yaw susun ya aynı amaçta aynı tehlikeyi paylaşıyosunuz
biraz saygınız olsun
yaw susun ya aynı amaçta aynı tehlikeyi paylaşıyosunuz
biraz saygınız olsun
Arkadaşım adam sürekli hata içinde gerçekten yazdıklarını anlamakta güçlük çekiyorum. Sizin bahaneniz İngilizce eğitimi olamaz ancak özensiz, gereksiz attığınız mesajlar olabilir. Daha fazla muhatab olmaya gerek yok seviyeniz verdiğiniz cevaplar ortada.musti81 adlı üyeden alıntı
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
rüzgarın şeysi,
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11922 bu başlık seni ifade ediyor
lea sitede ilk kez biriyle tartışcam
valla ister inan ister inanma zaten mecburda diilim
genede sana
ya şu tip insancıklarda olmasa gülemeyeceğiz he ilahi insancıkKhutuck adlı üyeden alıntı
Arkadaşım ben oldukça muhalif bir adamım kabul ediyorum ama bu 'rüzgarın nesi' oldukça seviyesiz yazılar yazmaya başladı. 'Adminötör' mü ne bir konuda tepki aldı diye gereksiz agresiflik gösteriyor. Haspa, insancık vs. bu tür kelimeler hoş değil. Üstüne yazdıkları da Türkçe'den uzak anlaşılır değil 'çet' olsun isteğinden belliydi yatkınlığı ama burasının asıl amacını anlaması gerekiyor.musti81 adlı üyeden alıntı
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
abi siz birbirinizi neden yakıyonuz yaw
bıyıklı dediğim ciddi
1 sene hazırlık günde min 6 saat ingilizce
sonra 4 sene matematik fizik ingilizce gördük derken
çok zorlandım
beyin ameliyatı oldum ingilizzce kelimeleri unuttum
öyle garip bi dil oldu dilim
Yanlış anlamayın arkadaşlar ama, Siteye daha yeni üye olan bir arkadaşa fazla yükleniyorsunuz (hatta abanıyorsunuz) gibi geldi.
Her nekadar açtığı başlık fazlaca iğneleyici olsada...
-------------------------Edit-------------------------
Neyse ben karışmıyorum.
Yine ihale bana kalmasın
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
@musti, yaklaşık on yıldır ingilizce eğitim görüyorum (ortaokul-lise %30, üniversite %100), ama bu forumda Türkçe'yi en düzgün kullanan insanlardan biri olduğuma inanıyorum. Bence yabancı dil eğitimi insanın ana dilini bozmaz, bilakis iyileştirir.
Not:1250. mesajım
ya bana diyene bak çat çutmuş benm eski üyelik tarihimiz olsa arkadşa gösterrdm gerçek amacını muhaliflefler hiç bir zaman iktidar olamazlar bunuda yazsın aklının ufak bi kenarına
benim eski nickim takilbana bi allahın kulu varmı geri alayım eski üyelimiği bana yardım etsin
kütük arada beyin ameliyatı oldum
artı teknik bir işle uğraşıyorum maalesef işimde ing üstüne
kelalaka bir dilim oldu işte
bütün gün pc başındada olduğum için internet dili oldu dilim
ayrıca havan batsın 1250 imiş
siz neyi tartışıyorsunuz alıp veremediğiniz ney,
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Musti kıskanma Çalış senin de olur
Not:1251
kahraman bizde bilmiyok
bindik bir alamete gidiyoruz kıyamate
kütük ama şiir ve şarkı yazarım
boynuz kulağı geçer kütük
Benim lafım sana değildi zaten üstüne gereksiz alındın. Sana gelene kadar neleri var üstelik senin bir hayli mazeretin de var.musti81 adlı üyeden alıntı
Mustafa Kemal ATATÜRK
Sonunda herşey tatlıya bağlanmış
Kahramanlarımız mutlu yarınlara doğru koşuşturmuşlardı
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
bu nedir ya?
neyi paylaşamadınız? neyin kavgasını yapıyosunuz?
abartmayın lütfen, kimse abartmasın.
seviyemizi koruyalım.
bize yakışmıyo böyle şeyler!!!
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Germeyin ortamı dostlar. Herkes başka şeyi sever. Rüzgar da gider japon alır. Ben de gider çin alırım. Herkes sevdiğini yani herkes tuttugunu olmus bu topik
Elin malıyla kalplerimizi kırmayalım. 2 tekeri olsun menşei fizandan olsun.
Daha atasözü katletmeyeyim dimi
Gülümseyin ......
Sadobey
alınmışa benziyommu bıyıklı
arada bir adrenalin lazım
ben böyle diildim ya deli gibi kavga ederdim
ben yeni bi başlık açmaya gidiyom
japonlara binmeden konuşanı yakarım diye
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)