today 50 ile ilgili yardım...
Reklamlar
-
slm arkadaşlar yeni today 50 aldım ve çok memnunum.deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak belki saçma gelebilir ama today 50 nin gücünü artırabilirmiyiz yani modifiye edilebilirmi? ayrıca motoruma nikelaj ayna ve sinyaller almak istiyorum nerden temin edebilirim? son olarak motorum 12 milyona 180 km yol yapıyo sizce yakıtı normalmi?
Reklamlar
-
sanki biraz fazla ama düzelir
sinyal işinede girme
honda servisleri titizdir garanti dışı kalmasın
ters bir durumda
gücünüde sanmam artacağını mahalle arası kullanırsın artık
-
Fazla kaşınma agar agar bin sonrada bi activa alırsın....
KANUNI [COLOR="Red"]POWER[/COLOR]
-
aslında bi mobilet alsaydın çıkma falan eğer ilkse
ben 74 model bi mobilet almıştım
-
güncel ....................
-
Bende Honda Today kullanıcısıyım, çok memnunum. İlk motorum. İki kişi ile Avcılar'dan Taksim'e gittik, iki kişi ile yolunu alınca 60 (son ibre) yapabiliyo. Tek kişi ile 12,50 YTL ile 237 km gittim. (ilk aldığım sıralarda denemiştim). Ama normal kullanımda yani çok sıkmazsan 200 km ancak gidiyor. Şu anda motor 8750 km de 15000 olmasını bekliyorum, satıcam. Sen 0 mı aldın, 2. el ise kaça aldın? Bu motor zaten olabildiğinin en iyi performansını veriyor, extra birşey istiyorsan motoru değiştir bence :-)
-
ben sıfır aldım plaka dahil 1700 ytl bende 2 kişi bir çıktım 180 km yol yaptım tık demedi ben henüz tek kişi bile 60 ı göremedim zaten bayır aşşağıda olsa 58 km de kalıyo 12 ytlye 180-190 km yol gidiyorum
-
hayırlı olsun.. motor yeniyse rodaj döneminde pek zorlamamanı tavsiye ederim.. eminim rodajdan çıktktan sonra hem performansta hemde yakıtta fark olacaktır.. ve hoşgeldin..
-
22 Haziran 2006, 15:26
Başka anlatmıycak mısınız buy motoru
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
22 Haziran 2006, 22:59
bende çok memnunum ya motordan ilk motorum zaten büyük bi zevkle kullanıorum dün elime geçti benimde zaten forumada yazmıştım.ben 60 gidiorum ama çok zararlı mı daha yeni motoru böyle kullanmak. tabii her zmn 60 basmıorum ama yaptığm oluo anlıkta olsaa sizce bi sakıncası warmı ?
BU ARADA MSN DEN GÖRÜŞELİM TODAYCİLERRR :-)
bekliormm
msn : aspirinim@hotmail.com
-
23 Haziran 2006, 00:31
Darnglove hadi abi videoyu bekliyoruz
-
23 Haziran 2006, 00:43
bu motorda rodaj diye bişi yok bas basabildiğin kadar hiç korkma yakıtı normal sonrada öncede yakacağı bu benzinin litresi 3 ytl ye yaklaştı öle hesab et modifiye dersen motor bölümüne asla dokunma
ayrıca bendede var şu an 14500 km de 100.000 km ye kadar yolu var korkma
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler