uğurlu olsun...allah kaza-bela vermesin.....arka plakalık iptal etsen bile bir ''Racing Bike'' görüntüsü hiç bir zaman vermeyecek...not: kuyruk sıvri ve yukarıda değil+sele tek parça , üstelik arka lastik 160'lık....
Saol iyi dileklerin icin.ben zaten kesinlikle yuzde yuz ss ye benzesin demiyorum.biraz ss biraz sport karisimi sadece acaba kuyruk iptal edilirse daha hos goruntu yakalarmiyim.
Makinada biraz daha sport goruntu olusurmu diye dusunuyorum
-
Abi bence kesinlikle kuyruğu iptal etme , motor çıplak kalmış resmen . Orjinal plaka lıklı hali çok daha iyi ... Dolu gözüküyor en azından .
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Abi bence kesinlikle kuyruğu iptal etme , motor çıplak kalmış resmen . Orjinal plaka lıklı hali çok daha iyi ... Dolu gözüküyor en azından .
doğru söylüyorsun birde senin gözünden baktım biraz çıplak kalmış banada öyle geldi
-
-
orjinal haliyle bence cok güzel illa modifiye olcaksa eksozu açtır derim. + aynalar bozuyo şekli.
-
Serzenish03 adlı üyeden alıntı
orjinal haliyle bence cok güzel illa modifiye olcaksa eksozu açtır derim. + aynalar bozuyo şekli.
++''EKSOZU AÇ'tır^^ artı ^^AYNA'lar^^bozuyo işi Tam ^^APAÇİ^^ Stayla YORUMU.......
-
++''EKSOZU AÇ'tır^^ artı ^^AYNA'lar^^bozuyo işi
Tam ^^APAÇİ^^ Stayla YORUMU.......
bir de nikelaj yaptırsa tamam olur
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
barodi adlı üyeden alıntı
Orhan , kardeşim o foto'daki makine yamaha fz6r(98hp)-sadece usa'da satılır.....Aynısını yapabilecek bi kişi var........eğer istiyosan''özel'den'' Tel'ini verebilirim
-
Orhan , kardeşim o foto'daki makine yamaha fz6r(98hp)-sadece usa'da satılır.....Aynısını yapabilecek bi kişi var........eğer istiyosan''özel'den'' Tel'ini verebilirim
diversion f ler avrupada fz6r olarak adı geçiyormuş. türkiyede ise diversion f diye .sanki öyle bir duyum almıştım.yamaha servisi söylemişti sanırımtam hatırlamıyorum.zaten diversion f ile aynı şekile sahip o sarı fz6r. makina aynı makina. beyaz renge o sticker seti yaptırmak için bilgi lazım . nerede yaptırabilirim.
-
abi boyat demiyorum ya komple kaplama olacak altındaki plastik zarar görmeyecek araba kaplıyorlar ya carbon falan onun sarısı ama düz sarı üstüne de bu kaplama bu arada seleye motor model marka yazılabilir rizoma aksesuarlar çok güzel duruyor elcik artı manet artı bide ayna tabiki ama bunların toplamı nerede ise 1500 lira falan (tahmini fiyat)
-
abi boyat demiyorum ya komple kaplama olacak altındaki plastik zarar görmeyecek araba kaplıyorlar ya carbon falan onun sarısı ama düz sarı üstüne de bu kaplama bu arada seleye motor model marka yazılabilir rizoma aksesuarlar çok güzel duruyor elcik artı manet artı bide ayna tabiki ama bunların toplamı nerede ise 1500 lira falan (tahmini fiyat)
öylemi buna duyduğuma sevindim. makina zarar görmeyecek ise olabilir.komple kaplama yaptırırım olmassa. benim teyzeoğlu oto boyacı ona sorim bakalım o ücretsiz kaplama yapar sanırım. ama önce bu stickeri bulmam lazım veya yaptırmam lazım. dyavol-77 tel verdi bir tane saolsun . yarın sabah ola hayrola.
-
abi oto boyacılar yapmıyor bunu sahibindene folyo kaplama yaz çıkar adamlar bmw kaplamış
-
-
adanalı adlı üyeden alıntı
bu sticker desenini de çok beğendim başka alternatif şekil desen veya yazı bulabilcek varmı.plakalık iptali için şuan için beklemedeyim.
-
bEN Eski sanal modifiyeciyim :D kendi modifiye sitemde vardı programlarım ve parçalarım halen duruyor yapim sana 2 dkda link de katarım[COLOR="Silver"]
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3144293
Bu konudan devam edelim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)